IntegraatiotSähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus mahdollisti täysin sähköisen yrityslainaprosessin CrediNordille

2 min luku | 15.3.2021

CrediNord › on yrityslainojen edelläkävijä, joka tekee yrityslainan hakemisen helpoksi. Palvelu on toiminut alusta asti täysin verkossa säästäen paperinpyörittelyyn tuhlautuvaa aikaa.

Yhtenä liiketoiminnan kulmakivistä toimii palveluun integroitu Visma Sign.

Sähköinen allekirjoitus mahdollisti täysin sähköisen yrityslainaprosessin

“Voidaan sanoa, että sähköinen allekirjoitus on tuonut renessanssin toimialallemme”, toteaa CrediNordin founding partner, Roope Lindroos. CrediNord on yrityslainojen edelläkävijä, joka tekee yrityslainan hakemisen helpoksi. Palvelu on toiminut alusta asti täysin verkossa säästäen paperinpyörittelyyn tuhlautuvaa aikaa.

Yhtenä liiketoiminnan kulmakivistä toimii palveluun integroitu Visma Sign, joka on mukana mahdollistamassa perinteisesti kankean yrityslainaprosessin päivittämistä 2020-luvulle.

Ajatus paperittomasta toimistosta on usein rahoitusalalla vain saavuttamaton fantasia, mutta Visma Sign on todella mahdollistanut sen.

Sähköinen allekirjoitus tuo hyötyä monella rintamalla

CrediNordin innovatiivisuus näkyy tavoissa, joilla he hyödyntävät Visma Signia. Allekirjoitusten sähköisen keräämisen lisäksi CrediNord on hyödyntänyt rajapintaratkaisua myös esimerkiksi nimenkirjoitusoikeuden automaattiseen tarkistamiseen asiakirjojen allekirjoittamisen yhteydessä. Visma Sign on myös tehnyt konttorin tulostimen käytännössä työttömäksi.

“Ajatus paperittomasta toimistosta on usein rahoitusalalla vain saavuttamaton fantasia, mutta Visma Sign on todella mahdollistanut sen. Käytännössä kaikki toimintaamme liittyvät asiakirjat työsopimuksista hallituksen kokouspöytäkirjoihin kulkevat Visma Signin kautta”, kertoo Lindroos. “On kätevää, kun kaikki asiakirjat ovat yhdessä paikassa tallessa”

Helppo integrointi, reilu hinnoittelu

Haettaessa ratkaisua lainahakemusten sähköiseen allekirjoittamiseen, Visma Signissa vakuutti erityisesti integroinnin helppous sekä hinnoittelun reiluus. “Visma Signin tiimiltä saatu tuki teki palvelun integroinnista todella helppoa”, kiittelee Lindroos.

“Palvelun läpinäkyvä ja reilu hinnoittelumalli teki Visma Signista silmissämme matalan riskin ratkaisun. Käyttöönotto ei vaatinut kalliita etukäteismaksuja, kuten useilla kilpailijoilla ja hinta määräytyy käytön mukaan”, kertoo Lindroos.

Voidaan sanoa, että sähköinen allekirjoitus on tuonut renessanssin toimialallemme.

Maailmanvalloitusta mahdollistamassa

Kansainvälisille markkinoille tähtäävälle CrediNordille valinta on ollut erinomainen. Visma Sign on osoittautunut oivaksi valinnaksi Pohjoismaiden markkinoiden valloittamiseen tähtäävälle CrediNordille, sillä yhdellä integraatiolla on mahdollista kattaa koko Skandinavia.

“Kasvuvauhtimme on ollut huima ja olemme noin vuoden aikana laajentaneet kolmelle eri markkina-alueelle. Ilman Visma Signia tämä ei todennäköisesti olisi ollut mahdollista”, kertoo Lindroos. “Yksi parhaita puolia Visma Signissa onkin ollut sen skaalautuvuus nopeasti kasvavan yrityksemme tarpeisiin”.

Kaupat maaliin nopeammin

Yksi sähköisen allekirjoittamisen suurimmista hyödyistä on kaupankäynnin nopeutuminen. Nopeasti digitalisoituvassa maailmassa on tärkeää tehdä palvelujen ostamisesta mahdollisimman vaivatonta. “Useimmiten asiakkaat haluavat ostaa tuotteen tai palvelun nyt. Visma Signin avulla se on mahdollista”, Lindroos kiteyttää. “Siksi voin suositella sitä kenelle vain.”

Kokeile sinäkin Visma Signia veloituksetta

Lunasta 5 ilmaista allekirjoitusta ja saat käyttöösi kaikki Visma Signin toiminnallisuudet. Et tarvitse luottokortti- tai laskutustietoja. Kokeilujakson päätteeksi voit halutessasi valita yrityksellesi sopivan palvelupaketin ja jatkaa Visma Signin käyttöä.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.