Mihin yksityishenkilö tarvitsee sähköistä allekirjoitusta?

Asuntosijoittajan unelmatyökalu

Tee asuntojesi vuokraamisesta helppoa uusille asukkaillesi. Tarjoamalla vuokralaisillesi mahdollisuuden allekirjoittaa vuokrasopimus sähköisesti olet oikea unelmien vuokraisäntä tai -emäntä. Sen lisäksi, että helpotat teidän molempien elämää, huolehdit myös kaikkien osapuolien oikeusturvasta.

Kauppakirjat yksityishenkilöiden välisessä kaupassa

Myytkö tai ostatko tavaroita nettikirppiksillä? Huolehdi omasta oikeusturvastasi allekirjoittamalla kauppakirjat sähköisesti vahvaa tunnistautumista hyödyntäen. Sähköinen allekirjoitus vahvalla tunnistautumisella ehkäisee huijauksia, kun osapuolien henkilöllisyys sekä sopimuksen sisältö on kiistattomasti todennettavissa.

Lupalaput ja valtakirjat

Visma Signin avulla allekirjoitutat lupalaput tai valtakirjat ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitsetko lapsesi toiselta huoltajalta allekirjoituksen lupalappuun, mutta hän on toisella paikkakunnalla? Ei hätää, Visma Signin avulla tämä hoituu kädenkäänteessä.

Allekirjoita .pdf dokumentteja sähköisesti

Visma Signilla lisäät allekirjoituksia mille tahansa .pdf tiedostolle. Voit käyttää sitä dokumenttien allekirjoittamiseen itse, tai allekirjoitusten pyytämiseen muilta.

Sähköisen allekirjoittamisen kolme askelta

Asiakirjojen lähettäminen

Allekirjoitusten kerääjä luo dokumentin ja lähettää allekirjoituskutsun kätevästi sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tunnistautuminen

Allekirjoittajan henkilöllisyys varmistetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin allekirjoittajien henkilöllisyyksistä ei jää epäselvyyttä. Allekirjoituksen kerääjä voi myös halutessaan mahdollistaa kevyemmän tunnistautumisen.

Allekirjoitus

Allekirjoittaminen on helppoa ja nopeaa. Allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat automaattisesti arkistoon, josta osapuolet voivat selata asiakirjoja ja ladata niitä.

Prepaid-paketit

Visma Sign hinnoittelu yksityishenkilöille.

Osta allekirjoituksia sen verran kuin tarvitset! Valitse 5, 10 tai 20 allekirjoituksen prepaid-paketti.

5 allekirjoitusta


Rekisteröityminen: 0 €
Kuukausimaksu 0 €

11,80 €

Aloita käyttö

10 allekirjoitusta


Rekisteröityminen: 0 €
Kuukausimaksu 0 €

23,60 €

Aloita käyttö

20 allekirjoitusta


Rekisteröityminen: 0 €
Kuukausimaksu 0 €

47,20 €

Aloita käyttö

* Rekisteröityminen ei velvoita mihinkään. Hinnat sis.alv 24%