Sähköinen allekirjoitus rahoitusalalle

Läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta rahoitusalan asiakirjaprosesseihin

Rahoitusalan ammattilaisten suosima

Rahoitusalan vaativiin tarpeisiin soveltuva sähköinen allekirjoitus

Vakuutuspalvelut, rahoituspalvelut sekä pankki- ja sijoituspalvelut voivat kaikki hyötyä sähköisestä allekirjoittamisesta. Näin rahoitusalan asiakkaamme käyttävät Visma Signia:

 • Lainahakemukset
 • Tiedonantosopimukset
 • Käyttäjätilin muutokset
 • Ehtojen hyväksyntä
 • Uudet asiakkuudet
 • Vakuutussopimukset
 • Valtuuttaminen
 • Lisätehoa sopimus- ja asiakirjaprosesseihin

  Sähköinen allekirjoitus jouduttaa sopimusten syntyä, tuo läpinäkyvyyttä allekirjoitusprosesseihin, on turvallinen käyttää, säästää kuluja ja vähentää huomattavan määrän virheitä. Lisäksi sähköinen allekirjoitus on asiakkaalle helppo, turvallinen ja nopea tapa asioida kanssasi.

  Turvallinen

  Paperilla tai sähköpostilla hoidetut sopimukset ovat alttiita väärennöksille, virheille ja luvattomille muutoksille. Visma Sign vaatii allekirjoittavalta henkilöltä vahvan tunnistautumisen ja varmistaa ettei asiakirja muutu allekirjoitusprosessin alettua.

  Tehokas

  Sujuvuus ja tehokkuus allekirjoitusprosessissa säästää kaikkien osapuolten aikaa. Kun sopimuksia ei tarvitse lähettää paperipostina tai sähköpostin liitteenä, on prosessi huomattavasti nopeampi. Visma Signilla voit myös seurata allekirjoituksia reaaliaikaisesti ja lähettää muistutuksia.

  Asiakasystävällinen

  Asiakkaat vaativat helppoja ja nopeita tapoja asioida. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sopimusten allekirjoittamisen missä tahansa, milloin tahansa ja millä laitteella tahansa. Tarjoa asiakkaillesi tehokkaampi palvelu ja sujuvampi tapa asioida kanssasi.

  Siirryimme vakuutusten irtisanomisissa sähköiseen käsittelyyn. 2 viikon käsittelyaika muuttui yhdeksi päiväksi. Kulut tippuivat 1 / 20 osaan paperisesta prosessista ja virheet vähenivät. Meille tärkeimpänä myös asiakkaamme ovat kokeneet VISMA Signin helppokäyttöiseksi.

  IF Vakuutusyhtiö

  Sähköinen allekirjoitus säästää
  aikaa ja rahaa

  Kuinka paljon yrityksessäsi kuluu aikaa sopimusten ja allekirjoitettavien asiakirjojen valmisteluun, lähettämiseen, korjaamiseen, paikallistamiseen ja arkistointiin? Visma Signilla säästät 90% perinteiseen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja kuluista. Sähköisen allekirjoituksen avulla voit avata asiakkuuksia nopeammin, lyhentää asiakirjojen käsittelyaikoja ja vähentää huomattavasti virheiden sekä selvitystöiden määrää.

  Integroi sähköinen allekirjoitus osaksi omaa palveluasi

  Viikoittaisten asiakirja- ja sopimusmäärien ollessa suuria, kannattaa sähköinen allekirjoitus yhdistää osaksi omaa palveluasi. Integraation avulla saat palvelusta parhaan hyödyn irti ja samalla tarjoat asiakkaillesi saumattoman käyttökokemuksen.

  Integraatio on helppo ja nopea toteuttaa ja ottaa käyttöön. Jos yritykselläsi ei ole omaa ohjelmistotiimiä, Visma Signilla on useita teknisiä yhteistyökumppaneita, jotka voivat auttaa sinua integraatiossa.

  Tarvitsimme nopeasti integroitavan ratkaisun, jonka avulla saamme asiakkailtamme vahvan tunnistautumisen palveluhakemuksen yhteydessä. Visma Sign täytti tämän tarpeen, eikä meidän ole sen jälkeen tarvinnut katsoa muita ratkaisuja. Käyttöönotto ja integraatio onnistui noin viikossa.

  Ferratum Group

  Haluatko kuulla lisää Visma Signista rahoitusalalle?

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kokeile maksutta