Sähköinen allekirjoitus rahoitusalalle

Läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta rahoitusalan asiakirjaprosesseihin

Rahoitusalan ammattilaisten suosima

IF

Rahoitusalan vaativiin tarpeisiin soveltuva sähköinen allekirjoitus

Vakuutuspalvelut, rahoituspalvelut sekä pankki- ja sijoituspalvelut voivat kaikki hyötyä sähköisestä allekirjoittamisesta.

Näin rahoitusalan asiakkaamme käyttävät Visma Signia:

  • Lainahakemukset
  • Tiedonantosopimukset
  • Käyttäjätilin muutokset
  • Ehtojen hyväksyntä
  • Uudet asiakkuudet
  • Vakuutussopimukset
  • Valtuuttaminen

Turvallisuus on todella tärkeää ja sähköisissä palveluissa on ensisijaista huolehtia siitä. Visma Signin käyttöönotto oli meillä siinä mielessä helppoa, että se oli tietoturva-auditoitu heidän toimestaan.

Soile Riisiö, Oma Säästöpankki

Lue asiakastarina

Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja rahaa

Kuinka paljon yrityksessäsi kuluu aikaa sopimusten ja allekirjoitettavien asiakirjojen valmisteluun, lähettämiseen, korjaamiseen, paikallistamiseen ja arkistointiin?

Visma Signilla säästät 90% perinteiseen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja kuluista. Sähköisen allekirjoituksen avulla voit avata asiakkuuksia nopeammin, lyhentää asiakirjojen käsittelyaikoja ja vähentää huomattavasti virheiden sekä selvitystöiden määrää.

IF

Siirryimme vakuutusten irtisanomisissa sähköiseen käsittelyyn. 2 viikon käsittelyaika muuttui yhdeksi päiväksi. Kulut tippuivat 1 / 20 osaan paperisesta prosessista ja virheet vähenivät. Meille tärkeimpänä myös asiakkaamme ovat kokeneet VISMA Signin helppokäyttöiseksi.

– Vakuutusyhtiö If

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.

Värikäs asetelma ikoneita