Sähköinen allekirjoitus yhdistykselle

Virtaviivaista yhdistyksesi toimintaa Visma Signilla

Visma Signin avulla poistat aikaa vieviä pullonkauloja järjestösi hallinnollisista prosesseista. Sähköinen allekirjoitus vähentää turhaa paperityötä, alentaa kustannuksia ja nopeuttaa byrokraattisia prosesseja. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen.

3 syytä valita Visma Sign

Paperien pyörittämiseen kuluu yllättävän paljon näkymättömiä työtunteja. Suurin osa Visma Signilla lähetetyistä asiakirjoista allekirjoitetaan jo saman päivän aikana.

Sähköisten lomakkeiden avulla tehostat jäsentietojen keräämisen sekä päivittämisen, kun jäsentietolomakkeet voi täyttää ja allekirjoittaa suoraan järjestösi verkkosivuilla.

Kaikki asiakirjat säilyvät tietoturvallisesti Visma Sign-tilisi arkistossa ja ovat allekirjoittaneiden osapuolien vapaasti jälkikäteen ladattavissa ja tarkasteltavissa.

Visma Sign järjestöille, yhdistyksille ja säätiöille

Sähköinen allekirjoitus on helppo, nopea ja tehokas tapa helpottaa järjestöjen hallintoon liittyviä töitä. Viheltämällä paperisodan poikki säästät myös ympäristöä ja parannat jäsentyytyväisyyttä, kun lomakkeet täyttyvät käden käänteessä.

Jäsentietojen kerääminen

Sähköisesti allekirjoitettavan, nettisivuille upotettavan lomakkeen avulla voit helposti kerätä sekä päivittää jäsentietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Lomakkeet voi myös allekirjoittaa verkossa käyttäen vahvaa tunnistautumista. Lomakkeiden luominen on vaivatonta Visma Signin verkkolomake-editorilla.

Hallinnollinen työ

Kokousten pöytäkirjat, erilaiset päätökset ja sopimukset – sähköistämällä yhdistyksesi hallinnollisia toimintoja säästät kustannuksissa huomattavasti. Allekirjoitusten kerääminen eri dokumentteihin on Visma Signinlla tehokasta – jopa 89% allekirjoituspyynnöistä toteutetaan saman vuorokauden aikana.

Yhteistyösopimukset

Käyttämällä moderneja työkaluja, uusien yhteistyökumppanien kanssa työskentelykin helpottuu. Älä anna vanhanaikaisten paperisten sopimusten olla seuraavan diilisi tiellä lahjoittajien, sponsorien ja muiden yritysten kanssa.

Asiakirjojen hallinta

Säästä hyllykilometrejä arkistoimalla yhteistyösopimukset, jäsentiedot ja muut asiakirjat Visma Signiin sähköisessä muodossa. Kaikki Visma Signilla allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat Visma Signin tietoturvalliseen arkistoon seitsemäksi vuodeksi. Asiakirjat ovat jälkikäteen allekirjoittajien tarkasteltavissa.

Näin keräät allekirjoitukset kokouspöytäkirjaan tai yhteistyösopimukseen

1. Luo ja lähetä sopimukset

Allekirjoitusten kerääjä luo sopimuksen ja lähettää allekirjoituskutsun Visma Signista. Vastaanottaja saa kutsun sähköpostilla tai tekstiviestillä.

2. Tunnistautuminen

Allekirjoittaja tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Allekirjoitusten kerääjä voi myös halutessaan mahdollistaa kevyen tunnistautumisen.

3. Allekirjoittaminen

Allekirjoitus on helppoa ja nopeaa. Suurin osa asiakirjoista allekirjoitetaan saman päivän aikana. Allekirjoitetut asiakirjat ovat allekirjoittajien tarkasteltavissa Visma Sign -arkistossa.

Webinaari:
Visma Sign järjestöille

Kuule vinkit sähköisen allekirjoituksen käyttöön liitto- ja järjestötoiminnassa. Tässä webinaarissa esittelemme jokaiselle järjestölle tarpeelliset ominaisuudet sekä demoamme konkreettisesti palvelun käyttöä.

  • Näin aloitat palvelun käytön
  • Visma Signin käyttö liitto- ja yhdistysmaailmassa (pöytäkirjat, toimeksiannot, asiakkaan tunnistaminen ja tietojen kerääminen)
  • Verkkolomakkeiden hyödyntäminen

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.

Värikäs asetelma ikoneita