Sähköinen allekirjoitus

Visma Sign kasvattaa POWERin myyntitoimintaa Pohjoismaissa

2 min luku | 15.3.2022

Power on pohjoismaiden elektroniikkajätti, joka tarjoaa laajan valikoiman muun muassa kodinkoneita, elektroniikkaa, televisioita, puhelimia.

Visma Sign on älykäs ratkaisu sekä asiakkaiden että POWERin kannalta.

Pohjoismaiden uuden elektroniikkajätti POWERin yhteisen palvelukeskuksen johtaja Andrè Skavhaug kertoo, että yrityksen 200 myymälää – Norjan, Tanskan ja Suomen fyysiset myymälät ja verkkokaupat sekä Ruotsin verkkokauppa – työllistävät tällä hetkellä yhteensä 4 400 henkilöä, ja yritys jatkaa kasvuaan yhä edelleen.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lørenskogissa Norjassa. POWER otti käyttöön Visma Signin pandemian seurauksena.

Kun rajat alkoivat sulkeutua vuoden 2020 maaliskuussa, meille selvisi jo varhaisessa vaiheessa, että tarvitsisimme asiakirjojen sähköiseen allekirjoittamiseen työkalun, joka toimisi niin kotikonttoreissa, toimistoillamme kuin kaikissa 200 myymälässämmekin.

Kulutuselektroniikkaa hankkivat yksityishenkilöt ovat POWERin tärkein asiakasryhmä. Heille onkin tarjolla hyvin laaja ja monipuolinen tuotevalikoima.

”Myymme elektroniikkatuotteita käytettäviksi keittiössä, olohuoneessa, kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa, toimistossa, autotallissa, autossa, puutarhassa, polkupyörän selässä ja mökillä, ja meiltä asiakkaat löytävät myös kaikki älykodin laitteet”, Skavhaug kertoo.

Ajan hermolla sähköisen allekirjoituksen avulla

Yritys haluaa pysyä aina ajan hermolla, mutta myös pystyä tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat.

POWER haluaa oikeastaan olla aina askeleen edellä, sillä yritys uskoo pystyvänsä pitämään hinnat alhaisina ja myös tarjoamaan asiakkailleen parhaimman ostokokemuksen älykkäiden ja tehokkaiden ratkaisujen avulla.

Tässä yritykselle on apua myös Visma Signista. POWER käyttää sähköistä allekirjoituspalvelua sopimusten, valtakirjojen ja hallituksen kokousten pöytäkirjojen allekirjoittamiseen.

”Myymälöidemme aiemmin käyttämiä sähköisiä allekirjoituspalveluja olisi kyllä pystynyt muokkaamaan, mutta meillä ei ollut aikaa eikä myöskään kykyä muokata niitä itse. Visma Sign tarjosi meille valmiin ratkaisun, joka vastasi juuri meidän tarpeisiimme”, Skavhaug sanoo.

”Kun olimme tarkastelleet eri vaihtoehtoja sekä hinnan että toimivuuden kannalta, Visma Sign erottui joukosta meille selvästi parhaana ratkaisuna.”

Kokeile sinäkin Visma Signia veloituksetta

Lunasta 5 ilmaista allekirjoitusta ja saat käyttöösi kaikki Visma Signin toiminnallisuudet. Et tarvitse luottokortti- tai laskutustietoja. Kokeilujakson päätteeksi voit halutessasi valita yrityksellesi sopivan palvelupaketin ja jatkaa Visma Signin käyttöä.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.