Sähköinen allekirjoitus rakennusalalle

Tehokkuutta rakennustyömaille sähköisellä allekirjoituksella

Visma Signilla allekirjoitat rakennusalan asiakirjat ajasta ja paikasta riippumatta. Voit allekirjoittaa sähköisesti lukemattomia eri dokumentteja, kuten urakkasopimukset, työsopimukset, tarjoukset, valtakirjat ja pöytäkirjat. Pyydä esittely Visma Signista, saat palvelun käyttöösi hetkessä.

3 syytä valita Visma Sign

Hankkeet nopeammin käyntiin

Sähköisellä allekirjoituksella tehostat ja ketteröität asioiden hoitamista.

Hoidat kerralla urakkasopimukset, työsopimukset, tarjoukset, valtakirjat, pöytäkirjat ja esimerkiksi maksuerien hyväksynnän. Lyhennät sopimusten solmimiseen käytettävän ajan viikoista päiviin.

Minimoi sopimusriskit

Sähköinen allekirjoitus on turvallisempi tapa allekirjoittaa kuin perinteinen kynä ja paperi.

Tarkkojen käyttöoikeuksien avulla kirjalliset sopimukset ovat vain ennalta määriteltyjen henkilöiden nähtävillä ja allekirjoitettavissa.

Lisää aikaa, rahaa ja tuottavuutta

Sähköinen allekirjoitus vähentää allekirjoittamiseen käytettäviä resursseja.

Sano hyvästit allekirjoitusten odottelulle ja turhalle paperinpyöritykselle. Säästä merkittävä osa työajastasi ja keskity tuottavimpiin työtehtäviin.

Allekirjoita suoraan Jydacomissa

Voit nyt allekirjoittaa sopimukset ja asiakirjat kätevästi Jydacomissa.

“Halusimme tarjota asiakkaillemme sujuvamman ja nopeamman tavan kerätä allekirjoitukset tarvittaviin asiakirjoihin suoraan Jydacomin järjestelmästä. Rakensimme Visma Signin kanssa integraation, jonka ansiosta asiakkaamme säästävät aikaa ja vaivaa päivittäisissä prosesseissaan.”

Hanna Harra, tuotepäällikkö, Jydacom

Hyödylliset ominaisuudet rakennusalalle

Vahva ja kevyt tunnistautuminen

Visma Sign taipuu moneen erilaiseen käyttöön. Voit kerätä allekirjoitukset joko vahvan tai kevyen tunnistautumisen avulla ympäri maailman. Molemmat tavat ovat juridisesti sitovia.

Lue lisää blogista: Sähköinen tunnistautuminen – kevyen ja vahvan tunnistautumisen lyhyt oppimäärä

Säilytä asiakirjat sähköisesti

Visma Signilla allekirjoitetut dokumentit pysyvät aina mukanasi sähköisessä muodossa. Voit luoda jokaiselle dokumenttityypille omat kansiot, joihin pääsy on tarkkojen käyttöoikeuksien takana.

Lähetä allekirjoituskutsu, kerää allekirjoitukset ja arkistoi asiakirjat automaattisesti – kaikki yhdessä järjestelmässä.

Suoraviivaista tiedonkeruu sähköisillä lomakkeilla

Sähköisesti allekirjoitettavien verkkolomakkeiden avulla digitalisoit paperiset lomakkeet ja yrityksesi tiedonkeruun. Ei enää käsin täytettäviä lomakkeita tai manuaalista tiedonsiirtoa.

Lue lisää blogista: Mikä on sähköisesti allekirjoitettava verkkolomake?

Kaikissa tapauksissa pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Hyvien lisäpalveluiden integraatiolla säästää paljon aikaa ja rahaa.

Jarkko Liedes, Flatco

Lue asiakastarina

Tietoturvallinen ratkaisu rakennusalalle

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti täysin sitova. Asiakirjan alkuperäisyys ja eheys – allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö – ovat aina jälkikäteen todennettavissa.

Allekirjoitusprosessia on mahdollista seurata reaaliajassa. Näet aina kuka asiakirjan on allekirjoittanut ja keneltä allekirjoitus puuttuu.

Palvelu soveltuu myös arkaluontoisten tietojen luotettavaan käsittelyyn ja hallinnointiin. Visma Signia käyttävät monet vakuutusyhtiöt, pankit, terveysalan organisaatiot sekä muut korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt.

Lue lisää blogista: Sähköisen allekirjoituksen turvallisuus

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.

Värikäs asetelma ikoneita