Kokeile Visma Signia veloituksetta

Lunasta 5 ilmaista allekirjoitusta ja saat käyttöösi kaikki Visma Signin toiminnallisuudet, sähköisestä allekirjoituksesta sopimushallintaan.

Et tarvitse luottokortti- tai laskutustietoja. Koekäytön päätteeksi voit halutessasi valita yrityksellesi sopivan palvelupaketin ja jatkaa Visma Signin käyttöä.

Yli 60 000 yritystä ei voi olla väärässä


“Sopimuksen teko aikaisemmin saattoi kestää useamman viikon. Tällä uudella sopimuspalvelulla olemme pystyneet lyhentämään sen jopa 10 minuuttiin.”

Liisa Karvonen, Scandic Hotels Oy


“Myös ekologisesta näkökulmasta sähköinen allekirjoitus on parempi vaihtoehto, kun paperia ei kulu eikä kuljetukseen liittyviä kuluja synny. Suosittelen sähköistä allekirjoittamista kenelle vain.”

Liisa Kettinen, Kalevala


“Turvallisuus on todella tärkeää. Visma Signin käyttöönotto oli meillä siinä mielessä helppoa, että se oli tietoturva-auditoitu heidän toimestaan.”

Soile Riisiö, Oma Säästöpankki

Lunasta 5 ilmaista allekirjoitusta

Visma Sign on Pohjoismaiden #1 sähköinen allekirjoituspalvelu. Kokeilujakson aikana pääset tutustumaan kaikkiin palvelun ominaisuuksiin.

Kerää allekirjoitukset missä ja milloin vain

Säästä jopa 90% allekirjoittamiseen liittyvästä ja ajasta ja kuluista

Allekirjoitat turvallisesti, laillisesti ja juridisesti täysin sitovasti

Tehostat tiedon keräämistä sähköisillä lomakkeilla

Vaivatta alkuun

Ota Visma Sign käyttöön selaimessa alle 5 minuutissa

Visma Signia varten et tarvitse suuria investointipäätöksiä tai pitkiä käyttöönottoprojekteja. Joustavan paketti-hinnoittelun ja helppokäyttöisen selainpohjaisen palvelun ansiosta pääset aloittamaan muutamassa minuutissa.

Avaa tili, lataa asiakirja ja lisää allekirjoittajat. Voilá! Nyt voit lähettää ensimmäisen asiakirjasi allekirjoitettavaksi.