Hei kehittäjä!

Mahdollista sähköinen allekirjoittaminen asiakkaillesi

Digitaalisessa maailmassa yksinkertaisuus ja helppous ovat sekä yrityksen tehokkaan toiminnan että asiakaskokemuksen ydin. Mahdollistamalla sähköisen allekirjoittamisen tuottamasi ohjelmiston käyttäjille helpotat käyttäjiesi arkea ja parannat asiakastyytyväisyyttä. Voit integroida Visma Signin suoraan ohjelmistoosi API-rajapinnan ansiosta, jolloin allekirjoittaminen tapahtuu osana nykyistä prosessia.

Sähköinen allekirjoitus – asiakaskokemuksen valttikortti

Mahdollista asiakkaillesi asiakirjojen allekirjoittaminen tai asiakastietojen kerääminen ja vahvistaminen reaaliaikaisesti suoraan ohjelmasi tai palvelusi sisällä. Sähköinen allekirjoitus on vaivattomuutensa ansiosta oikea asiakaskokemuksen valttikortti!

Visma Signin käyttöönotto omassa järjestelmässä on yksinkertaista, onhan käytössäsi integraatiotiimimme asiantuntemus alusta loppuun.

Visma Sign on monikäyttöinen, tehokas ja turvallinen ratkaisu

Allekirjoitettavien asiakirjojen lähetys

Anna asiakkaillesi mahdollisuus lähettää allekirjoitettavia asiakirjoja järjestelmästäsi. 89% lähetetyistä asiakirjoista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä. Myös massalähetykset ovat mahdollisia.

Allekirjoittaminen osana palveluasi

Mahdollista dokumenttien allekirjoittaminen palvelussasi asiakkaillesi ja paranna asiakaskokemusta. Asiakkaasi ei tarvitse enää tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja sähköpostittaa tarvitsemiasi sopimuksia tai asiakastietolomakkeita.

Asiakastarina: Visma Sign täysin sähköisen yrityslainaprosessin mahdollistajana

Hakemus tai lomake, johon tarvitsen vahvan tunnistautumisen

Integroimalla Visma Signin saat käyttöösi myös verkkolomakkeen. Verkkolomake on tehokas työkalu esimerkiksi asiakastietojen keräämiseen, kun tarvitset varmuuden lomakkeen täyttäjän henkilöllisyydestä.

Paperilomakkeisiin verrattuna saat päivitettyä asiakkaan asiointikokemuksen hetkessä tälle vuosituhannelle. Verkkolomakkeen voi upottaa suoraan nettisivulle, esimerkiksi WordPressiin.

Asiakastarina: Sähköinen lomake mahdollistaa romutussopimusten solmimisen sähköisesti

Sopimushallinta

Saat päättää itse dokumenttien loppuarkistoinnista. Halutessasi kaikki asiakirjat tallentuvat automaattisesti dokumenttiarkistoon. Yksi käyttökohde sähköiselle allekirjoitukselle onkin dokumenttien hallinta; kun kaikki allekirjoitukset kerätään sähköisesti, jäävät myös asiakirjat sähköiseen muotoon.

Sähköinen allekirjoitus löytyy valmiina monista palveluista

Tule mukaan osaksi kehittäjäyhteisöä


CrediNord on yrityslainojen edelläkävijä, joka tekee yrityslainan hakemisen helpoksi. Yhtenä liiketoiminnan kulmakivistä toimii palveluun integroitu Visma Sign, joka on mukana mahdollistamassa perinteisesti kankean yrityslainaprosessin päivittämistä 2020-luvulle.


Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia hyödyntää allekirjoittamiseen Visma Signia rinnakkain integraation ja selainpalvelun kautta. Yksittäisiä allekirjoituksia tehdään organisaatiossa kuukausittain reilusti yli tuhat.

Kiinteistöalan hallintajärjestelmä Flatco integroi Visma Signin allekirjoitusteknologian osaksi palveluaan. Integraatio mahdollistaa koko sopimusprosessin hallinnan Flatco-palvelun kautta – sopimuksen luomisesta aina arkistointiin asti.

Visma Sign API

Visma Sign APIn avulla voit automatisoida sähköisten allekirjoitusten keräämisprosessin vaivatta. Palvelu on tehty REST API- rajapinnan päälle, jonka ansiosta kaikki toiminnot, jotka ovat rakennettu Visma Sign-palveluun, löytyvät myös rajapintakuvauksesta.

Käytössäsi on myös integraatiotiimimme, jonka avulla viet integraatioprosessin maaliin vaivattomasti. Voit myös itse integroida Visma Signin eri taustajärjestelmiin. Suomenkielisestä asiakaspalvelustamme saat apua aina arkkitehtitasoiseen tukeen asti.

Visma Sign -testiympäristö

Haluatko kokeilla Visma Sign rajapintaa?

Visma Signin testiympäristö on helppo ja riskitön tapa testata palvelua käytännössä. Täyttämällä lomakkeen tiedot, saat käyttöösi testitilin sekä API-avaimet. API-dokumentaatio on vapaasti luettavissa, joten voit halutessasi ryhtyä integraation toteuttamiseen vaikka saman tien.

Ota yhteyttä

Ryhdy Visma Sign -kumppaniksi

Sähköinen allekirjoitus yleistyy osana CRM- ja ja ERP-ratkaisuja, taloushallinnon järjestelmiä, erilaisia digitaalisia verkkopalveluita sekä verkkokauppoja.

Toimimme yhteistyössä sekä ohjelmistotoimittajien että teknisten kehittäjien kanssa. Visma Sign tarjoaa kumppaneille johtavan sähköisen allekirjoituspalvelun teknologian sekä ansaintamahdollisuuden.