Visma Sign -palvelun tiedot

Palvelun tiedot Kuvaus
Joustava käyttöliittymävalinta Kokeile palvelun sujuvuutta ilmaisella ensimmäisellä allekirjoituksella.
Palvelun integrointi Visma Signin integrointi omiin palveluihisi on helppoa, ja mahdollistat sillä sujuvan, mielekkään ja nopean asiointikokemuksen myös omille asiakkaillesi.
Visma Sign API Visma Sign API on jokaiselle asiakkaalle ja kumppanille kuuluva julkinen rajapinta.
Ilmainen kehitystuki Tekniset kysymykset ovat aina tervetulleita; kerro huolesi tuki.sign@visma.com -sähköpostiin. Koodausesimerkkejä tarjoamme PHP, C# sekä node.js -kielillä.
Perusominaisuudet Kuvaus
Asiakirjojen lataus Lataa palveluun kaikki haluamasi .pdf -muotoiset asiakirjat.
Asiakirjojen lähettäminen Lähetä allekirjoituskutsusi kenelle vain Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa, ja varmista allekirjoittajan henkilöllisyys ennen allekirjoitusta.
Asiakirjojen vastaanotto Kuka tahansa voi vastaanottaa allekirjoituskutsuja, eikä allekirjoittaminen edellytä rekisteröitymistä. Asioinnin voi tosiaan tehdä näin helposti!
Asiakirjojen allekirjoitus Allekirjoituskutsuviestin mukana tulee linkki suoraan asiakirjaan, jonka jälkeen vastaanottajalta pyydetään vahva tunnistautuminen ja allekirjoitus.
Tekstiviesti-ilmoitukset Allekirjoituskutsut lähetetään oletusarvoisesti sähköpostiin, mutta halutessasi voit lähettää kutsun myös tekstiviestillä. Tekstiviestikutsusta veloitetan hinnaston mukainen maksu.
Saateviestipohjat Luo valmiita saateviestejä erityyppisille allekirjoituskutsuille.
Lähetyslistat Luo valmiita vastaanottajalistoja nopeuttamaan allekirjoitusten pyyntöä.
Personointi Tee allekirjoituskutsuista yrityksesi näköiset lisäämällä oma värisi, logosi, sekä henkilökohtainen viestisi.
Reaaliaikainen seuranta Visma Sign näyttää sinulle reaaliaikaisesti, kuinka moni on lukenut ja allekirjottanut asiakirjasi, ja keneltä sitä vielä odotetaan.
Lukemisen vahvistaminen Varmista, ettei vastaanottaja allekirjoita sokkona. Pyydä heiltä myös vahvistus asiakirjan läpikäymisestä ennen allekirjoitusta, jos se on tarpeen.
Muistutukset Lähetä ystävällisiä muistutuksia heille, joilta vielä odotat allekirjoitusta. 89% asiakirjoista allekirjoitetaan ensimmäisen vuorokauden aikana, mutta voit muistuttaa vastaanottajia tarvittaessa.
Kansiointi Jäsentele asiakirjasi sinulle kätevimmällä tavalla. Ehkä osaston, asiakirjatyypin tai vuosiluvun mukaan?
Kansioiden käyttäjäoikeudet Anna tiimijäsenillesi katseluoikeudet oikeisiin asiakirjoihin ja kansioihin.
Arkistointi Kaikki asiakirjasi tallentuvat ilmaiseen 7 vuoden arkistoon sinulle, sekä asiakirjan allekirjoittaneiden osapuolten arkistoihin. Helppoa, eikö? Jos haluat, voit toki tulostaakin asiakirjat vielä.
Useat allekirjoittajat Voit pyytää samaan asiakirjaan niin monta allekirjoitusta kuin tarvitset. Lähetä asiakirja kaikille osapuolille samalla kertaa, ja seuraa allekirjoitusten saapumista reaaliaikaisesti.
Käyttäjien lisäys Yrityskäyttäjät voivat kutsua tiimijäseniään Visma Signiin veloituksetta tehostaakseen koko yrityksen työntekoa yhdessä.
Massalähetykset Voit hoitaa esimerkiksi sopimusehtojen hyväksynnän koko asiakaskunnallesi helposti. Lähetät jokaiselle vastaanottajalle kutsut kerralla. Kaikki vastaanottajat allekirjoittavat oman asiakirjansa.
Visma Sign Forms verkkolomaketyökalu Kuvaus
Ilmainen luonnostelu Tee niin monta lomaketta kuin haluat, kunnes olet valmis julkaisemaan valmiin mestariteoksesi.
Käyttöliittymä Lomakkeiden luonti tapahtuu kätevällä raahaa-tiputa -menetelmällä. Voit muokata jokaisen kysymyksen juuri haluamanlaiseksesi. Et tarvitse laisinkaan koodaustaitoja!
Laiteriippumattomuus Luomasi verkkolomakkeet ovat käytettävissä kaikilla selaimilla, kaikissa mobiililaitteissa. Valitse, ja salli sidosryhmiesi valita heille sopivin työkalu.
Julkaistun lomakkeen muokkaus Voit muokata jo julkaistua verkkolomaketta ja päivittää sitä huoletta
Upottaminen Upota verkkolomake esimerkiksi omalle verkkosivullesi tai verkkokauppaasi helposti.
Vastaajan vahva tunnistus Tiedä, kuka lomakkeitasi täyttää. Vastaajilta edellytetään vahva tunnistautuminen sähköisellä allekirjoituksella ennen vastausten lähetystä.
Henkilöllisyyden suoja Visma Sign Formsin kautta lähetettyjä tietoja ei liitetä mihinkään asiakasrekisteriin, markkinointilistoille, tai luovuteta kolmansille osapuolille. Asiointi säilyy sinun ja sidosryhmiesi välisenä.
GDPR Visma Sign Forms -sähköinen verkkolomakepalvelu on EU:n uusimpien tietoturvasäädösten mukainen.
Valmiit lomakepohjat Käytössäsi on myös valikoima yleisimmin tarvittuja lomakemalleja, joista on helppo päästä vauhtiin.
Lomakkeen jako Voit jakaa verkkolomakkeitasi kenelle tahansa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vastaanottajien ei tarvitse olla saman yrityksen/organisaation piirissä, vaan voit tavoitella juuri niitä kohdeyleisöjä kuin haluat.

Rekisteröidy ja kokeile Visma Signia veloituksetta
Ohjeita palvelun käyttöön