Suomalainen sähköinen allekirjoitus

Kustannustehokkuutta julkishallinnon ja yhdistysten prosesseihin

Sähköinen allekirjoitus on suoraviivainen tapa minimoida ylimääräinen manuaalinen työ ja paperien hallinnointi.
Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä?

Lue lisää Visma Signin hyödyistä:

Kun palvelu täyttää eIDAS -vaatimukset, voi sen tietoturvallisuuteen luottaa. Se on kunnan palveluissa erityisen tärkeää.

-Seija Romo, Pieksämäen kaupunki
Lue asiakastarina

Julkishallinto

Oli kyseessä sitten sisäisen tehokkuuden lisääminen tai kansalaistyytyväisyyden parantaminen, sähköinen allekirjoitus on oikea ratkaisu. Se on paitsi helppo ja nopea, myös kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa käsitellä asiakirjoja.

Lupahakemukset

Automatisoi rakentamiseen liittyvien lupien hakeminen helposti hyödyntämällä nettisivuille upotettavaa, allekirjoitettavaa sähköistä lomaketta.

Oppilaitosten hallinto-ohjelmat

Visma Sign on integroitu valmiiksi esimerkiksi Wilmaan, jolloin koulun ja kodin välinen kommunikaatio on helpompaa sekä nopeampaa.

Hallituksen pöytäkirjat

Voit allekirjoittaa ja arkistoida sekä valtuuston että hallituksen kokousten pöytäkirjat suoraan helposti ja nopeasti, alle vuorokaudessa.

Asuntojen vuokrasopimukset

Sähköisen allekirjoituksen myötä vuokrasopimusten allekirjoittaminen ei vaadi toimistolla piipahtamista tai liitetiedostojen skannaamista.

Sosiaalipalvelut

Sähköisen allekirjoituksen avulla voit hyväksyä esimerkiksi sosiaalipalveluiden tukipäätöksiä, jolloin niiden käsittelyaika lyhentyy huomattavasti.

Hankinnat

Hankintaprosessit nopeutuvat kun sähköisen allekirjoituksen avulla voit hankkia niihin tarvittavat hyväksynnät oikeilta henkilöiltä hetkessä.

Sähköinen allekirjoitus yhdistykselle

Yhdistykset & säätiöt

Sähköinen allekirjoitus yhdistyksen turhaa paperityötä, alentaa kustannuksia ja nopeuttaa prosesseja huomattavasti. Näin voit keskittyä olennaiseen.

Jäsentietojen ylläpito

Sähköisesti allekirjoitettavan, nettisivuille upotettavan valmiin lomakkeen avulla voit helposti kerätä sekä päivittää jäsentietoja GDPR-asetusten mukaisesti.

Hallinnollinen työ

Kokousten pöytäkirjat, erilaiset päätökset ja työsopimukset – sähköistämällä yhdistyksesi hallinnollisia toimintoja säästät kustannuksissa huomattavasti.

Yhteistyösopimukset

Saat uusia yhteistyökumppaneita helpommin, kun yksinkertaistat sopimuksentekoprosessin lahjoittajien, sponsoreiden ja muiden yritysten kanssa.

Miksi Visma Sign?

Sähköisen allekirjoituksen avulla voit nopeuttaa päätösten käsittelyä ja sopimusten tekoa, samalla kun säästät aikaa ja kustannuksia.

Kaikki allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat automaattisesti sähköiseen arkistoon. Näin voit helposti tarkistaa asiakirjat liitteineen yhdestä paikasta, ja vältyt paperimappien selaamiselta ja tietojen etsimiseltä.

Ota yhteyttä

2 000 000

Allekirjoittajaa on käyttänyt Visma Signia.

Yli 40 000

Yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin.

100%

Turvallinen ja juridisesti täysin sitova tapa allekirjoittaa.

Turvallinen, nopea ja luotettava

Visma Sign -allekirjoituspalvelu on rakennettu alusta alkaen täysin tietoturvalliseksi ja palvelu auditoidaan vuosittain Visman sisäisen tietoturva-asiantuntijan toimesta. Palvelun konesalit sijaitsevat Suomessa.

Asiakastietojen hallinta on GDPR-vaatimusten mukaista. Vain valtuutetuilla edustajilla on oikeus tarkastella asiakirjoja palvelun sisällä.

Tietoturvallinen

Jokainen dokumentti ja allekirjoitus on jäljitettävissä. Visma Sign soveltuu arkaluontoisten tietojen luotettavaan käsittelyyn ja hallinnointiin, sillä vain asianomaiset pääsevät niihin käsiksi. Palvelua käyttävät mm. monet vakuutusyhtiöt, pankit, rahoitusyhtiöt, terveysalan organisaatiot ja muut korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt.

Juridisesti sitova

EU-direktiivi ja Suomen laki ovat antaneet sähköiselle allekirjoitukselle juridisesti sitovan aseman. Asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö ovat aina kiistämättömästi todennettavissa. Sähköinen allekirjoitus yhdistää allekirjoittajan ja asiakirjan sähköisesti. Allekirjoitettu asiakirja hyväksytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kalevala

Olympiakomitea

Sarastia Rekry

OmaSp

IF

Turvallisuus on todella tärkeää ja sähköisissä palveluissa on ensisijaista huolehtia siitä. Visma Signin käyttöönotto oli meillä siinä mielessä helppoa, että se oli tietoturva-auditoitu heidän toimestaan.

-Soile Riisiö, Oma Säästöpankki
Lue asiakastarina

Haluatko nähdä, miten palvelu toimii käytännössä?