Ohjeet ja oppaat

Sign Forms -verkkolomake

Hoida rekisteritietojen tarkastuspyynnöt verkkolomakkeella

Visma Sign Forms verkkolomakkeella hoidat GDPR-vaatimusten mukaiset asiakastietojen tarkastuspyynnöt helposti ilman perusmaksuja. Lomakkeella tunnistat rekisteritietoja kysyvän asiakkaan vahvalla tunnistautumisella ja varmistat, että yrityksesi luovuttaa tietoja oikealle henkilölle. Voit käyttää lomaketyökalusta löytyvää valmista pohjaa tai luoda lomakkeen tarpeidesi mukaan.

1. Kirjaudu Visma Signiin

Kirjaudu tai rekisteröidy ensimmäiseksi Visma Sign -palveluun.
Voit luoda tunnukset veloituksetta, maksat ainoastaan valmiiden lomakkeiden onnistuneista täytöistä. Löydät verkkolomaketyökalun palvelun vasemmasta päävalikosta: Luo verkkolomake.

2. Muokkaa lomakepohjaa

Lomaketyökalulla voit käyttää valmista lomakepohjaa rekisteritietojen tarkastuspyyntöä varten tai muokata oman lomakkeesi haluttuun muotoon. Saat valmiin pohjan käyttöösi valitsemalla:
Käytä lomakepohjaa → Rekisteritietojen tarkastuspyyntö.

Alla malli valmiista pohjasta.

3. Tallenna lomake ja upota koodi sivuillesi

Kun lomake on valmis, voit tallentaa sen palveluun. Lomake on tämän jälkeen heti käytettävissäsi. Voit upottaa sen verkkosivuillesi tai lähettää sen täytettäväksi sähköpostilla tai tekstiviestillä.

4. Lomake on valmis täytettäväksi

Kun asiakkaasi on täyttänyt ja allekirjoittanut lomakkeen, se saapuu sähköpostin liitteenä määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen ellet ole estänyt sähköpostin lähetystä lomakkeen luomisen yhteydessä.

Lisäksi allekirjoitettu asiakirja tallentuu yrityksesi Visma Sign –tilin Arkistoon.


Rekisteröidy ja kokeile verkkolomakkeen luomista veloituksetta
Takaisin ohjeisiin