visma sign

Paperikirjeet viivästyvät – ovatko sopimuksesi jumissa?

Sähköinen allekirjoitus on tietoturvallinen ja järkevä tapa kerätä allekirjoitukset ajasta, paikasta ja postilakosta riippumatta.

Pyydä esittely Visma Signista, saat palvelun käyttöösi hetkessä.

Sähköinen allekirjoitus digitalisoi sopimusprosessit

Mikä on sähköinen allekirjoitus?

Sähköinen allekirjoitus on turvallinen, tehokas ja juridisesti sitova tapa hoitaa sopimusten ja muiden asiakirjojen allekirjoittaminen. Asiakirja lähetetään vastaanottajalle allekirjoitettavaksi sähköposti- tai tekstiviestikutsulla, johon allekirjoittaja vastaa joko vahvasti tai kevyesti tunnistautumalla.

Sähköisen allekirjoituksen hyödyt

Sähköinen allekirjoitus on paperiversiota luotettavampi vaihtoehto. Sähköisessä muodossa olevat asiakirjat kun harvoin hukkuvat postissa.

Siirtymällä sähköiseen allekirjoittamiseen säästyt turhalta stressiltä ja säästät 90% sopimuksiin käytetystä ajasta ja kuluista.

Mitä asiakirjoja voi allekirjoittaa sähköisesti?

Visma Signilla on lukemattomia eri käyttökohteita. Voit allekirjoittaa sähköisesti esimerkiksi kaupallisia sopimuksia, työsopimuksia, valtakirjoja tai tilinpäätöksiä.

Paperilaskut jumissa?
Ota käyttöön verkkolaskutus

Paperilaskujen käsittely on yrityksille paitsi kallista myös riskialtista. Siirtymällä verkkolaskutukseen järjestät yrityksesi laskutuksen nopeasti ja luotettavasti ilman turhaa päänvaivaa: Laskusi eivät ole riippuvaisia ulkoisista tekijöistä, vaan ovat perillä minuuteissa. Huhtikuussa 2020 yritysten on siirryttävä verkkolaskutukseen – miksi siis et tekisi sitä jo nyt?

Tutustu verkkolaskutukseen
Näin lähetät verkkolaskuja Netvisorilla