Virtaviivaista järjestösi prosessit

Voita paperisota Visma Signin avulla

Visma Signin avulla poistat aikaa vieviä pullonkauloja järjestösi hallinnollisista prosesseista. Pyydä asiantuntijoitamme näyttämään, miten järjestösi voi ottaa Visma Signin avulla digiloikan.

Visma Sign

Säästä aikaa ja keskity olennaiseen

“Tulosta-allekirjoita-skannaa-meilaa”

Kuulostaako tutulta? Visma Signin avulla poistat allekirjoituksien keräämisestä aiheutuvat pullonkaulat.

Paperien pyörittämiseen kuluu yllättävän paljon näkymättömiä työtunteja. Suurin osa Visma Signilla lähetetyistä asiakirjoista allekirjoitetaan jo saman päivän aikana.

Sähköisten lomakkeiden avulla tehostat jäsentietojen keräämisen sekä päivittämisen, kun jäsentietolomakkeet voi täyttää ja allekirjoittaa suoraan järjestösi verkkosivuilla.

Kaikki asiakirjat säilyvät tietoturvallisesti Visma Sign-tilisi arkistossa 7 vuotta ja ovat allekirjoittaneiden osapuolien vapaasti jälkikäteen ladattavissa ja tarkasteltavissa.

Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt

Sähköinen allekirjoitus on helppo, nopea ja tehokas tapa helpottaa järjestöjen hallintoon liittyviä töitä.
Viheltämällä paperisodan poikki säästät myös ympäristöä ja parannat jäsentyytyväisyyttä, kun lomakkeet täyttyvät käden käänteessä.

Jäsentietojen kerääminen
Hallinnollinen työ
Yhteistyösopimukset
Dokumenttienhallinta

Sähköinen lomake

Sähköisesti allekirjoitettavan, nettisivuille upotettavan lomakkeen avulla voit helposti kerätä sekä päivittää jäsentietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Lomakkeet voi myös allekirjoittaa verkossa käyttäen vahvaa tunnistautumista. Lomakkeiden luominen on vaivatonta Visma Signin verkkolomake-editorilla.

Hallinnollinen työ

Kokousten pöytäkirjat, erilaiset päätökset ja sopimukset – sähköistämällä yhdistyksesi hallinnollisia toimintoja säästät kustannuksissa huomattavasti. Allekirjoitusten kerääminen eri dokumentteihin on Visma Signinlla tehokasta – jopa 89% allekirjoituspyynnöistä toteutetaan saman vuorokauden aikana.

Yhteistyösopimukset

Saat uusia yhteistyökumppaneita helpommin, kun yksinkertaistat sopimuksentekoprosessin lahjoittajien, sponsoreiden ja muiden yritysten kanssa.

Dokumenttien hallinta

Säästä hyllykilometrejä arkistoimalla yhteistyösopimukset, jäsentiedot ja muut asiakirjat Visma Signin sähköiseen arkistoon. Kaikki Visma Signilla allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat Visma Signin tietoturvalliseen arkistoon seitsemäksi vuodeksi. Asiakirjat ovat jälkikäteen allekirjoittajien tarkasteltavissa.

Näin keräät allekirjoitukset kokouspöytäkirjaan tai yhteistyösopimukseen

Luo ja lähetä dokumentit

Allekirjoitusten kerääjä luo dokumentin ja lähettää allekirjoituskutsun selainpalvelusta kätevästi sähköpostiin tai tekstiviestillä.

Tunnistautuminen

Allekirjoittaja tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Allekirjoitusten kerääjä voi myös halutessaan mahdollistaa kevyen tunnistautumisen.

Allekirjoittaminen

Allekirjoitus on helppoa ja nopeaa. Suurin osa asiakirjoista allekirjoitetaan saman päivän aikana. Allekirjoitetut asiakirjat ovat allekirjoittajien tarkasteltavissa Visma Sign-arkistossa 7 vuoden ajan.

Webinaari

Visma Sign järjestöille

Kuule vinkit sähköisen allekirjoituksen käyttöön liitto- ja järjestötoiminnassa. Tässä webinaarissa esittelemme jokaiselle järjestölle tarpeelliset ominaisuudet sekä demoamme konkreettisesti palvelun käyttöä.

  • Mitä sinun pitää huomioida, kun aloitat palvelun käytön?
  • Miten käytät Visma Signia liitto- ja yhdistysmaailmassa (pöytäkirjat, toimeksiannot, asiakkaan tunnistaminen ja tietojen kerääminen)?
  • Miten hyödynnät verkkolomakkeita esimerkiksi tietojen muutoslomakkeissa?

Miksi Visma Sign?

Voita paperisota ja keskity järjestösi ydintehtävään.

Helppo ja nopea

Visma Sign on helppokäyttöinen ja nopea tapa kerätä allekirjoitukset dokumentteihin. 89% Visma Signilla lähetetyistä dokumenteista allekirjoitetaan saman päivän aikana. Jo 1.5 miljoonaa suomalaista on allekirjoittanut Visma Signilla.

Tietoturvallinen

Jokainen dokumentti ja allekirjoitus on jäljitettävissä. Visma Sign soveltuu arkaluontoisten tietojen luotettavaan käsittelyyn ja hallinnointiin, sillä vain asianomaiset pääsevät niihin käsiksi. Palvelua käyttävät mm. monet vakuutusyhtiöt, pankit, rahoitusyhtiöt, terveysalan organisaatiot ja muut korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt.

Juridisesti sitova

EU-direktiivi ja Suomen laki ovat antaneet sähköiselle allekirjoitukselle juridisesti sitovan aseman. Asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö ovat aina kiistämättömästi todennettavissa. Sähköinen allekirjoitus yhdistää allekirjoittajan ja asiakirjan sähköisesti. Allekirjoitettu asiakirja hyväksytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Voita paperisota ja poista pullonkaulat järjestösi hallinnollisista prosesseista