SUOMALAINEN SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITUS

Kustannustehokkuutta julkishallinnon ja yhdistysten prosesseihin

Sähköinen allekirjoitus on suoraviivainen tapa minimoida ylimääräinen manuaalinen työ ja paperien hallinnointi.
Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä?

Pyydä esittely
Kokeile maksutta

Kun palvelu täyttää eIDAS -vaatimukset, voi sen tietoturvallisuuteen luottaa. Se on kunnan palveluissa erityisen tärkeää.

Seija Romo, Pieksämäen kaupunki

Lue asiakaskokemus

Julkishallinto

Oli kyseessä sitten sisäisen tehokkuuden lisääminen tai kansalaistyytyväisyyden parantaminen, sähköinen allekirjoitus on oikea ratkaisu. Se on paitsi helppo ja nopea, myös kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa käsitellä asiakirjoja.

Lupahakemukset

Automatisoi rakentamiseen liittyvien lupien hakeminen helposti hyödyntämällä nettisivuille upotettavaa, allekirjoitettavaa verkkolomaketta.

Hallituksen pöytäkirjat

Voit allekirjoittaa ja arkistoida sekä valtuuston että hallituksen kokousten pöytäkirjat suoraan helposti ja nopeasti, alle vuorokaudessa.

Oppilaitosten hallinto-ohjelmat

Visma Sign on integroitu valmiiksi esimerkiksi Wilmaan, jolloin koulun ja kodin välinen kommunikaatio on helpompaa sekä nopeampaa.

Asuntojen vuokrasopimukset

Sähköisen allekirjoituksen myötä vuokrasopimusten allekirjoittaminen ei vaadi toimistolla piipahtamista tai liitetiedostojen skannaamista.

Sosiaalipalvelut

Sähköisen allekirjoituksen avulla voit hyväksyä esimerkiksi sosiaalipalveluiden tukipäätöksiä, jolloin niiden käsittelyaika lyhentyy huomattavasti.

Hankinnat

Hankintaprosessit nopeutuvat kun sähköisen allekirjoituksen avulla voit hankkia niihin tarvittavat hyväksynnät oikeilta henkilöiltä hetkessä.

Yhdistykset & säätiöt

Sähköinen allekirjoitus vähentää turhaa paperityötä, alentaa kustannuksia ja nopeuttaa prosesseja huomattavasti. Näin voit keskittyä olennaiseen.

Jäsentietojen ylläpito

Sähköisesti allekirjoitettavan, nettisivuille upotettavan valmiin verkkolomakkeen avulla voit helposti kerätä sekä päivittää jäsentietoja GDPR-asetusten mukaisesti.

Hallinnollinen työ

Kokousten pöytäkirjat, erilaiset päätökset ja työsopimukset – sähköistämällä yhdistyksesi hallinnollisia toimintoja säästät kustannuksissa huomattavasti.

Yhteistyösopimukset

Saat uusia yhteistyökumppaneita helpommin, kun yksinkertaistat sopimuksentekoprosessin lahjoittajien, sponsoreiden ja muiden yritysten kanssa.

Miksi
Visma Sign?

Sähköisen allekirjoituksen avulla voit nopeuttaa päätösten käsittelyä ja sopimusten tekoa, samalla kun säästät aikaa ja kustannuksia.

Kaikki allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat automaattisesti sähköiseen arkistoon. Näin voit helposti tarkistaa asiakirjat liitteineen yhdestä paikasta, ja vältyt paperimappien selaamiselta ja tietojen etsimiseltä.

1,8 M

Allekirjoittajaa käyttää Visma Signia.

89 %

Kutsuista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä.

98 %

Lähetetyistä allekirjoituskutsuista allekirjoitetaan.

Turvallinen, nopea ja luotettava

Visma Sign -allekirjoituspalvelu on rakennettu alusta alkaen täysin tietoturvalliseksi. Tietoturvallisuus auditoidaan vuosittain Visman sisäisen tietoturva-asiantuntijan toimesta. Konesalimme sijaitsevat Suomessa.

Asiakastietojen hallinta on GDPR-vaatimusten mukaista. Vain valtuutetuilla edustajilla on oikeus tarkastella asiakirjoja palvelun sisällä.

Tietoturvallinen

Jokainen dokumentti ja allekirjoitus on jäljitettävissä. Visma Sign soveltuu arkaluontoisten tietojen luotettavaan käsittelyyn ja hallinnointiin, sillä vain asianomaiset pääsevät niihin käsiksi. Palvelua käyttävät mm. monet vakuutusyhtiöt, pankit, rahoitusyhtiöt, terveysalan organisaatiot ja muut korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt.

Juridisesti sitova

EU-direktiivi ja Suomen laki ovat antaneet sähköiselle allekirjoitukselle juridisesti sitovan aseman. Asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö ovat aina kiistämättömästi todennettavissa. Sähköinen allekirjoitus yhdistää allekirjoittajan ja asiakirjan sähköisesti. Allekirjoitettu asiakirja hyväksytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Sähköinen allekirjoitus Fennia
Sähköinen allekirjoitus Ferratum
Sähköinen allekirjoitus Olympiakomitea
Sähköinen allekirjoitus Sato
Sähköinen allekirjoitus IF
Sähköinen allekirjoitus ELääkäri

Turvallisuus on todella tärkeää ja sähköisissä palveluissa on ensisijaista huolehtia siitä. Visma Signin käyttöönotto oli meillä siinä mielessä helppoa, että se oli tietoturva-auditoitu heidän toimestaan.

Soile Riisiö, Oma Säästöpankki
Lue lisää

Haluatko nähdä, miten palvelu toimii käytännössä?

Pyydä meiltä esittely Visma Signista. Olemme sinuun pian yhteydessä. Esittely ei velvoita sinua mihinkään.