HR ja rekrytointi

Hoida työsuhteeseen liittyvät asiakirjat yhdellä palvelulla

Visma Signilla minimoit paperien pyörittämisen ja vapautat resurssisi HR:n ydintoimintaan: lahjakkuuksien rekrytointiin ja henkilöstön kehitykseen. Sähköinen työsopimus takaa tehokkaan sopimusprosessin mahdollistamalla asiakirjan allekirjoittamisen kaikille osapuolille yhdeltä istumalta ajasta ja paikasta riippumatta.

Sopimusten hallinta HR:lle

Digitalisoi HR- ja rekrytointiprosessit

Kun yrityksessäsi allekirjoitetaan kaikki sopimukset, todistukset ja asiakirjat Visma Signilla, ne ovat aina saatavilla niitä tarvitseville henkilöille. Voit luoda palveluun yrityksellesi sopivan kansiorakenteen ja määritellä sopimuksiin liittyvien avainhenkilöiden käyttöoikeudet kansio kansiolta.

Työsopimukset

Työtodistukset

Irtisanomisilmoitukset

Yksittäiset työntekijän ja työnantajan väliset sopimukset


Tarvitsimme palvelun työsopimusten sähköiseen allekirjoittamiseen. Paperien skannailu ja hallinnointi on mennyttä aikaa. Visma Sign vastasi odotuksiimme täysin.

Johannes Nikkanen, rekrytointijohtaja, Biisoni Oy

Kolme hyvää syytä valita Visma Sign

1.

Vakuuta modernilla ensivaikutelmalla

Digitalisoi ja optimoi uusien työntekijöiden perehdytys sekä heille että perehdyttävälle esihenkilölle.

2.

Tarkista sopimuksen tila yhdellä silmäyksellä

Seuraa allekirjoitusprosessia reaaliajassa ja lähetä allekirjoitusmuistutuksia yhdellä klikkauksella.

3.

Tietoturva ennen kaikkea

Hallitse kaikkia yrityksesi henkilötietoja GDPR:n mukaisesti. Arkistoi sopimukset turvallisesti kansioihin itse määrittämilläsi käyttöoikeuksilla.

Kaikki henkilöstö­hallinnon dokumentit yhdessä palvelussa

Hoida henkilöstöhallintoon liittyvien asiakirjojen allekirjoitus joustavasti ja vahvista sopimukset ilman ylimääräistä vaivaa mahdollisista välimatkoista riippumatta. Sopimukset ovat jatkossa helposti työntekijän ja työnantajan löydettävissä. Halutessasi voit määritellä missä järjestyksessä eri osapuolet asiakirjan allekirjoittavat. Kaikki tieto tallentuu sähköisesti Visma Signiin, määriteltyjen katseluoikeuksien taakse.

Työsopimukset

Hoida allekirjoitus joustavasti ja vahvista uusi työsopimus ilman ylimääräistä vaivaa. Sähköinen työsopimus on jatkossa helposti työntekijän ja työnantajan löydettävissä.

Työtodistukset

Anna työtodistus sähköisesti. Todistus on työntekijällä tallessa sähköisessä arkistossa ja yritys säästyy aikaa vievältä tulostukselta ja postitukselta

Yksittäiset työntekijän ja työnantajan väliset sopimukset

Visma Signilla hoidat kätevästi yksittäiset henkilöstöön liittyvät sopimukset työntekijän ja työnantajan välillä, kuten etätyösopimukset, perhevapaasopimukset ja lomasopimukset.

Irtisanomisilmoitukset

Hoida työsuhteen irtisanomisilmoitukseen liittyvät allekirjoitukset vaivatta.

Visma Sign <3 HR

Yksinkertaisuus ja helppous on yrityksen tehokkuuden ydin digitaalisessa maailmassa. Visma Sign -integraatioilla sopimukset liikkuvat saumattomasti järjestelmistä toisiin.

Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.