Sähköinen allekirjoitus yksityishenkilöille

Työsopimus, vuokrasopimus, lupalappu, valtakirja…

Elämä on täynnä tärkeitä sopimuksia. Visma Signilla allekirjoitat ja säilytät kaikki sopimukset ajasta ja paikasta riippumatta turvallisesti sähköisessä muodossa.

Näin helppoa on sähköinen allekirjoit­taminen

Asiakirjojen lähettäminen

Allekirjoitusten kerääjä luo dokumentin ja lähettää allekirjoituskutsun kätevästi sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tunnistautuminen

Allekirjoittajan henkilöllisyys varmistetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin allekirjoittajien henkilöllisyyksistä ei jää epäselvyyttä. Allekirjoituksen kerääjä voi myös halutessaan mahdollistaa kevyemmän tunnistautumisen.

Allekirjoitus

Allekirjoittaminen on helppoa ja nopeaa. Allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat automaattisesti arkistoon, josta osapuolet voivat selata asiakirjoja ja ladata niitä.

Miten voin hyödyntää sähköistä allekirjoitusta yksityishenkilönä?

Asuntosijoittajan unelma

Tarjoamalla vuokralaiselle mahdollisuuden allekirjoittaa vuokrasopimus sähköisesti teet asunnon vuokraamisesta helppoa niin itsellesi kuin uusille asukkaillesi. Sen lisäksi, että helpotat teidän molempien elämää, huolehdit myös kaikkien osapuolien oikeusturvasta.

Nettishoppaajan apuri

Myytkö tai ostatko tavaroita nettikirppiksillä? Vältä huijarit allekirjoittamalla kauppakirjat sähköisesti vahvaa tunnistautumista hyödyntäen. Näin molempien osapuolien henkilöllisyys sekä sopimuksen sisältö on kiistattomasti todennettavissa.

Lupalaput ja valtakirjat

Visma Signin avulla allekirjoitutat lupalaput tai valtakirjat ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitsetko lapsesi toiselta huoltajalta allekirjoituksen lupalappuun, mutta hän on toisella paikkakunnalla? Ei hätää, Visma Signin avulla tämä hoituu kädenkäänteessä.

Allekirjoita pdf-dokumentit sähköisesti

Visma Signilla lisäät allekirjoituksia mille tahansa pdf-tiedostolle. Voit käyttää sitä dokumenttien allekirjoittamiseen itse, tai allekirjoitusten pyytämiseen muilta.

Prepaid-paketit

Visma Sign -hinnoittelu yksityishenkilöille

Osta allekirjoituksia sen verran kuin tarvitset. Voi valita 5, 10 tai 20 allekirjoituksen prepaid-paketin.

5

allekirjoitusta

Rekisteröityminen: 0€
Kuukausimaksu: 0€

11,80€

10

allekirjoitusta

Rekisteröityminen: 0€
Kuukausimaksu: 0€

23,60€

20

allekirjoitusta

Rekisteröityminen: 0€
Kuukausimaksu: 0€

47,20€

Rekisteröityminen ei velvoita sinua mihinkään. Hinnat sisältävät ALV 24%.