Romu Keinänen Oy on metallinkierrätykseen erikoistunut perheyritys, jonka asiakkaita ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Yrityksessä työskentelee vakituisesti n. 40 henkilöä. Yritys kerää, vastaanottaa ja käsittelee kierrätettävää teollisuus-, purku-, maatalous- ja yhdyskuntaromua.

www

Ajoneuvoromutukset nykyaikaisesti verkkolomakkeella

Romu Keinänen on metallinkierrätykseen erikoistunut perheyritys, joka haluaa panostaa helppoon asiointiin ja pysyä ajan hermolla. Yritys on hiljattain toteuttanut ajoneuvoromutusten tilaamisen Visma Sign -verkkolomakkeella. Yrityksen sivuilla olevan lomakkeen kautta asiakkaat voivat tilata ajoneuvoromutuksen sekä noudon yhdellä kertaa. Tilaajan henkilöllisyys todennetaan sähköisen allekirjoituksen avulla.

“Meidän täytyy tietää varmasti, kuka on kyseessä. Tällaisissa tilauksissa luotettava allekirjoitus tarvitaan ehdottomasti. Visma Sign -verkkolomakkeen avulla saamme kerättyä allekirjoitukset tehokkaasti ja turvallisesti. Tapa on helppo sekä asiakkaille, että meille. “ toimistopäällikkö Pia Pitkänen, kertoo.

Suoraviivainen asiointi kilpailuvalttina

Asiakkaat käyttävät romutuslomaketta noin sata kertaa kuukausittain. Lomakkeen avulla asiakas voi tehdä tilauksen itse rauhassa, eikä se vaadi erillistä vierailua toimistolla. Mutkaton asiointi on myös tuonut yritykselle lisää asiakkaita.

“Alunperin asiakkaidemme täytyi joko käydä toimistolla tai toimittaa valtakirja sähköpostilla. Tämä oli hankala toimintamalli. Täytyy muistaa, ettei läheskään jokainen omista skanneria.”, Pitkänen sanoo ja jatkaa. “Halusin keksiä mahdollisimman yksinkertaisen ja toimivan ratkaisun, joka ei vaadi suuria aloituskustannuksia. Pyysin tarjouksia useammalta taholta, mutta kilpailevat hinnat alkoivat 10 000 eurosta ja tuntuivat meistä kohtuuttomilta.”

Uskon, että jokaisesta yrityksestä löytyy tarvittava määrä teknistä osaamista verkkolomakkeen toteuttamiseksi.

Romu Keinäsen IT osasto osasi antaa vinkin Visma Sign -sähköisestä allekirjoituspalvelusta ja pian palvelu oli yrityksen käytössä ilman erillisiä aloitusmaksuja. “Tein lomakkeen alusta alkaen itse sivuillemme sen jälkeen, kun verkkolomaketyökalu oli esitelty minulle. Sain lomakkeen nopeasti valmiiksi ja ansaitsin samalla itselleni IT-gurun maineen.” Pitkänen naurahtaa.

“Vastaan on tullut henkilöitä, jotka ovat olleet hyvinkin skeptisiä ja epäilleet pystyykö allekirjoitettavan lomakkeen todella toteuttamaan itse? Totuus on, että ei verkkolomaketyökalu mitenkään vaikea ole.“ Pitkänen kertoo.

Tavoitteet selville

Onnistunut lopputulos lähti liikkeelle lomakkeen tavoitteen määrittämisestä ja itse sisällöstä. Alustavan selvitystyön jälkeen Pitkänen sai lomakkeen käyttökelpoiseksi yhdessä työpäivässä.

“Tulos on ehdottomasti huolellisen suunnittelun arvoista.” Pitkänen vakuuttaa. “Suosittelen toimintamallia ja palvelua ehdottomasti kaikille yrityksille. Uskon, että jokaisesta yrityksestä löytyy tarvittava määrä teknistä osaamista verkkolomakkeen toteuttamiseksi. Kun lomakkeen kerran saa tehtyä, se palvelee pitkään ja on helposti päivitettävissä.” Pitkänen tiivistää lopuksi.


Tutustu tarkemmin verkkolomakkeeseen
Katso kaikki asiakastarinat

Aloita käyttö heti

Haluatko sinäkin tehostaa yrityksesi toimintaa? Kokeile Visma Signia veloituksetta ja koe sähköisen allekirjoituksen edut itse.

Avaa Visma Sign -tili