HR-ratkaisut Visma Signilla

Hoida työsuhteeseen liittyvät asiakirjat tehokkaasti yhdellä palvelulla

Visma Signilla minimoit paperien pyörittämisen ja vapautat resurssisi HR:n ydintoimintaan: lahjakkuuksien rekrytointiin ja henkilöstön kehitykseen. Sähköinen työsopimus takaa tehokkaan sopimusprosessin mahdollistamalla asiakirjan allekirjoittamisen kaikille osapuolille yhdeltä istumalta ajasta ja paikasta riippumatta

Sähköinen työsopimus

Digitalisoi HR:n asiakirjat

Hoida henkilöstöhallintoon liittyvien asiakirjojen allekirjoitus joustavasti ja vahvista sopimukset ilman ylimääräistä vaivaa mahdollisista välimatkoista riippumatta. Sopimukset ovat jatkossa helposti työntekijän ja työnantajan löydettävissä. Halutessasi voit määritellä missä järjestyksessä eri osapuolet asiakirjan allekirjoittavat.

Kaikki tieto pysyy tallessa sähköisessä arkistossa määriteltyjen katseluoikeuksien takana.

Työsopimukset

Hoida allekirjoitus joustavasti ja vahvista uusi työsopimus ilman ylimääräistä vaivaa. Sähköinen työsopimus on jatkossa helposti työntekijän ja työnantajan löydettävissä.

Työtodistukset

Anna työtodistus sähköisesti. Todistus on työntekijällä tallessa sähköisessä arkistossa ja yritys säästyy aikaa vievältä tulostukselta ja postitukselta

Irtisanomisilmoitukset

Hoida työsuhteen irtisanomisilmoitukseen liittyvät allekirjoitukset vaivatta.

Yksittäiset sopimukset työntekijän ja työnantajan välillä.

Visma Signilla hoidat kätevästi yksittäiset henkilöstöön liittyvät sopimukset työntekijän ja työnantajan välillä, kuten etätyösopimukset, perhevapaasopimukset ja lomasopimukset.

Dokumentinhallinta

Hallitse dokumentit yhdestä paikasta

Kun allekirjoitat kaikki dokumentit Visma Signilla, ne ovat aina saatavillasi. Voit luoda palveluun yrityksellesi sopivan kansiorakenteen ja määritellä asiakirjoihin liittyvien avainhenkilöiden käyttöoikeudet kansio kansiolta.

Tarvitsimme palvelun työsopimusten sähköiseen allekirjoittamiseen. Paperien skannailu ja hallinnointi on mennyttä aikaa. Visma Sign vastasi odotuksiimme täysin.

Johannes Nikkanen, Rekrytointijohtaja, Biisoni Oy

Haluatko kuulla lisää HR-prosessien digitalisoinnista?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.