Lataa ilmaiseksi

Sopimuspohjat valmiina käyttöön

Tarvitsetko apua sopimiseen ja sopimusten sisältöihin? Visma Signin PDF-sopimuspohjat tarjoavat esimerkkejä tavallisimmista sopimustyypeistä.

Ladattava sopimuspohjat:

Kesätyöntekijän työsopimus

Oletko palkkaamassa kesätyöntekijöitä? Loimme maksuttoman kesätyöntekijän sopimuspohjan, joka on valmis täytettäväksi suoraan selaimessa.

Asunnon vuokrasopimus

Tässä esimerkki sähköiseen vuokrasopimukseen. Tiesithän, että myös yksityishenkilö voi lähettää sopimuksia turvallisesti allekirjoitettavaksi Visma Signilla?

Salassapito­sopimus

Tiedätkö, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon salassapitosopimusta tehdessä? Voit ladata maksuttoman pohjan ja täyttää sen selaimessa.

Visma Sign (Visma Solutions Oy) on tuottanut yllä olevat pohjat helpottaakseen sopimusten solmimista. Huomioithan, että Visma ei vastaa sopimuksen sisällöstä tai sen sopivuudesta käyttäjän käyttötarkoitukseen. Konsultoithan tarvittaessa juridista asiantuntijaa.

Näin käytät PDF-sopimuspohjaa Visma Signissä:

  1. Lataa PDF tietokoneellesi
  2. Täytä PDF valmiiksi ja tallenna se itsellesi
  3. Kirjaudu Visma Signiin ja lisää tiedosto asiakirjaan

Näin liität tiedoston

Hyödynnä yleisimmät sopimuspohjat ja säästy vaivalta

Yksi Visma Signin tavoitteista on tehdä sopimisesta helpompaa. Osana tätä missiota olemme tuoneet kaikkien saataville valmiita sopimuspohjia yleisimmistä solmittavista sopimuksista. Sopimusmallit ovat ilmaisia ja valmiita heti käytettäväksi.

Omien sopimusten allekirjoittaminen

Muistathan, että voit allekirjoittaa Visma Signilla myös omia sopimuksia tai asiakirjoja – mihin ikinä tarvitsetkaan kuittausta. Pystyt myös säilyttämään ja hallitsemaan sopimuksiasi kätevästi Visma Signissa.

Tuhansia sopimuksia solmitaan päivittäin Visma Signilla

Visma Signilla hoidat koko sopimusketjusi aina allekirjoituksesta arkistointiin. Aloita koekäyttö ja lähetä sopimuksesi ilmaiseksi allekirjoitettavaksi.