Blogi

Tutustu paremmin Visma Signiin ja sähköisen allekirjoittamisen maailmaan. Blogista löydät ajankohtaisia aiheita, käytännön vinkkejä sekä asiantuntijoidemme puheenvuoroja.

Visma Signin sopimushallinnan avulla käsittelet sopimuksia ammattimaisesti blogit

Visma Signin sopimushallinnan avulla käsittelet sopimuksia ammattimaisesti

Yrityksen liiketoimintaan liittyy valtavasti erilaisia sopimuksia. Kenen hallussa yrityksen sopimusdokumentit itse asiassa ovat, ja ovatko sopimukset tarvittavien henkilöiden saatavilla? Toivottavasti sopimuksia ei säilytetä sähköposteissa.
Visma Signilla sopimusten hallinnointi ei henkilöidy, vaan sopimus on aina saatavilla aika- ja paikkariippumattomasti tietoturvasta huolehtien.

Dokumenttien tietoturvaputki katkeaa usein arkistointivaiheessa blogit

Dokumenttien tietoturvaputki katkeaa usein arkistointivaiheessa

Tuoreen pohjoismaisille yrityksille tehdyn kyselyn mukaan sähköisen allekirjoituksen suosio on kasvanut erityisesti siksi, että se koetaan tietoturvalliseksi tavaksi kerätä allekirjoitukset dokumentteihin. Silti suuri osa yrityksistä arkistoi dokumenttinsa paperisena mappeihin, jolloin niiden tietoturva kärsii merkittävästi. Turvallisin tapa hallita dokumentteja on hoitaa koko sopimusputki yhdessä ohjelmistossa.

Yrittäjä + sähköinen allekirjoitus = tehokkuutta, työaikaa, ketteryyttä, tietoturvaa, luotettavuutta blogit

Yrittäjä + sähköinen allekirjoitus = tehokkuutta, työaikaa, ketteryyttä, tietoturvaa, luotettavuutta

Yrittäjän aika on rahaa. Moni yrittäjä tuskailee vähäisen aikansa kanssa. Työkuormaa voi helpottaa pienilläkin muutoksilla, kuten yksinkertaistamalla sopimusten allekijoittamiseen liittyviä toimintoja. Säästyneen ajan ja energiansa yrittäjä voi käyttää tuottavaan työhön, yrityksensä markkinointiin tai sitten ihan vaan vapaa-aikaansa.

Investointi tietoturvaan on investointi tulevaisuuteen – miten Visma Signin tietoturvasta ja saatavuudesta pidetään huolta blogit

Investointi tietoturvaan on investointi tulevaisuuteen – miten Visma Signin tietoturvasta ja saatavuudesta pidetään huolta

Yrityksen liiketoiminnan tärkeät dokumentit tallennetaan nykyään usein sähköisinä. Sähköinen allekirjoittaminen ja dokumenttien arkistointi säästää sekä aikaa, rahaa että tilaa. Lisäksi sopimukset ovat usein jopa paremmassa turvassa sähköisessä arkistossa kuin toimiston kaapissa. Tässä blogissa Visma Solutionsin tietoturvajohtaja Riku Tarkiainen kertoo, miten Vima Signin tietoturvasta pidetään huolta.

Sähköinen allekirjoitus lainsäädännössä – katsaus eritasoisiin sähköisiin allekirjoituksiin blogit

Sähköinen allekirjoitus lainsäädännössä – katsaus eritasoisiin sähköisiin allekirjoituksiin

Euroopan Unionin sähköistä tunnistautumista ja luottamuspalveluja säätelevän eIDAS-asetuksen mukaan hyväksytyn sähköisen allekirjoituksen oikeusvaikutukset ovat yhdenmukaiset käsin tehdyn allekirjoituksen kanssa. Mikä sitten on “hyväksytty sähköinen allekirjoitus”? Tässä blogissa sukellamme eIDAS-asetuksen pykäläviidakkoon ja selvitämme, mitä lakikirja sanoo sähköisistä allekirjoituksista.

Kaikki hyöty irti Visma Signista – 10 vinkkiä blogit

Kaikki hyöty irti Visma Signista – 10 vinkkiä

Visma Sign on nopea, vaivaton ja tehokas tapa sähköistää yrityksen asiakirjojen allekirjoittaminen ja tallennus. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa yrityksesi tärkeimpien asiakirjojen luotettavan allekirjoittamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Visma Signin palveluun sisältyy useita toiminnallisuuksia, joiden avulla saat sähköisestä allekirjoituksesta kaiken hyödyn irti. Tässä blogissa kerromme 10 vinkkiä, joilla tehostat Visma Signin käyttöä.

Sähköinen allekirjoitus kasvattaa kiinteistö- ja rakennusalan tuottavuutta blogit

Sähköinen allekirjoitus kasvattaa kiinteistö- ja rakennusalan tuottavuutta

Kuka maksaa paperitöihin kuluneen aikasi? Venyikö työpäiväsi jälleen erilaisten lomakkeiden täyttämisen myötä yliajalle? Tiesithän, että nämä ongelmat ovat helposti ratkaistavissa sähköisen allekirjoituksen avulla. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kiinteistö- ja rakennusalan asiakirjoja voit allekirjoittaa sähköisesti ja millaisia hyötyjä voit sähköisellä allekirjoituksella saavuttaa.

Näin valitset sähköisen allekirjoituspalvelun organisaatiollesi blogit

Näin valitset sähköisen allekirjoituspalvelun organisaatiollesi

Oletko kyllästynyt paperiin ja pohdit, miksi sitä täytyy nykyaikana edes käsitellä? Lähes kaikki asiakirjat laaditaan sähköisesti, mutta silti ne täytyy tulostaa paperille allekirjoituksen saamiseksi. Sähköinen allekirjoittaminen tuntuu houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta tarjolla on lukuisia palveluita, joita voi olla vaikea erottaa toisistaan. Lue mitä palvelun valinnassa tulee huomioida.

Sähköinen allekirjoitus tilintarkastuksessa blogit

Sähköinen allekirjoitus tilintarkastuksessa

Sähköinen allekirjoitus on mainio keino nopeuttaa tilinpäätöksen allekirjoittamista ja koko tilintarkastusprosessin läpiviemistä. Lue, mitä sähköisen allekirjoituspalvelun valinnassa kannattaa huomioida ja miten sähköinen allekirjoittaminen käytännössä tapahtuu tilintarkastuksen yhteydessä.