Sähköinen allekirjoitusTuote ja käyttö

Näin pääset alkuun: Kerää sähköiset allekirjoitukset massalähetyksen avulla

2 min luku | 5.8.2021

Kun sopimukset tai sopimusehdot täytyy uudistaa, ja tarvitset jokaiselta asiakkaalta tai vastaanottajalta erillisen hyväksynnän, on edessä suuri hallinnollinen työ. Lähetä asiakirja allekirjoitettavaksi suurelle vastaanottajamäärälle kerralla massalähetyksenä Visma Signilla. Seuraat allekirjoitusten vastaanottamista reaaliajassa suoraan palvelussa.

Kirjaudu ensin Visma Signiin, ja lisää asiakirja palveluun normaalisti. Voit lisätä allekirjoittajat kohdasta: Allekirjoittajat – Lisää useita. Vastaanottajien sähköpostit voivat olla eroteltu välilyönnillä, pilkulla tai rivinvaihdolla, joten voit lisätä ne avautuvaan tekstikenttään helposti esimerkiksi kopioimalla.

Voit määritellä allekirjoittaako jokainen vastaanottaja ainoastaan oman versionsa asiakirjasta valitsemalla kutsuasetuksista: Erillinen asiakirja jokaiselle vastaanottajalle. Kun lähetät kutsun, jokaiselle vastaanottajalle lähtee oma kutsunsa samanaikaisesti. Jokainen taho myös allekirjoittaa oman sopimuksensa toisista vastaanottajista riippumatta.

Kun kaikki on valmista, voit lähettää allekirjoituskutsun koko vastaanottajalistalle ja seurata allekirjoitusten vastaanottamista Visma Signista.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.