Visma Sign -asiakaskokemuksia

Oma Säästöpankin slogan ”lähellä ja läsnä” toteutuu entistä paremmin, kun pankki otti käyttöön Visma Signin. Ennen fyysistä läsnäoloa vaativat dokumenttien allekirjoitukset voi hoitaa nyt etänä.

Sähköinen allekirjoitus sarastiarekry
Sähköinen allekirjoitus laatutakuu
Sähköinen allekirjoitus KalevalaKoru
Sähköinen allekirjoitus Sato
Sähköinen allekirjoitus IF

Sarastia Rekry

“Emme voisi kuvitellakaan vaihtavamme takaisin vanhaan. Meille tulee asiakkuuksia niin kovaan tahtiin, että prosessien täytyy olla kunnossa.”
Susanna Seppänen, kehittämiskoordinaattori

Sarastia Rekry uudisti koko rekrytointiprosessinsa Visma Signilla. Nyt työsuhteen saa käyntiin muutamalla klikkauksella.

Lue lisää

Kalevala Koru

”Myös ekologisesta näkökulmasta sähköinen allekirjoitus on parempi vaihtoehto, kun paperia ei kulu eikä kuljetukseen liittyviä kuluja synny. Suosittelen sähköistä allekirjoittamista kenelle vain.”
Liisa Kettinen, myyntipäällikkö

Kalevala Koru siirtyi sähköiseen allekirjoittamiseen, kun jälleenmyyntisopimukset uudistettiin kerralla.

Lue lisää

Luvian Saha

“Sähköisellä allekirjoituksella nopeus on luonnollisesti aivan toista verrattuna tulostamiseen ja postitukseen. Aikaa säästyy hirveästi.”
Juho Honkela, metsäjohtaja

Luvian Saha käyttää sähköistä allekirjoitusta metsähakkuusopimuksiin ja muihin sopimusasiakirjoihin. Sähköinen allekirjoittaminen toi aiemmin aikaa vievän prosessin kerralla nykyaikaan.

Lue lisää

Romu Keinänen

“Meidän täytyy tietää varmasti, kuka on kyseessä. Visma Sign -verkkolomakkeen avulla saamme kerättyä allekirjoitukset tehokkaasti ja turvallisesti.”
Pia Pitkänen, toimistopäällikkö

Romu Keinänen panostaa helppoon asiointiin ja hyödyntääkin Visma Signin sähköisesti allekirjoitettavaa verkkolomaketta palvelussaan.

Lue lisää

Laatutakuu

“Parasta Visma Signissa ovat ajansäästö, käytön helppous ja sen tehokkuus. Se on huomattavasti postittamista nopeampi tapa.”
Miia Korpi, palvelukoordinaattori

Laatutakuu lähti hakemaan sähköisellä allekirjoituksella nopeampaa sopimuskiertoa ja tehokkuutta toimintaan. Siihen myös päästiin. Visma Signin ansiosta yrityksellä säästyy pitkä penni pelkästään paperi- ja postituskuluista.

Lue lisää

Flatco

“Kaikissa tapauksissa pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Hyvien lisäpalveluiden integraatiolla säästää paljon aikaa ja rahaa.”
Jarkko Liedes, operatiivinen johtaja

Kiinteistöalan hallintajärjestelmä Flatco integroi Visma Signin allekirjoitusteknologian osaksi palveluaan. Integraatio mahdollistaa koko sopimusprosessin hallinnan Flatco-palvelun kautta – sopimuksen luomisesta aina arkistointiin asti.

Lue lisää

Mammuttikoti

“Kun laskee mukaan tulostettavat paperit ja käytetyn työajan, säästämme minimissään 25 000 euroa vuosittain”
Jarmo Lindberg, business controller

Kun Mammuttikoti otti Visma Sign sähköisen allekirjoituksen käyttöönsä, he eivät vain siirtäneet allekirjoituksia sähköiseen muotoon, vaan uudistivat koko sopimuksentekoprosessinsa. Muutoksen ansiosta vuosittaiset säästöt ovat merkittäviä.

Lue lisää

OVV Asuntopalvelut

”Koemme, että olemme eturintamassa, kun käytämme tällaisia moderneja työkaluja. Se rakentaa meille brändiä, että meidän kautta homma hoituu nopeasti ja joustavasti.”
Pirjo Timonen, toimitusjohtaja

OVV Asuntopalvelut on nopeuttanut asiakirjaprosesseja sähköisen allekirjoituksen avulla. Aikaisemmin jopa päiviä kestäneessä prosessissa menee nyt parhaimmillaan vain 5 minuuttia.

Lue lisää

Qred Yrityslaina

”Olisi vaikeaa nähdä kilpailukykymme pysyvän entisellään, jos joutuisimme odottelemaan asiakkaan kanssa puolin ja toisin eri toimenpiteiden varmentumista. Kun päteviä ja moderneja prosesseja on olemassa, on kaikkien etu ottaa ne käyttöön.”

Rahoitusalan konserni Qred käyttää Visma Signia palvelunsa päivittäisissä toiminnoissa. Lainatarjous on asiakkaan sähköpostissa parhaimmillaan puolessa tunnissa.

Lue lisää

Suomen Tilaajavastuu

”Olemme saaneet tämän erittäin tietoturvakriittisen prosessin toimimaan jouhevasti. Visma Signin integraatio prosessiimme toimii erinomaisesti”

Suomen Tilaajavastuu on käyttänyt sähköistä allekirjoitusta jo vuodesta 2013 ja se on integroitu yrityksen omaan järjestelmään. Suomen Tilaajavastuu käyttää Signia käyttäjien tunnistautumisessa sekä sopimuksien allekirjoittamisessa.

Lue lisää

Jo yli 6500 yritystä luottaa Signiin