Yhdistykset ja liitot

Virtaviivaista yhdistyksesi toimintaa Visma Signilla

Preview

Visma Signin avulla poistat aikaa vieviä pullonkauloja järjestösi hallinnollisista prosesseista. Sähköinen allekirjoitus vähentää turhaa paperityötä, alentaa kustannuksia ja nopeuttaa byrokraattisia prosesseja. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen.

Luotettava kumppani järjestöille, yhdistyksille ja säätiöille

Sähköinen allekirjoitus on helppo, nopea ja tehokas tapa helpottaa järjestöjen hallintoon liittyviä töitä.

Viheltämällä paperisodan poikki säästät myös ympäristöä ja parannat jäsentyytyväisyyttä, kun lomakkeet täyttyvät käden käänteessä.

Olemme käyttäneet järjestössämme digitaalista allekirjoitusta Visma Signiä jo vuosia. Marttaliitto on ollut erittäin tyytyväinen toimintojemme ja sopimusallekirjoitusten nopeutumisesta palvelun kautta. Paluuta menneeseen ilman sähköistä allekirjoitusta ja arkistoa ei enää ole.

Marianne Heikkilä, pääsihteeri

Kolme hyvää syytä valita Visma Sign

1.

Nopeuta työntekoa

Paperien pyörittämiseen kuluu yllättävän paljon näkymättömiä työtunteja. Suurin osa Visma Signilla lähetetyistä asiakirjoista allekirjoitetaan jo saman päivän aikana.

2.

Kerää tietoja turvallisesti

Sähköisten lomakkeiden avulla tehostat jäsentietojen keräämisen sekä päivittämisen, kun jäsentietolomakkeet voi täyttää ja allekirjoittaa suoraan järjestösi verkkosivuilla.

3.

Yksi paikka kaikille sopimuksille

Kaikki asiakirjat säilyvät tietoturvallisesti Visma Sign-tililläsi ja ovat allekirjoittaneiden osapuolien vapaasti jälkikäteen ladattavissa ja tarkasteltavissa.

Keskitä yhdistyksesi toiminnot Visma Signiin

Jäsentietojen kerääminen

Sähköisesti allekirjoitettavan, nettisivuille upotettavan lomakkeen avulla voit helposti kerätä sekä päivittää jäsentietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Lomakkeet voi myös allekirjoittaa verkossa käyttäen vahvaa tunnistautumista. Lomakkeiden luominen on vaivatonta Visma Signin verkkolomake-editorilla.

Hallinnollinen työ

Kokousten pöytäkirjat, erilaiset päätökset ja sopimukset – sähköistämällä yhdistyksesi hallinnollisia toimintoja säästät kustannuksissa huomattavasti. Allekirjoitusten kerääminen eri dokumentteihin on Visma Signinlla tehokasta – jopa 89% allekirjoituspyynnöistä toteutetaan saman vuorokauden aikana.

Yhteistyösopimukset

Käyttämällä moderneja työkaluja, uusien yhteistyökumppanien kanssa työskentelykin helpottuu. Älä anna vanhanaikaisten paperisten sopimusten olla seuraavan diilisi tiellä lahjoittajien, sponsorien ja muiden yritysten kanssa.

Asiakirjojen hallinta

Säästä hyllykilometrejä arkistoimalla yhteistyösopimukset, jäsentiedot ja muut asiakirjat Visma Signiin sähköisessä muodossa. Kaikki Visma Signilla allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat Visma Signin tietoturvalliseen arkistoon. Asiakirjat ovat jälkikäteen allekirjoittajien tarkasteltavissa.

Näin keräät allekirjoitukset kokouspöytäkirjaan tai yhteistyösopimukseen

1. Luo ja lähetä sopimukset

Allekirjoittaja tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Allekirjoitusten kerääjä voi myös halutessaan mahdollistaa kevyen tunnistautumisen.

2. Tunnistautuminen

Allekirjoittaja tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Allekirjoitusten kerääjä voi myös halutessaan mahdollistaa kevyen tunnistautumisen.

3. Allekirjoittaminen

Allekirjoitus on helppoa ja nopeaa. Suurin osa asiakirjoista allekirjoitetaan saman päivän aikana. Allekirjoitetut asiakirjat ovat aina allekirjoittajien tarkasteltavissa Visma Sign-arkistossa.

Katso webinaari sähköisestä allekirjoittamisesta

Kuuntele vinkit sähköisen allekirjoituksen käyttöön liitto- ja järjestötoiminnassa. Tässä webinaarissa esittelemme jokaiselle järjestölle tarpeelliset ominaisuudet sekä demoamme konkreettisesti palvelun käyttöä.

Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.