Visma Sign -asiakaskokemuksia

Jo yli 60 000 asiakasta Pohjoismaissa


“Sopimuksen teko aikaisemmin saattoi kestää useamman viikon. Tällä uudella sopimuspalvelulla olemme pystyneet lyhentämään sen jopa 10 minuuttiin.”

Liisa Karvonen, Scandic Hotels Oy

“Turvallisuus on todella tärkeää. Visma Signin käyttöönotto oli meillä siinä mielessä helppoa, että se oli tietoturva-auditoitu heidän toimestaan.”

Soile Riisiö, Oma Säästöpankki

“Tämä meidän toteutus on todella onnistunut ja sitä on helppo kaikkien käyttää. Suosittelen kyllä Visma Signia kaikille, joilla on säännöllisesti tarvetta allekirjoittaa dokumentteja.”

Pyry Randelin, koulutusjohtaja, Habita Oy

Visma Sign tarjosi meille valmiin ratkaisun, joka vastasi juuri meidän tarpeisiimme.

Andrè Skavhaug, palvelukeskuksen johtaja, POWER

“Myös ekologisesta näkökulmasta sähköinen allekirjoitus on parempi vaihtoehto, kun paperia ei kulu eikä kuljetukseen liittyviä kuluja synny. Suosittelen sähköistä allekirjoittamista kenelle vain.”

Liisa Kettinen, Kalevala Koru

“Voidaan sanoa, että sähköinen allekirjoitus on tuonut renessanssin toimialallemme.”

Roope Lindroos, CrediNord

”On ollut hienoa huomata, että lähestulkoon kaikki työt voi hoitaa myös etänä. Voin suositella kaikille yrityksille Visma Signia, niin urheiluseuroille kuin muillekkin. “

Jussi Markkanen, Saipa

“Ihmiset tietävät, että sähköiseen allekirjoitukseen voi luottaa ja että sitä voi ja myös kannattaa käyttää.”

Roope Kero, Omnia

Meillä on käytössä Visma Netvisor, Visma Severa
ja Visma Sign, jotka ovat helpottaneet reaaliaikaista taloushallintaa, automaatiota ja tietysti
myös asiakkuuksien hallintaa.

Esko Villman, HJK

“Tiimini hoitaa yli 20 erilaista sopimusta ja lomaketta Visma Signilla. Palvelu on käytössä päivittäin, enkä siirtyisi vanhaan enää mistään hinnasta.”

Åsa Östergård-Jakas, Metsäkeskus

“Nyt allekirjoitukset saadaan huomattavasti nopeammin. Konsernin sisäisissä dokumenteissa allekirjoitukset saadaan pääosin päivän sisällä.”

Jukka Mäkinen, REIM Isännöinti


“Kun palvelu täyttää eIDAS -vaatimukset, voi sen tietoturvallisuuteen luottaa. Se on kunnan palveluissa erityisen tärkeää.”

Seija Romo, Pieksämäen kaupunki

Emme voisi kuvitellakaan vaihtavamme takaisin vanhaan. Meille tulee asiakkuuksia niin kovaan tahtiin, että prosessien täytyy olla kunnossa.

Susanna Seppänen, Tempore


“Parasta Visma Signissa ovat ajansäästö, käytön helppous ja sen tehokkuus. Se on huomattavasti postittamista nopeampi tapa.”

Miia Korpi, Laatutakuu


“Kaikissa tapauksissa pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Hyvien lisäpalveluiden integraatiolla säästää paljon aikaa ja rahaa.”

Jarkko Liedes, Flatco


“Koemme, että olemme eturintamassa, kun käytämme tällaisia moderneja työkaluja. Se rakentaa meille brändiä, että meidän kautta homma hoituu nopeasti ja joustavasti.”

Pirjo Timonen, OVV Asuntopalvelut


“Sähköisellä allekirjoituksella nopeus on luonnollisesti aivan toista verrattuna tulostamiseen ja postitukseen. Aikaa säästyy hirveästi.”

Juho Honkela, Luvian Saha


“Olisi vaikeaa nähdä kilpailu-kykymme pysyvän entisellään, jos joutuisimme odottelemaan asiakkaan kanssa puolin ja toisin eri toimenpiteiden varmentumista. Kun päteviä ja moderneja prosesseja on olemassa, on kaikkien etu ottaa ne käyttöön.


“Meidän täytyy tietää varmasti, kuka on kyseessä. Visma Sign -verkkolomakkeen avulla saamme kerättyä allekirjoitukset tehokkaasti ja turvallisesti.”

Pia Pitkänen, Romu Keinänen Oy

Jo yli 60 000 yritystä
luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia
veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.