Kiinteistöala

Siirrä sopimusruletti digitaaliseen muotoon

Sähköinen allekirjoitus tekee kaupanteosta nopeampaa ja sopimusprosesseista selkeämpiä. Erilaisten asiakirjojen allekirjoittaminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa tai liitetiedostojen skannaamista. Lataa asiakirja, kerää allekirjoitukset ja arkistoi automaattisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Apunasi kiinteistöalan kaikilla osa-alueilla

Sähköinen allekirjoittaminen säästää jopa 90% perinteiseen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja kuluista. Säästö on huomattava – erityisesti silloin kun asiakirjoja käsitellään paljon.

Visma Sign on paljon muutakin kuin sähköinen allekirjoitus. Kaikki allekirjoitetut dokumentit ja lomakkeet pysyvät tallessa palvelun sähköisessä arkistossa – sekä sinulla että allekirjoittajalla. Voit myös laatia esimerkiksi vuokrasopimukset ja muut henkilötietojen keräämistä vaativat lomakkeet kätevästi palvelusta löytyvällä verkkolomaketyökalulla.

Aikaisemmin allekirjoitusten saamisessa on voinut mennä päiviä. Nyt me saamme allekirjoitukset parhaimmillaan viidessä minuutissa.

Pirjo Timonen, OVV Asuntopalvelut

Kolme hyvää syytä valita Visma Sign

1.

Ketteryyttä ja säästöjä

Sähköinen allekirjoittaminen säästää jopa 90% perinteiseen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja kuluista. Säästö on huomattava – erityisesti silloin kun asiakirjoja käsitellään paljon.

2.

Juridisesti sitova ja turvallinen vaihtoehto

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti yhtä pätevä kuin paperinen versio. Vahva tunnistautuminen on jälkikäteen aina validoitavissa ja sen avulla voit olla varma allekirjoittajan henkilöllisyydestä.

3.

Nopea käyttöönotto ja jatkuva tuki

Pyydä esittely Visma Signista – saat palvelun hetkessä käyttöösi. Voit myös aloittaa Visma Signin käytön heti ja laajentaa käyttöä asteittain. Olemme tukenasi käyttöönotossa ja tarjoamme myös käyttäjäkoulutusta.

Vuokra-asunnot

Solmi vuokrasopimus ajasta ja paikasta riippumatta

Tee vuokrasopimusten ja vuokraamiseen liittyvien asiakirjojen allekirjoittamisesta helppoa sekä vuokralaiselle että itsellesi. Sähköisellä allekirjoituksella saat nimen paperiin nopeasti ja luotettavasti – missä ikinä oletkaan. Allekirjoituksen yhteydessä hoidat myös asiakirjan sähköisen arkistoinnin.

Isännöinti

Tehokkaampaa isännöintiä

Sähköinen allekirjoitus taipuu moneen. Esimerkiksi yhtiökokouksen pöytäkirja on mahdollista allekirjoittaa etänä. Viimeistele pöytäkirja heti yhtiökokouksen jälkeen ja lähetä se sähköisesti allekirjoitettavaksi puheenjohtajalle, sihteerille sekä pöytäkirjan tarkastajille. Keräät allekirjoitukset nopeasti, kun osallistujilla on yhtiökokouksen asiat vielä tuoreessa muistissa.

Sähköisesti voit allekirjoittaa:

 • Taloyhtiöiden hallitusten pöytäkirjat
 • Isännöitsijäntodistukset
 • Huoltosopimukset
 • Autopaikkojen varaukset
 • Saunavuorot
 • Kiinteistönvälitys

  Sujuvampaa asuntokauppaa

  Nopeudella on merkitystä asuntokauppojen toteutumiseen. Kauppojen solmimiseen vaikuttaa merkittävästi se, saatko asiakkaallesi sopimuksen allekirjoitettavaksi heti tänään vai vasta huomenna. Nopeuttamisen lisäksi parannat myös asiakaskokemusta. Visma Signilla lähetät, allekirjoitat ja arkistoit sopimukset ja asiakirjat sähköisesti – ilman turhaa odottelua.

  Sähköisesti voit allekirjoittaa esimerkiksi:

 • Asunto-osakkeiden kauppakirjat
 • Valtakirjat asunto-osakkeiden kauppakirjaan liittyen
 • Panttaussopimukset ja -todistukset
 • Katso webinaari sähköisestä allekirjoittamisesta

  Katso, miten Visma Signin sähköisellä allekirjoituspalvelulla voidaan tehostaa kiinteistöalan yritysten ja organisaatioiden prosesseja. Käymme konkreettisesti läpi palvelun käytön sekä esittelemme keskeisimmät toiminnallisuudet.

  Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

  Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.