Visma Sign API

Visma Sign
-rajapinnat

Visma Sign API

Visma Sign APIn avulla voit automatisoida sähköisten allekirjoitusten keräämisprosessin vaivatta. Palvelu on tehty REST API- rajapinnan päälle, jonka ansiosta kaikki toiminnot, jotka ovat rakennettu Visma Sign-palveluun, löytyvät myös rajapintakuvauksesta.

Käytössäsi on myös integraatiotiimimme, jonka avulla viet integraatioprosessin maaliin vaivattomasti. Voit myös itse integroida Visma Signin eri taustajärjestelmiin. Suomenkielisestä asiakaspalvelustamme saat apua aina arkkitehtitasoiseen tukeen asti.

Visma Sign -testiympäristö

Haluatko kokeilla Visma Sign rajapintaa?

Visma Signin testiympäristö on helppo ja riskitön tapa testata palvelua käytännössä. Täyttämällä lomakkeen tiedot, saat käyttöösi testitilin sekä API-avaimet. API-dokumentaatio on vapaasti luettavissa, joten voit halutessasi ryhtyä integraation toteuttamiseen vaikka saman tien.

Ota yhteyttä

Ryhdy Visma Sign -kumppaniksi

Sähköinen allekirjoitus yleistyy osana CRM- ja ja ERP-ratkaisuja, taloushallinnon järjestelmiä, erilaisia digitaalisia verkkopalveluita sekä verkkokauppoja.

Toimimme yhteistyössä sekä ohjelmistotoimittajien että teknisten kehittäjien kanssa. Visma Sign tarjoaa kumppaneille johtavan sähköisen allekirjoituspalvelun teknologian sekä ansaintamahdollisuuden.