Integraatiot

Visma Sign asiakaskokemuksen valttikorttina

Digitaalisessa maailmassa yksinkertaisuus ja helppous on asiakaskokemuksen ydin. Integroimalla Visma Signin osaksi ohjelmistoasi tai palveluasi mahdollistat vaivattoman asioinnin asiakkaillesi ja keskityt olennaiseen.

Sähköinen allekirjoitus löytyy
valmiina monista palveluista

Tarvitsimme nopeasti integroitavan ratkaisun, jonka avulla saamme asiakkailtamme vahvan tunnistautumisen palveluhakemuksen yhteydessä. Visma Sign täytti tämän tarpeen, eikä meidän ole sen jälkeen tarvinnut katsoa muita ratkaisuja. Käyttöönotto ja integraatio onnistui noin viikossa.

Niklas Halmajärvi, Head of Operations, SME Lending, Ferratum Group

Integroi Visma Sign

Visma Sign API

Visma Sign APIn avulla voit automatisoida sähköisten allekirjoitusten keräämisprosessin vaivatta. Palvelu on tehty REST API- rajapinnan päälle, jonka ansiosta kaikki toiminnot, jotka ovat rakennettu Visma Sign-palveluun, löytyvät myös rajapintakuvauksesta.

Visma Sign API

Nykyiseen ohjelmistoon tai palveluun

Osana sovellustasi

Integroi Visma Sign saumattomaksi osaksi sovellustasi tai palveluasi.
Anna asiakkaidesi allekirjoittaa asiakirjoja reaaliaikaisesti tai kerää esimerkiksi tarvittavia asiakastietoja suoraan ohjelmasi tai palvelusi sisällä.

Visma Signin käyttöönotto omassa järjestelmässä on yksinkertaista. Jos haluat lisätietoja sähköisen allekirjoituksen integroinnista, jätä meille yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lukemattomia käyttökohteita

  • Asiakirjojen lähetys allekirjoitettavaksi
  • Allekirjoittaminen osana palveluasi
  • Hakemus tai lomake, johon tarvitset vahvan tunnistautumisen.
  • Asiakastietojen keruu
  • Dokumenttien arkistointi

Ota käyttöön