Myynti

Luo uusia myynnin menestys­tarinoita Visma Signilla

Erinomainen asiakaskokemus ja tehokkuus ovat myynnin tärkeimpiä menestystekijöitä. Nopea asiakirjojen jakaminen ja allekirjoittaminen tehostaa kauppojen viimeistelyä. Visma Signilla varmistat, että asiakkaasi saa kauppaa koskevat asiakirjat tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi helposti missä vain.

Myyntisopimusten sähköinen allekirjoitus

Klousaa diilit nopeasti sähköisellä allekirjoituksella

Mahdollistamalla asiakkaallesi myyntidokumenttien sähköisen allekirjoittamisen, et ainoastaan nopeuta kauppojen viimeistelyä, vaan säästät arvokkaita aikaresursseja niin asiakkaalta, kuin itseltäsi.

Myyjänä valmistelet sopimuksen, lähetät sen allekirjoitettavaksi ja seuraat kaupan etenemistä.

Kukaan ei enää 2020-luvulla tahdo tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja meilata dokumenttia, jonka voisi tarkistaa ja allekirjoittaa muutamalla klikkauksella.

Meillä on iso jälleenmyyntikanava ja vuosisopimuksia on noin 400 kappaletta. Jälleenmyyntisopimusten vuosittainen uusiminen hoidettiin massalähetyksenä Visma Sign allekirjoituspalvelun kautta. Sähköinen allekirjoittaminen säästi työaikaa huomattavasti ja tuli myös edullisemmaksi.

Liisa Kettinen, myyntipäällikkö, Kalevala Koru

Kolme hyvää syytä valita Visma Sign

1.

Kaupat maaliin nopeammin

Visma Signilla lähetät myyntiin liittyvät asiakirjat asiakkaille tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi vaivatta. Asiakkaat voivat allekirjoittaa omalla laittellaan suoraan selaimessa mistä vain. Kun sopimuksen allekirjoittaminen ei vaadi tulostamista ja skannaamista, saat allekirjoitetut sopimukset takaisin jopa minuuteissa!

2.

Aina paras mahdollinen asiakaskokemus

Onko yrityksesi kanssa toimiminen helppoa, nykyaikaista ja ketterää? Mahdollisuus sähköiseen allekirjoittamiseen antaa yrityksestänne ammattimaisen ja modernin kuvan. Vie asiakaskokemus nykypäivään ja asiointi sähköiseksi Visma Signilla.

3.

Joustava ja turvallinen

Visma Signilla voit hoitaa myynnin sekä dokumenttien arkistoinnin. Myös asiakkaat voivat tarkastella asiakirjoja yhdestä paikasta ja allekirjoittaa ne haluamallaan laitteella. Kaikki pysyy tallessa sähköisessä muodossa.

Kaikki myynnin dokumentit yhdessä palvelussa

Myyntisopimukset

Säästä enemmän aikaa varsinaiseen myyntityöhön ja hoida sopimusten allekirjoitukset sähköisesti. Myös etämyynnissä ja epäselvissä tilanteissa sopimus löytyy helposti sähköisesti.

Kumppanisopimukset

Mahdollista joustava yhteistyö tärkeimpien kumppaneidesi kanssa. Sähköinen sopimus siirtyy vaivattomasti osapuolten välillä ja säilyy tallessa molemmilla yhteistyökumppaneilla.

Asiakkuuden hallinta

Tarjoa vaivaton tapa siirtyä asiakkaaksi ja irtisanoa aiemmat sopimukset. Asiakkuuden päättyessä varmistat positiivisen mielikuvan yrityksestäsi.

Verkkokauppa

Sähköisellä lomakkeella tunnista asiakkaasi luotettavasti verkossa. Takaat oikean palvelun oikealle asiakkaalle ja vältät mahdolliset korttimaksujen väärinkäytöt.

Tilausvahvistukset

Vahvista tilaus ennen maksamista jo heti kauppatilanteessa. Sähköinen allekirjoitus antaa molemmille osapuolille varmuuden, että tilaus toimitetaan sovituilla ehdoilla.

Laskutussopimukset

Hoida yrityksen laskutussopimukset kootusti. Hyväksy uudet sopimukset nopeasti, pysy ajan tasalla sopimuksista ja mahdollisista muutoksista helposti tarkastelemalla sähköistä arkistoa.

Visma Sign <3 Yrittäjä

Yksinkertaisuus ja helppous on yrityksen tehokkuuden ydin digitaalisessa maailmassa. Visma Sign -integraatioilla sopimukset liikkuvat saumattomasti järjestelmistä toisiin.

Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.