Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus tekee sopimisesta sujuvampaa Alisa Pankissa

2 min luku | 27.2.2024
Alisa Pankki käyttää Visma Signia pankkipalveluiden käytön sujuvoittamiseksi.

Alisa Pankki on suomalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille arjen pankkipalvelut totuttua helpommin ja nopeammin verkossa. Pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu laskurahoitus on pankin yksi tunnetuimpia palveluita. Alisa Pankki perustettiin vuonna 2022, kun Fellow Finance yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan yhtiön kanssa.


Alisa Pankki käyttää toiminnassaan Visman tarjoamaa Visma Sign sähköinen allekirjoitus -palvelua, minkä avulla käyttäjät voivat allekirjoittaa asiakirjoja turvallisesti ja laillisesti sitovasti. Palvelu mahdollistaa erilaisten sopimusten ja virallisten dokumenttien sujuvan allekirjoittamisen ilman tarvetta tulostaa ja lähettää papereita postitse tai käyntiä toimipisteessä.

Miksi juuri Visma Sign?

Alisa Pankki on valinnut integroida prosesseihinsa juuri Visman Sign -palvelun, koska se tekee pankkipalveluita käyttävän asiakkaan käyttökokemuksesta entistä sujuvampaa. Lisäksi se on turvallinen tapa allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti, mikä on erittäin tärkeää pankkimaailmassa.


Visma Sign mahdollistaa asiakirjojen allekirjoittamisen missä tahansa laitteesta riippumatta, mikä nopeuttaa prosesseja ja vähentää paperityötä, säästää aikaa sekä parantaa asiakaskokemusta. Paperityön väheneminen on myös hyväksi ympäristölle.

Haluamme tarjoa markkinoiden sujuvimmat arjen pankkipalvelut valituille asiakassegmenteille. Tässä Visma Signin sähköisellä allekirjoituksella on tärkeä osa, koska sen kautta asiakkaidemme on helpompaa allekirjoittaa tarvittavat sopimukset

 ,kertoo Tanja Ruohoranta-Rinne, Alisa Pankin operatiivinen johtaja.

Asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö ovat aina jälkikäteen todennettavissa. Palvelun avulla voidaan käsitellä ja hallinnoida turvallisesti myös arkaluonteisia tietoja. Sähköinen allekirjoitus vaatii aina käyttäjältä vahvan tunnistautumisen.

Pankkina edellytämme käyttämämme ohjelmiston palveluntarjoajalta korkeaa tietoturvaa sekä tietosuojaa ja tässä Visma on tehnyt hyvää työtä

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.