Lakitoimistot

Vapauta aikasi siihen tärkeimpään – asiakkaiden auttamiseen

Juristina arki täyttyy tarkkuutta vaativasta manuaalisesta paperityöstä. Anna Visma Signin auttaa sinua vähentämään hallinnosta taakkaa sähköistämällä lakitoimistosi sopimukset ja niiden hallinnoinnin.

Sähköistä kaikki asiakirjat Visma Signilla

Visma Signilla allekirjoitat ja säilytät kaikki juridisesti sitovat sopimukset kätevästi sähköisessä muodossa, molempien osapuolien saatavilla.

Toimeksiantosopimukset ja valtakirjat

Pöytäkirjat, päätökset ja lausunnot

Osakassopimukset

Työsopimukset

Kolme hyvää syytä valita Visma Sign

1.

Nopeuta sopimusten käsittelyä

Lähetä sopimukset, tunnista allekirjoittajat ja kerää allekirjoitukset missä vain, milloin vain. Visma Signia voit käyttää Suomen lisäksi myös ympäri maailman.

2.

Varmenna prosesseja

Visma Signin avulla seuraat allekirjoitusten etenemistä reaaliaikaisesti ja asetat tarvittaessa allekirjoittajat haluamaasi allekirjoitusjärjestykseen. Saat ilmoituksen heti, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan. Ei huolta unohtuneista allekirjoituksista tai kaupparekisteriin jumittuneista asiakirjoista.

3.

Ylitä asiakkaiden odotukset

Sähköistämällä sopimisen nopeutat asiakkaidesi palvelua ja vähennät kustannuksia. Varmistat myös asiakkaidesi turvallisuuden ja tietoturvan, kun kaikki asiakirjat ovat yhdessä paikassa, tarkkojen käyttöoikeuksien takana.

Visma Signilla laitat vauhtia hitaisiin sopimusprosesseihin

Turvallisuus ennen kaikkea

Vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne takaavat, että tiedät kenen kanssa toimit. Todennat asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan sekä allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen. Keräät datan ja säilytät sopimukset turvallisesti tarkkojen käyttöoikeuksien takana sähköisessä arkistossa.

Kätevät jakelulistat ja kutsupohjat käytössäsi

Luot yksinkertainen lähetysrutiini valmiilla, allekirjoituskutsujen vastaanottajista koostuvilla jakelulistoilla. Säästät myös aikaa luomalla sinulle räätälöityjä kutsupohjia. Kutsupohjilla nopeutat allekirjoituskutsujen lähettämistä ja vähennät virheiden riskiä. Yksinkertaista ja helppoa!

Vauhtia automaattisilla muistutuksilla

Lisäämällä allekirjoituskutsulle automaattiset muistutukset, vauhditat allekirjoitusprosessia ja varmistat, etteivät deadlinet pauku.

Asiakaspalvelu aina tukenasi

Visma Signin asiantuntijat ovat apunasi heti matkasi alusta alkaen. Asiakaspalvelumme palvelee sinua kolmessa eri kanavassa, neljällä eri kielellä.

Yhdistä yrityksesi ohjelmistoihin

Sähköisessä sopimusprosessissa itse allekirjoittaminen on ainoa manuaalinen toimenpide. Allekirjoittamisen jälkeen voit säilyttää sopimuksia sähköisesti Visma Signissa alan vaatimusten mukaisesti.

Voit myös kätevästi integroida Visma Signin omaan dokumentinhallintajärjestelmääsi, kuten M-Filesiin tai vaikkapa Sharepointiin. Valmiin integraation avulla siirrät valmiit sopimukset automaattisesti ilman virhe- tai tietoturvariskejä.

Haluatko kuulla lisää Visma Signista osana omia järjestelmiäsi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.