Integraatiot

Ota sähköinen allekirjoitus osaksi palveluasi

Digitaalisessa maailmassa yksinkertaisuus ja helppous ovat sekä yrityksen tehokkaan toiminnan että asiakaskokemuksen ydin. Voit integroida Visma Signin suoraan ohjelmistoosi API-rajapinnan ansiosta, jolloin allekirjoittaminen tapahtuu osana nykyistä prosessia. Sähköinen allekirjoitus parantaa käyttäjäkokemusta ja poistaa allekirjoittamisen pullonkaulat.

Paranna palvelusi asiakaskokemusta

Sähköinen allekirjoitus
siellä missä sitä tarvitset

Integroi Visma Sign saumattomaksi osaksi sovellustasi tai palveluasi.
Anna asiakkaidesi allekirjoittaa asiakirjoja reaaliaikaisesti tai kerää esimerkiksi tarvittavia asiakastietoja suoraan ohjelmasi tai palvelusi sisällä. Mahdollisuus sähköiseen allekirjoittamiseen on vaivattomuutensa ansiosta oikea asiakaskokemuksen valttikortti!

Visma Signin käyttöönotto omassa järjestelmässä on yksinkertaista, onhan käytössäsi integraatiotiimimme asiantuntemus alusta loppuun. Jos haluat lisätietoja sähköisen allekirjoituksen integroinnista, pyydä meiltä maksuton esittely.

Blogi: Integroi sähköinen allekirjoitus ja digitalisoi yrityksesi tiedonhallinta

Monikäyttöinen, tehokas, turvallinen

Visma Signilla on lukemattomia käyttömahdollisuuksia

 • Allekirjoitettavien asiakirjojen lähetys

  Lähetä allekirjoitettavat asiakirjat suoraan palvelustasi. 89% lähetetyistä asiakirjoista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä. Visma Signilla on mahdollisuus tehdä myös massalähetyksiä.

 • Allekirjoittaminen osana palveluasi

  Mahdollista dokumenttien allekirjoittaminen palvelussasi asiakkaillesi ja paranna asiakaskokemusta. Asiakkaasi ei tarvitse enää tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja sähköpostittaa tarvitsemiasi sopimuksia tai asiakastietolomakkeita.

 • Hakemus tai lomake, johon tarvitset vahvan tunnistautumisen

  Integroimalla Visma Signin saat käyttöösi myös verkkolomakkeen. Verkkolomake on tehokas työkalu esimerkiksi asiakastietojen keräämiseen, kun tarvitset varmuuden lomakkeen täyttäjän henkilöllisyydestä.

  Paperilomakkeisiin verrattuna saat päivitettyä asiakkaan asiointikokemuksen hetkessä tälle vuosituhannelle.

  Asiakastarina: Romu Keinänen mahdollisti ajoneuvoromutusten tilaamisen netistä verkkolomakkeen avulla

 • Dokumenttien arkistointi

  Kaikki Visma Signilla allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat automaattisesti dokumenttiarkistoon. Yksi käyttökohde sähköiselle allekirjoitukselle onkin dokumenttien hallinta; kun kaikki allekirjoitukset kerätään sähköisesti, jäävät myös asiakirjat sähköiseen muotoon.

Sähköinen allekirjoitus löytyy
valmiina monista palveluista

Integroi Visma Sign

Visma Sign API

Visma Sign APIn avulla voit automatisoida sähköisten allekirjoitusten keräämisprosessin vaivatta. Palvelu on tehty REST API- rajapinnan päälle, jonka ansiosta kaikki toiminnot, jotka ovat rakennettu Visma Sign-palveluun, löytyvät myös rajapintakuvauksesta.

Käytössäsi on myös integraatiotiimimme, jonka avulla integraatioprosessi sujuu vaivattomasti. Voit myös itse integroida Visma Signin eri taustajärjestelmiin.

Suomenkielisestä asiakaspalvelustamme saat apua aina arkkitehtitasoiseen tukeen asti.

Visma Sign testiympäristö

Haluatko kokeilla Visma Signin rajapintaa?

Visma Signin testiympäristö on helppo ja riskitön tapa testata palvelua käytännössä. Täyttämällä lomakkeen tiedot, saat käyttöösi testitilin sekä API-avaimet. API-dokumentaatio on vapaasti luettavissa, joten voit halutessasi ryhtyä integraation toteuttamiseen vaikka saman tien.

Tarvitsimme nopeasti integroitavan ratkaisun, jonka avulla saamme asiakkailtamme vahvan tunnistautumisen palveluhakemuksen yhteydessä. Visma Sign täytti tämän tarpeen, eikä meidän ole sen jälkeen tarvinnut katsoa muita ratkaisuja. Käyttöönotto ja integraatio onnistui noin viikossa.

Niklas Halmajärvi, Head of Operations, SME Lending, Ferratum Group