Visma Sign – Blogi

Tutustu paremmin Visma Signiin ja sähköisen allekirjoittamisen maailmaan. Blogista löydät ajankohtaisia aiheita, käytännön vinkkejä sekä asiantuntijoidemme puheenvuoroja.

sähköinen allekirjoitus kiinteistö- ja rakennusalalle blogit

Sähköinen allekirjoitus kasvattaa kiinteistö- ja rakennusalan tuottavuutta

Kuka maksaa paperitöihin kuluneen aikasi? Venyikö työpäiväsi jälleen erilaisten lomakkeiden täyttämisen myötä yliajalle? Tiesithän, että nämä ongelmat ovat helposti ratkaistavissa sähköisen allekirjoituksen avulla. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kiinteistö- ja rakennusalan asiakirjoja voit allekirjoittaa sähköisesti ja millaisia hyötyjä voit sähköisellä allekirjoituksella saavuttaa.

vinkit sähköisen allekirjoituspalvelun valintaan blogit

Huomioi nämä asiat sähköisen allekirjoituspalvelun valinnassa

Oletko kyllästynyt paperiin ja pohdit, miksi sitä täytyy nykyaikana edes käsitellä? Lähes kaikki asiakirjat laaditaan sähköisesti, mutta silti ne täytyy tulostaa paperille allekirjoituksen saamiseksi. Sähköinen allekirjoittaminen tuntuu houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta tarjolla on lukuisia palveluita, joita voi olla vaikea erottaa toisistaan. Lue mitä palvelun valinnassa tulee huomioida.

sähköinen allekirjoitus tilintarkastuksessa blogit

Sähköinen allekirjoitus tilintarkastuksessa

Sähköinen allekirjoitus on mainio keino nopeuttaa tilinpäätöksen allekirjoittamista ja koko tilintarkastusprosessin läpiviemistä. Lue, mitä sähköisen allekirjoituspalvelun valinnassa kannattaa huomioida ja miten sähköinen allekirjoittaminen käytännössä tapahtuu tilintarkastuksen yhteydessä.