Yrityksen johto ja hallinto

Visma Signilla ketteryyttä yrityksen päivittäisiin rutiineihin

Vie päätöksenteko nykypäivään ja hoida sopimukset ja asiakirjat sähköisellä allekirjoituksella. Visma Signilla keräät allekirjoitukset ja säilytät kaikki hallinnon dokumentit ja sopimukset kätevästi sähköisessä muodossa.

Yrityksesi tärkeät tiedot ja sopimukset turvallisessa tallessa

Yrityksen sopimuksiin ja muihin luottamuksellisiin asiakirjoihin tulisi olla käyttöoikeus vain määrätyillä henkilöillä.

Visma Signilla hallinnoit asiakirjoja tietoturvallisesti ja päätät itse, kenellä on pääsy yrityksesi tärkeisiin dokumentteihin. Vahva tunnistautuminen allekirjoitusprosessin aikana takaa sen, että voit olla varma kenen kanssa solmit sopimuksia.

Kolme hyvää syytä valita Visma Sign

1.

Tärkeät asiakirjat yhdessä paikassa

Kun allekirjoitat yrityksesi kaikki asiakirjat Visma Signilla, ne ovat aina ulottuvillasi sähköisessä muodossa. Voit helposti tarkistaa sopimuksiin ja päätöksiin liittyvät asiakirjat liitteineen yhdestä paikasta ja vältyt paperimappien ja sähköpostin selaamiselta.

2.

Nopeuta päätöksentekoa

Sujuvuus ja tehokkuus sopimusprosessissa säästää kaikkien osapuolten aikaa. Visma Signilla tavoitat sopimusten ja asiakirjojen vastaanottajat ajasta ja paikasta riippumatta. Tilastojemme mukaan 80% asiakirjoista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä lähetyksestä.

3.

Turvallisuus ennen kaikkea

Paperilla tai sähköpostilla hoidetut sopimukset ovat alttiita väärennöksille, virheille ja luvattomille muutoksille. Visma Sign vaatii allekirjoittavalta henkilöltä vahvan tunnistautumisen ja varmistaa ettei asiakirja muutu allekirjoitusprosessin alettua.

Visma Signilla sähköistät kaikki yrityksesi asiakirjat

Yhtiökokoukset

Hoida yhtiökokoukset etänä ilman pöytäkirjan postittamista, skannaamista ja kierrättämistä kaikilla osapuolilla ympäri maata.

Tilinpäätökset

Sähköisesti allekirjoitetut tilinpäätökset voidaan tallentaa ja siirtää taloushallintojärjestelmiin ilman yhtään tulostusta ja skannausta.

Hallituksen kokoukset

Säästä hallituksen jäsenten aikaa – allekirjoita ja säilytä kokouspöytäkirjat turvallisesti sähköisessä muodossa.

Valtakirjat

Valtuuta tarvittavat henkilöt nopeasti ja vaikka eri puolilla Suomea. Allekirjoitusten jälkeen valtakirja on juridisesti sitova.

Yhteistyösopimukset

Vie yhteistyösopimukset tehokkaasti päätökseen. Löydät kaikki asiaan liittyvät dokumentit yhdestä paikasta.

Hankinnat

Hanki hyväksynnät yrityksesi tärkeimmille hankinnoille hetkessä oikeilta henkilöiltä sähköisesti, vaikka toiselta puolelta Suomea.

Visma Sign <3 Yrittäjä

Yksinkertaisuus ja helppous on yrityksen tehokkuuden ydin digitaalisessa maailmassa. Visma Sign -integraatioilla sopimukset liikkuvat saumattomasti järjestelmistä toisiin.

Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.