Asiakas-
kokemuksia

Sähköistä allekirjoitusta käyttävät jo tuhannet suomalaiset yritykset. Asiakastarinoita lukemalla saat tietää miten Visma Sign toimii yritysten arjessa ja miten palvelu käyttäytyy eri toimialoilla.

Flatco

“Kaikissa tapauksissa pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Hyvien lisäpalveluiden integraatiolla säästää paljon aikaa ja rahaa.”
Jarkko Liedes, operatiivinen johtaja

Kiinteistöalan hallintajärjestelmä Flatco integroi Visma Signin allekirjoitusteknologian osaksi palveluaan. Integraatio mahdollistaa koko sopimusprosessin hallinnan Flatco-palvelun kautta – sopimuksen luomisesta aina arkistointiin asti.

Lue lisää

Mammuttikoti

“Kun laskee mukaan tulostettavat paperit ja käytetyn työajan, säästämme minimissään 25 000 euroa vuosittain”
Jarmo Lindberg, business controller

Kun Mammuttikoti otti Visma Sign sähköisen allekirjoituksen käyttöönsä, he eivät vain siirtäneet allekirjoituksia sähköiseen muotoon, vaan koko heidän sopimuksentekoprosessinsa uudistui.

Lue lisää

OVV Asuntopalvelut

”Koemme, että olemme eturintamassa, kun käytämme tällaisia moderneja työkaluja. Se rakentaa meille brändiä, että meidän kautta homma hoituu nopeasti ja joustavasti.”
Pirjo Timonen, toimitusjohtaja

OVV Asuntopalvelut on järkevöittänyt ja nopeuttanut asiakirjaprosesseja sähköisen allekirjoituksen avulla. Aikaisemmin jopa päiviä kestäneessä prosessissa menee nyt parhaimmillaan vain 5 minuuttia.

Lue lisää

Kalevala Koru

”Myös ekologisesta näkökulmasta sähköinen allekirjoitus on parempi vaihtoehto, kun paperia ei kulu eikä kuljetukseen liittyviä kuluja synny. Suosittelen sähköistä allekirjoittamista kenelle vain.”
Liisa Kettinen, myyntipäällikkö

Kalevala Koru siirtyi sähköiseen allekirjoittamiseen, kun jälleenmyyntisopimukset uudistettiin kerralla.

Lue lisää

Qred Yrityslaina

”Olisi vaikeaa nähdä kilpailukykymme pysyvän entisellään, jos joutuisimme odottelemaan asiakkaan kanssa puolin ja toisin eri toimenpiteiden varmentumista. Kun päteviä ja moderneja prosesseja on olemassa, on kaikkien etu ottaa ne käyttöön.”

Rahoitusalan konserni Qred käyttää Visma Signia palvelunsa päivittäisissä toiminnoissa.

Lue lisää

Suomen Tilaajavastuu

”Olemme saaneet tämän erittäin tietoturvakriittisen prosessin toimimaan jouhevasti. Visma Signin integraatio prosessiimme toimii erinomaisesti”

Suomen Tilaajavastuu on käyttänyt sähköistä allekirjoitusta jo vuodesta 2013 ja se on integroitu yrityksen omaan järjestelmään. Suomen Tilaajavastuu käyttää Signia käyttäjien tunnistautumisessa sekä sopimuksien allekirjoittamisessa.

Lue lisää

Jo yli 6500 yritystä luottaa Signiin