Visma Sign -asiakaskokemuksia

Jo yli 50 000 yritystä on valinnut Visma Signin kumppanikseen.
We are #Vismasigners.

“Visma Sign tarjosi meille valmiin ratkaisun, joka vastasi juuri meidän tarpeisiimme.”

Andrè Skavhaug, palvelukeskuksen johtaja


Pohjoismaiden eletroniikkajätti POWER käyttää sähköistä allekirjoituspalvelua asiakassopimusten, valtakirjojen ja hallituksen kokousten pöytäkirjojen allekirjoittamiseen.

Lue lisää

“Meillä on käytössä
Visma Netvisor, Visma Severa ja Visma Sign, jotka ovat helpottaneet reaaliaikaista taloushallintaa, automaatiota ja tietysti myös asiakkuuksien hallintaa.”

Esko Villman, myyntijohtaja


HJK sujuvoittaa työarkeaan kolmen palvelun tehopaketilla. Palveluiden ansiosta HJK on aina ajantasalla siitä, millaisia sopimuksia on tehty, mistä ne löytyvät sekä miten asiakkuus edistyy.

Katso video

“Sopimuksen teko aikaisemmin saattoi kestää useamman viikon. Tällä uudella sopimuspalvelulla olemme pystyneet lyhentämään sen jopa 10 minuuttiin.”

Liisa Karvonen, Scandic Hotels Oy


Visma Sign toteutti yhteistyössä Asiakastiedon ja Eduixin kanssa uden sopimuspalvelun yritysten väliseen luotollisen sopimuksen tekoon Scandicille.

Katso video

Kalevala

REIM group logo

Scandic

OmaSp

Fennia logo

IF

” On ollut hienoa huomata, että lähestulkoon kaikki työt voi hoitaa myös etänä. Voin suositella kaikille yrityksille Visma Signia, niin urheiluseuroille kuin muillekkin. “

Jussi Markkanen, toimitusjohtaja


Saipa käyttää Visma Signia pelaajasopimuksiin ja markkinointiyhteistyösopimusten allekirjoittamiseen.

Katso video

“Voidaan sanoa, että sähköinen allekirjoitus on tuonut renessanssin toimialallemme.”

Roope Lindroos, Founding partner


CrediNord on yrityslainojen edelläkävijä. Yhtenä liiketoiminnan kulmakivistä toimii palveluun integroitu Visma Sign.

Lue lisää

“Ihmiset tietävät, että sähköiseen allekirjoitukseen voi luottaa ja että sitä voi ja myös kannattaa käyttää.”

Roope Kero, ICT-projektipäällikkö


Omnia käyttää Visma Signia tehokkaasti integraation ja selainpalvelun kautta rinnakkain.

Lue lisää

“Turvallisuus on todella tärkeää. Visma Signin käyttöönotto oli meillä siinä mielessä helppoa, että se oli tietoturva-auditoitu heidän toimestaan.”

Soile Riisiö, kehityspäällikkö


Oma Säästöpankki hoitaa ennen fyysistä läsnäoloa vaativat dokumenttien allekirjoitukset nyt etänä.

Lue lisää

“Tiimini hoitaa yli 20 erilaista sopimusta ja lomaketta Visma Signilla. Palvelu on käytössä päivittäin, enkä siirtyisi vanhaan enää mistään hinnasta.”

Åsa Östergård-Jakas, palkkatiimin esimies


Suomen metsäkeskus käyttää sähköistä allekirjoitusta kattavasti henkilöstö- ja palkkahallinnossa sekä muissa toiminnoissa.

Lue lisää

“Kun palvelu täyttää eIDAS -vaatimukset, voi sen tietoturvallisuuteen luottaa. Se on kunnan palveluissa erityisen tärkeää.”

Seija Romo, tietohallintopäällikkö


Pieksämäen kaupunki allekirjoittaa mm. lautakuntien, hallituksen ja valtuuston kokouspöytäkirjat sekä erilaiset hankintasopimukset sähköisesti.

Lue lisää

Kalevala

“Myös ekologisesta näkökulmasta sähköinen allekirjoitus on parempi vaihtoehto, kun paperia ei kulu eikä kuljetukseen liittyviä kuluja synny. Suosittelen sähköistä allekirjoittamista kenelle vain.”

Liisa Kettinen, myyntipäällikkö


Kalevala Koru siirtyi sähköiseen allekirjoittamiseen, kun jälleenmyyntisopimukset uudistettiin kerralla.

Lue lisää

“Nyt allekirjoitukset saadaan huomattavasti nopeammin. Konsernin sisäisissä dokumenteissa allekirjoitukset saadaan pääosin päivän sisällä.”

Jukka Mäkinen, toimitusjohtaja


REIM Isännöinti pääsi eroon työläistä allekirjoitusprosesseista Visma Signin avulla.

Lue lisää

“Emme voisi kuvitellakaan vaihtavamme takaisin vanhaan. Meille tulee asiakkuuksia niin kovaan tahtiin, että prosessien täytyy olla kunnossa.”

Susanna Seppänen, kehittämiskoordinaattori


Sarastia Rekry uudisti koko rekrytointiprosessinsa Visma Signilla. Nyt työsuhteen saa käyntiin muutamalla klikkauksella.

Lue lisää

“Parasta Visma Signissa ovat ajansäästö, käytön helppous ja sen tehokkuus. Se on huomattavasti postittamista nopeampi tapa.”

Miia Korpi, palvelukoordinaattori


Laatutakuu lähti hakemaan sähköisellä allekirjoituksella nopeampaa sopimuskiertoa ja tehokkuutta toimintaan. Visma Signin ansiosta yrityksellä säästyy pitkä penni pelkästään paperi- ja postituskuluista.

Lue lisää

“Kaikissa tapauksissa pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Hyvien lisäpalveluiden integraatiolla säästää paljon aikaa ja rahaa.”

Jarkko Liedes, operatiivinen johtaja


Kiinteistöalan hallintajärjestelmä Flatco integroi Visma Signin allekirjoitusteknologian osaksi palveluaan. Integraatio mahdollistaa koko sopimusprosessin hallinnan Flatco-palvelun kautta – sopimuksen luomisesta aina arkistointiin asti.

Lue lisää

“Koemme, että olemme eturintamassa, kun käytämme tällaisia moderneja työkaluja. Se rakentaa meille brändiä, että meidän kautta homma hoituu nopeasti ja joustavasti.”

Pirjo Timonen, toimitusjohtaja


OVV Asuntopalvelut on nopeuttanut asiakirjaprosesseja sähköisen allekirjoituksen avulla. Aikaisemmin jopa päiviä kestäneessä prosessissa menee nyt parhaimmillaan vain 5 minuuttia.

Lue lisää

“Sähköisellä allekirjoituksella nopeus on luonnollisesti aivan toista verrattuna tulostamiseen ja postitukseen. Aikaa säästyy hirveästi.”

Juho Honkela, metsäjohtaja


Luvian Saha käyttää sähköistä allekirjoitusta metsähakkuusopimuksiin ja muihin sopimusasiakirjoihin. Sähköinen allekirjoittaminen toi aiemmin aikaa vievän prosessin kerralla nykyaikaan.

Lue lisää

“Olisi vaikeaa nähdä kilpailukykymme pysyvän entisellään, jos joutuisimme odottelemaan asiakkaan kanssa puolin ja toisin eri toimenpiteiden varmentumista. Kun päteviä ja moderneja prosesseja on olemassa, on kaikkien etu ottaa ne käyttöön.


Rahoitusalan konserni Qred käyttää Visma Signia palvelunsa päivittäisissä toiminnoissa. Lainatarjous on asiakkaan sähköpostissa parhaimmillaan puolessa tunnissa.

Lue lisää

“Meidän täytyy tietää varmasti, kuka on kyseessä. Visma Sign -verkkolomakkeen avulla saamme kerättyä allekirjoitukset tehokkaasti ja turvallisesti.”

Pia Pitkänen, toimistopäällikkö


Romu Keinänen panostaa helppoon asiointiin ja hyödyntääkin Visma Signin sähköisesti allekirjoitettavaa verkkolomaketta palvelussaan.

Lue lisää

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön jo tänään

Jo yli 50 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin. Kokeile sähköistä allekirjoittamista maksutta – saat ensimmäiset 5 allekirjoitusta ilmaiseksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä: asiantuntijamme kertovat mielellään lisää Visma Signista ja sähköisestä allekirjoituksesta.

.

Värikäs asetelma ikoneita