Sähköinen allekirjoitus julkiselle sektorille

Kustannustehokkuutta julkishallinnon ja yhdistysten prosesseihin

Miltä kuulostaisi ylimääräisen manuaalisen työn ja paperien hallinnoinnin minimointi? Visma Signilla luot, allekirjoitat ja säilytät asiakirjat ja sopimukset turvallisesti sähköisessä muodossa.
Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä?

Kun palvelu täyttää eIDAS -vaatimukset, voi sen tietoturvallisuuteen luottaa. Se on kunnan palveluissa erityisen tärkeää.

-Seija Romo, Pieksämäen kaupunki
Lue asiakastarina

Julkishallinto

Oli kyseessä sitten sisäisen tehokkuuden lisääminen tai tyytyväisyyden parantaminen, sähköinen allekirjoitus on oikea ratkaisu. Se on paitsi helppo ja nopea, myös kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa käsitellä asiakirjoja.

Luvat ja hakemukset

Automatisoi palveluihin, rakentamiseen ja ympäristöön liittyvien lupien ja hakemusten käsittely helposti hyödyntämällä nettisivuille upotettavaa, allekirjoitettavaa sähköistä lomaketta.

Koulutus ja varhaiskasvatus

Hoidat ilmoittautumisten keräämisen, hakemusten käsittelyn ja todistusten hallinnan yhdessä järjestelmässä. Visma Sign on myös integroitu valmiiksi esimerkiksi Wilmaan, jolloin koulun ja kodin välinen kommunikaatio on helpompaa sekä nopeampaa.

Päätökset ja pöytäkirjat

Voit allekirjoittaa ja arkistoida hallituksen, valtuuston ja toimielinten kokousten pöytäkirjat sekä viranhaltijapäätökset suoraan helposti ja nopeasti, alle vuorokaudessa.

Kiinteistöt ja vuokrasopimukset

Sähköisen allekirjoituksen myötä vuokrasopimusten allekirjoittaminen ei vaadi toimistolla piipahtamista tai liitetiedostojen skannaamista. Samassa palvelussa hallinnoit myös kätevästi asuntohakemuksia ja niiden irtisanomisilmoituksia.

Sosiaalipalvelut

Sähköisen allekirjoituksen avulla voit hyväksyä esimerkiksi sosiaalipalveluiden tukipäätöksiä, jolloin niiden käsittelyaika lyhentyy huomattavasti.

Julkinen talous ja hankinnat

Monimutkaisetkin hankintaprosessit nopeutuvat kun sähköisen allekirjoituksen avulla voit hankkia niihin tarvittavat hyväksynnät oikeilta henkilöiltä hetkessä.

Miksi Visma Sign?

Sähköisen allekirjoituksen avulla voit nopeuttaa päätösten käsittelyä ja sopimusten tekoa, samalla kun säästät aikaa ja kustannuksia.

Kaikki allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat automaattisesti sähköiseen arkistoon. Näin voit helposti tarkistaa asiakirjat liitteineen yhdestä paikasta, ja vältyt paperimappien selaamiselta ja tietojen etsimiseltä.

Ota yhteyttä

2 300 000+

allekirjoittajaa

50 000+

yritystä ja organisaatiota

100%

turvallinen ja juridisesti sitova tapa allekirjoittaa

Turvallinen, nopea ja luotettava

Visma Sign -allekirjoituspalvelu on rakennettu alusta alkaen täysin tietoturvalliseksi ja palvelu auditoidaan vuosittain Visman sisäisen tietoturva-asiantuntijan toimesta. Palvelun konesalit sijaitsevat Suomessa.

Asiakastietojen hallinta on GDPR-vaatimusten mukaista. Vain valtuutetuilla edustajilla on oikeus tarkastella asiakirjoja palvelun sisällä.

Tietoturvallinen

Jokainen dokumentti ja allekirjoitus on jäljitettävissä. Visma Sign soveltuu arkaluontoisten tietojen luotettavaan käsittelyyn ja hallinnointiin, sillä vain asianomaiset pääsevät niihin käsiksi. Palvelua käyttävät mm. monet vakuutusyhtiöt, pankit, rahoitusyhtiöt, terveysalan organisaatiot ja muut korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt.

Juridisesti sitova

EU-direktiivi ja Suomen laki ovat antaneet sähköiselle allekirjoitukselle juridisesti sitovan aseman. Asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö ovat aina kiistämättömästi todennettavissa. Sähköinen allekirjoitus yhdistää allekirjoittajan ja asiakirjan sähköisesti. Allekirjoitettu asiakirja hyväksytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kalevala

Olympiakomitea

Sarastia Rekry

OmaSp

IF

Turvallisuus on todella tärkeää ja sähköisissä palveluissa on ensisijaista huolehtia siitä. Visma Signin käyttöönotto oli meillä siinä mielessä helppoa, että se oli tietoturva-auditoitu heidän toimestaan.

-Soile Riisiö, Oma Säästöpankki
Lue asiakastarina

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.

Värikäs asetelma ikoneita