Sähköinen allekirjoitusTuote ja käyttö

Yrittäjä, panosta tehokkuuteen – Allekirjoita sähköisesti

2 min luku | 2.2.2021

Harvan kohdalla sanonta, “aika on rahaa” pitää yhtä osuvasti paikkansa kuin yrittäjän. Moni yrittäjä kokeekin turhautumisen tunteita, huomatessaan aikansa kuluvan byrokratiaan ja paperisotaan tuottavan työn kustannuksella. Toisaalta, yrittäjän arkirealismi poikkeaa usein glamourintäyteisistä kiiltokuvista ja varsinkin alkutaivalta leimaa usein niukkuus, jonka vuoksi ajatellaan säästetyn euron olevan tienattu euro. Useassa tilanteessa tämä on varmaankin totta, mutta säästetylläkin eurolla on hintansa, jos aika kuluu liikevaihtoa synnyttävän ydintoiminnan sijaan paperisodassa. Säästetty tunti on tienattu tunti.

Tehokkuutta lisääviin työkaluihin ei tarvitse sijoittaa suuria summia

Digitalisaation myötä yrittäjän saatavilla on useita arkea helpottavia palveluita melko huokeaan hintaan. Esimerkiksi Visma Signin avulla keräät allekirjoitukset sähköisesti tärkeimpiin sopimuksiisi muutamalla klikkauksella sen sijaan, että tulostat, allekirjoitat, skannaat ja meilaat ne asiakkaallesi, joka toistaa saman prosessin toisessa päässä ja ehkä muistaa vielä palauttaa sopimuksen allekirjoitettuna. Kuinka monella edes on tulostin, saati sitten skanneri, vuonna 2021 Anno Domini?

Arjen helpottamisen lisäksi, Visma Sign parantaa myös yrityksesi tietoturvaa, kun asiakirjasi eivät päädy lojumaan työpöydälle ihmisten ihmeteltäväksi, eikä niitä voi muokata allekirjoittamisen jälkeen. Voit kokeilla Visma Signia ilmaiseksi ilman riskiä, sillä tarjoamme ensimmäiset 5 allekirjoitusta. Kokeilujakso ei myöskään muutu automaattisesti tilaukseksi. Tilattunakaan palvelu ei maksa paljoa – alkuun pääset vain 8 eurolla kuukaudessa.

Visma Solutionsin muista palveluista kannattaa huomioida esimerkiksi Netvisor, jonka avulla automatisoit taloushallinnon rutiinitoimenpiteet. Palvelu on saatavilla uudelle yrittäjälle ensimmäisen vuoden ajaksi ilmaiseksi.

Tehokkkuutta ajasta ja paikasta riippumatta

Digitaalisten palveluiden ehdoton valttikortti on se, että ne ovat saatavilla tässä ja nyt. Et ole kahlittuna läppäriin tai tulostimeen, vaan voit lähettää sopimuksia allekirjoitettavaksi vaikkapa lounasravintolasta puhelimellasi. Sen lisäksi, että sähköiset palvelut nopeuttavat esimerkiksi yrittäjän sopimus- ja laskutusprosesseja, ne vapauttavat aikaa sille, mikä on oikeasti tärkeää. Yrittäjän ydinosaamiselle, josta raha ja liiketoiminta alkujaankin syntyy. Näin säästetystä tunnista tulee tienattu euro.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.