Rahoitusala

Läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta rahoitusalan palvelu­prosesseihin

Sähköinen sopiminen, jouduttaa sopimusten syntyä, tuo läpinäkyvyyttä allekirjoitusprosesseihin, on turvallista, säästää kuluja ja vähentää huomattavan määrän virheitä. Lisäksi sähköinen allekirjoitus on asiakkaalle helppo, turvallinen ja nopea tapa asioida kanssasi. Kaikki jää myös talteen sähköiseen muotoon.

Rahoitusalan ammattilaisten suosima ratkaisu

Vakuutuspalvelut, rahoituspalvelut sekä pankki- ja sijoituspalvelut voivat kaikki hyötyä Visma Signin monipuolisista ominaisuuksista, kuten sähköisestä allekirjoittamisesta.

Lainahakemukset & ehtojen hyväksyntä

Tiedonantosopimukset & valtuuttaminen

Uudet asiakkuudet & käyttäjätilin muutokset

Vakuutussopimukset

Pankkina edellytämme käyttämämme ohjelmiston palveluntarjoajalta korkeaa tietoturvaa sekä tietosuojaa ja tässä Visma on tehnyt hyvää työtä

Tanja Ruohoranta-Rinne, Alisa Pankki

Kolme hyvää syytä valita Visma Sign

1.

Turvallinen

Paperilla tai sähköpostilla hoidetut sopimukset ovat alttiita väärennöksille, virheille ja luvattomille muutoksille. Visma Sign vaatii allekirjoittavalta henkilöltä vahvan tunnistautumisen ja varmistaa ettei asiakirja muutu allekirjoitusprosessin alettua.

2.

Tehokas

Sujuvuus ja tehokkuus allekirjoitusprosessissa säästää kaikkien osapuolten aikaa. Kun sopimuksia ei tarvitse lähettää paperipostina tai sähköpostin liitteenä, on prosessi huomattavasti nopeampi. Visma Signilla voit myös seurata allekirjoituksia reaaliaikaisesti ja lähettää muistutuksia.

3.

Asiakasystävällinen

Asiakkaat vaativat helppoja ja nopeita tapoja asioida. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sopimusten allekirjoittamisen myös etänä – missä tahansa, milloin tahansa ja millä laitteella tahansa. Tarjoa asiakkaillesi tehokkaampi palvelu ja sujuvampi tapa asioida kanssasi.

Asiantuntija-artikkeli

6 tapaa kasvattaa myyntiä sähköisellä allekirjoituksella

Käyttääkö myyntitiimisi edelleen kynää, paperia ja tulostinta sopimusten luomiseen? Sähköinen allekirjoitus sisältää kaikki myyntiprosessin sähköistämiseen tarvittavat elementit. Lue, miten sähköinen allekirjoitus vauhdittaa myyntiäsi ja millaisia hyötyjä palvelun avulla voit saavuttaa.

Asiantuntija-artikkeli

Sähköinen lomake suoraviivaistaa tiedonkeräämisen

Sähköisesti allekirjoitettavat lomakkeet ovat nykyaikainen ja turvallinen tapa kerätä tiedot digitaalisesti.

Lue, miten verkkolomakkeita on mahdollista hyödyntää ja millaisille toimialoille ne sopivat.

Jo yli 60 000 yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.