Toiminnot

Visma Signista hyötyy koko yritys

Visma Signilla varmistat sujuvan asiakaskokemuksen, oli sitten kyseessä uusi myyntikeissi tai yrityksesi seuraavan menestystekijän rekrytointiprosessi. Monipuolisten toiminnallisuuksien ansiosta otat Visma Signilla haltuun yrityksesi koko sopimusketjun – sopimuksen luonnista sen turvalliseen säilytykseen.

HR ja rekrytointi

Hoida kaikki työsuhteeseen liittyvät asiakirjat yhdellä palvelulla

Visma Signilla minimoit paperien pyörittämisen ja vapautat resurssisi HR:n ydintoimintaan: lahjakkuuksien rekrytointiin ja henkilöstön kehitykseen. Sähköinen työsopimus takaa tehokkaan sopimusprosessin mahdollistamalla asiakirjan allekirjoittamisen kaikille osapuolille yhdeltä istumalta ajasta ja paikasta riippumatta.

Myynti

Luo uusia myynnin menestystarinoita Visma Signilla

Erinomainen asiakaskokemus ja tehokkuus ovat myynnin tärkeimpiä menestystekijöitä. Nopea asiakirjojen jakaminen ja allekirjoittaminen tehostaa kauppojen viimeistelyä. Visma Signilla varmistat, että asiakkaasi saa kauppaa koskevat asiakirjat tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi helposti missä vain.

Yrityksen johto ja hallinto

Visma Signilla ketteryyttä yrityksen päivittäisiin rutiineihin

Vie päätöksenteko nykypäivään ja hoida sopimukset ja asiakirjat sähköisellä allekirjoituksella. Visma Signilla keräät allekirjoitukset ja säilytät kaikki yrityksesi dokumentit ja sopimukset kätevästi sähköisessä muodossa.

Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.