Sähköinen allekirjoitus

Yrityslainatarjous hyväksyntään ja lainasumma tilille hetkessä Visma Signin ansiosta

2 min luku | 1.10.2020

Qred käyttää Visma Signia varmistaakseen hyvän ja tehokkaan asiakaskokemuksen lainatarjousten yhteydessä. Sähköisellä allekirjoituksella yrityslainatarjous saadaan hyväksyntään ja lainasumma tilille hetkessä.

Yritys on rahoittanut jo tuhansia pienyrityksiä.

Qred on pohjoismainen rahoitusalan konserni, joka toimii tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa. Qred toimii vaihtoehtona yritysten pankkilainoille tarjoamalla rahoitusta erityisesti pienyrityksille.

Sopimukset tapahtuvat hetkessä sähköisen allekirjoittamisen ansiosta

Qredin asiakaskunta on erittäin laaja. Asiakkaat edustavat monia eri ammatteja, ikäryhmiä ja ovat sijoittuneet ympäri Suomea. Näennäisesti heitä ei yhdistä mikään muu, kuin asiakkuus Qred Yrityslainassa. “Me kuitenkin tiedämme, että heillä on vielä yksi yhteinen piirre: kiire.”, kertoo Qredin edustaja.

On helppo kuvitella Qredille soittavan yrittäjän aloittaneen päivänsä tavanomaiseen tapaan. Aamu voi käynnistyä hyvinkin miellyttävästi. Asiakas herää hyväntuulisena, hyppää autoonsa ja lähtee kohti työpaikkaansa auringonkin jo paistaessa. Huolettomasti alkanut työpäivä jatkuu vielä jonkin aikaa työpaikalla. Sitten puhelin soi.

Sekä hyvät, että huonot uutiset vaativat varautumista ja nopeaa regaointia

Huonot uutiset tulevat harvoin varoitusajalla. Kun puhelimessa selviää esimerkiksi, että pahin mahdollinen on tapahtunut, aikaa ei ole hukattavaksi, sillä tilanne on korjattava heti. Pankki ei tule kysymykseen hitaan protokollan ja epävarman lopputuloksen takia, valinta siis tehdään usein yrityslainan tarjoajien välillä.

Puhelinsoitto voi toki tuoda myös hyviä uutisia, kuten uuden projektin. Uusi projekti tai työmaa ei kuitenkaan kauaa odottele ennen kuin se siirtyy seuraavalle, jos aloittamiseen tarvittavat investoinnit eivät ole pian kasassa. Molempiin tilanteisiin on siis varauduttava hyvin.

Nopealla ja joustavalla yrityslainojen tarjoajalla on tällaisten tilanteiden vuoksi kysyntää. Nopeus ei tietenkään ole ainoa elementti, jonka takia asiakas valitsee Qredin. Toinen tekijä, jolla yritys erottuu, on rahoitusneuvottelijoiden kyky ja ammattitaito löytää asiakkaalle juuri sopiva ratkaisu.

Tarjouksen hyväksyminen ei onneksi vie aikaa. Hänen tarvitsee vain avata lähettämämme sähköpostin sisältämä allekirjoituskutsu.

“Neuvoteltuamme yrittäjän kanssa hänen lainahakemuksestaan ja analysoituamme ko. yrityksen tunnusluvut ja muut löydettävissä olevat tiedot, teemme lainatarjouksen. Asiakas saa sen sähköpostiinsa muiden asiakirjojen ohessa puolen tunnin sisällä yhteydenotostaan. Tarjous on voimassa viikon, mutta hyväksyminen ei onneksi vie aikaa. Vastaanottajan tarvitsee vain avata lähettämämme sähköpostin sisältämä allekirjoituskutsu. Sen jälkeen järjestelmä ohjaa hänet Visma Signin sivuille, jossa hänen tulee klikata yhdestä napista allekirjoituksen merkiksi ja siinä se! Me saamme välittömästi tapahtumasta tiedon, jolloin voimme siirtää lainasumman asiakkaan tilille. Tämä on ehdottomasti ainoa tapa edetä kaltaisellemme fintech-yritykselle.”

Qredin mukaan olisi vaikeaa nähdä kilpailukyvyn pysyvän entisellään, jos yritys joutuisi odottelemaan asiakkaan kanssa puolin ja toisin eri toimenpiteiden varmentumista.

“Lainatarjoustemme sähköinen allekirjoitusmahdollisuus on luonnollinen lisä verkkoalustamme ja online-hakemuksemme muodostamaan nykyaikaiseen ja tehokkaaseen kokonaisuuteen. Tietoturva, allekirjoittajan vahva tunnistus ja tapahtuman todennettavuus tarvittaessa jälkikäteen ovat hyvin tärkeitä elementtejä myös asiakkaan näkökulmasta.”

Kun päteviä ja moderneja prosesseja on olemassa, on kaikkien etu ottaa ne käyttöön.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.