Toimialat

Yli 60 000 yritystä ja organisaatiota käyttää Visma Signia

Visma Sign on Suomen suosituin ohjelmisto sähköiseen allekirjoittamiseen. Monipuolisten toiminnallisuuksien ansiosta otat Visma Signilla haltuun yrityksesi koko sopimusketjun – sopimuksen luonnista sen turvalliseen säilytykseen.

Julkishallinto

Kustannus­tehokkuutta julkishallinnon prosesseihin

Visma Sign on luotettava julkisen hallinnon kumppani. Sähköisen allekirjoituksen avulla voit nopeuttaa päätösten käsittelyä ja sopimusten tekoa, samalla kun säästät aikaa ja kustannuksia.

Kiinteistöala

Siirrä sopimusruletti digitaaliseen muotoon

Visma Sign on apunasi kiinteistöalan kaikilla osa-alueilla. Sähköinen allekirjoitus tekee kaupanteosta nopeampaa ja sopimusprosesseista selkeämpiä. Kaikki allekirjoitetut dokumentit ja lomakkeet pysyvät tallessa palvelun sähköisessä arkistossa – sekä sinulla että allekirjoittajalla. Voit myös laatia esimerkiksi vuokrasopimukset ja muut henkilötietojen keräämistä vaativat lomakkeet kätevästi palvelusta löytyvällä verkkolomaketyökalulla.

Lakitoimistot

Vapauta aikasi siihen tärkeimpään – asiakkaiden auttamiseen

Juristina arki täyttyy tarkkuutta vaativasta manuaalisesta paperityöstä. Anna Visma Signin auttaa sinua vähentämään hallinnosta taakkaa sähköistämällä lakitoimistosi sopimukset ja niiden hallinnoinnin.

Rahoitusala

Läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta rahoitusalan asiakirja­prosesseihin

Visma Sign on rahoitusalan ammattilaisten suosima ratkaisu. Sähköinen allekirjoitus jouduttaa sopimusten syntyä, tuo läpinäkyvyyttä allekirjoitusprosesseihin, on turvallinen käyttää, säästää kuluja ja vähentää huomattavan määrän virheitä. Lisäksi sähköinen allekirjoitus on asiakkaalle helppo, turvallinen ja nopea tapa asioida kanssasi.

Rakennusala

Tehokkuutta rakennustyömaille sähköisellä allekirjoituksella

Visma Signilla allekirjoitat rakennusalan asiakirjat ajasta ja paikasta riippumatta. Voit allekirjoittaa sähköisesti lukemattomia eri dokumentteja, kuten urakkasopimukset, työsopimukset, tarjoukset, valtakirjat ja pöytäkirjat.

Tilitoimistot

Visma Sign on tietoturvaa arvostavan tilitoimiston valinta

Kerää allekirjoitukset ajasta ja paikasta riippumatta tilinpäätöksiin, velkakirjoihin sekä asiakasyritysten pöytäkirjoihin. Asiakirjojen allekirjoittamisen lisäksi sähköinen allekirjoitus auttaa täyttämään rahanpesulakiin liittyvät vaatimukset.

Yhdistykset ja liitot

Virtaviivaista yhdistyksesi toimintaa

Sähköinen allekirjoitus on helppo, nopea ja tehokas tapa helpottaa järjestöjen hallintoon liittyviä töitä. Viheltämällä paperisodan poikki säästät myös ympäristöä ja parannat jäsentyytyväisyyttä, kun lomakkeet täyttyvät käden käänteessä.

Kokeile Visma Signia veloituksetta

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä?

Voit kokeilla Visma Signia ilmaiseksi. Et tarvitse luottokortti- tai laskutustietoja.