Sähköinen allekirjoitus rakennusalalle

Tehokuutta toimistorutiineihin sähköisellä allekirjoituksella

Visma Signilla allekirjoitat rakennusalan asiakirjat ajasta ja paikasta riippumatta. Voit allekirjoittaa sähköisesti lukemattomia eri dokumentteja, kuten urakkasopimukset, työsopimukset, tarjoukset, valtakirjat ja pöytäkirjat. Pyydä esittely Visma Signista, saat palvelun käyttöösi hetkessä.

Pyydä esittely

Rekisteröitymällä palveluun voit myös aloittaa palvelun käytön heti.

Hankkeet nopeammin käyntiin

Sähköisellä allekirjoituksella tehostat ja ketteröität asiakirjojen allekirjoittamista.

Automatisoi manuaalinen työ ja poista pullonkaulat. Lyhennät sopimusten solmimiseen käytettävän ajan viikoista päiviin.

Minimoi sopimusriskit

Sähköinen allekirjoitus on turvallisempi tapa allekirjoittaa kuin perinteinen kynä ja paperi.

Tarkkojen käyttöoikeuksien avulla kirjalliset sopimukset ovat vain ennalta määriteltyjen henkilöiden nähtävillä ja allekirjoitettavissa.

Lisää aikaa, rahaa ja tuottavuutta

Sähköinen allekirjoitus vähentää allekirjoittamiseen käytettäviä resursseja.

Sano hyvästit allekirjoitusten odottelulle ja turhalle paperinpyöritykselle. Säästä merkittävä osa työajastasi ja keskity tuottavimpiin työtehtäviin.

Sähköinen allekirjoitus rakennusalalle

Vahva ja kevyt tunnistautuminen

Visma Sign taipuu moneen erilaiseen käyttöön. Voit kerätä allekirjoitukset joko vahvan tai kevyen tunnistautumisen avulla ympäri maailman. Molemmat tavat ovat juridisesti sitovia.

Lue lisää blogista: Sähköinen tunnistautuminen – kevyen ja vahvan tunnistautumisen lyhyt oppimäärä

Arkistoi asiakirjat sähköisesti

Sähköisessä arkistossa allekirjoitetut dokumentit pysyvät aina mukanasi. Voit luoda jokaiselle dokumenttityypille omat kansiot, joihin pääsy on tarkkojen käyttöoikeuksien takana.

Lähetä allekirjoituskutsu, kerää allekirjoitukset ja arkistoi asiakirjat automaattisesti – kaikki yhdessä järjestelmässä.

Suoraviivaista tiedonkeruu sähköisillä lomakkeilla

Sähköisesti allekirjoitettavien verkkolomakkeiden avulla digitalisoit paperiset lomakkeet ja yrityksesi tiedonkeruun. Ei enää käsin täytettäviä lomakkeita tai manuaalista tiedonsiirtoa. Verkkolomakkeet kuuluvat palvelun hintaan.

Lue lisää blogista: Mikä on sähköisesti allekirjoitettava verkkolomake?

Kiinnostuitko?

Voit aloittaa Visma Signin käytön samantien rekisteröitymällä palveluun.

Jos haluat lisätietoa Visma Signista tai sinua vielä mietityttää jokin palveluun liittyvä asia, voit jättää meille yhteydenottopyynnön.Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikissa tapauksissa pyörää ei kannata keksiä uudelleen. Hyvien lisäpalveluiden integraatiolla säästää paljon aikaa ja rahaa.

Jarkko Liedes, Flatco

Lue asiakastarina

Tietoturvallinen ratkaisu rakennusalalle

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti täysin sitova. Asiakirjan alkuperäisyys ja eheys – allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö – ovat aina jälkikäteen todennettavissa.

Allekirjoitusprosessia on mahdollista seurata reaaliajassa. Näet aina kuka asiakirjan on allekirjoittanut ja keneltä allekirjoitus puuttuu.

Palvelu soveltuu myös arkaluontoisten tietojen luotettavaan käsittelyyn ja hallinnointiin. Visma Signia käyttävät monet vakuutusyhtiöt, pankit, terveysalan organisaatiot sekä muut korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt.

Lue lisää blogista: Sähköisen allekirjoituksen turvallisuus

1 800 000

Allekirjoittajaa on käyttänyt Visma Signia.

Lähes 35 000

Yritystä ja organisaatiota luottaa Visma Signiin.

100%

Turvallinen ja juridisesti täysin sitova tapa allekirjoittaa.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat lisätietoa Visma Signista, voit jättää meille yhteydenottopyynnön. Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös aloittaa palvelun käytön saman tien ja laajentaa käyttöä asteittain.