Sähköinen allekirjoitus

Menestys on monen signauksen summa

Me ja 1,8 miljoonaa suomalaista allekirjoittajaa väitämme, että nyt on aika tehdä sopimisesta helppoa. Ihan jokaiselle.

Kalevala

Olympiakomitea

Sarastia Rekry

OmaSp

Fennia logo

IF

Koko sopimusprosessi sähköiseksi

Luo. Allekirjoita. Arkistoi.

Visma Sign on Pohjoismaiden #1 sähköinen allekirjoituspalvelu. Kanssamme rakennat yrityksesi sopimusprosessit hetkessä turvallisiksi ja jokaiselle osapuolelle sujuviksi.

Sähköinen allekirjoittaminen on

Nykyaikaista

Ketterää pilvipalvelua käytät millä tahansa laitteella. Vahvalla tunnistautumisella minimoit sopimusriskit, kun molemmat osapuolet tietävät aina kenen kanssa toimivat. Sopimuksesi allekirjoitukset ovat 100% juridisesti päteviä ja jälkikäteen aina tarkastettavissa.

Joustavaa

Älä tuhlaa enää sidosryhmien tai asiakkaidesi aikaa ylimääräisillä palavereilla tai turhalla manuaalisella työllä. Visma Signilla mahdollistat joustavan ja tasavertaisen palvelun ajasta, paikasta tai tilanteesta riippumatta – ihan jokaiselle.

Ja älyttömän helppoa

Sähköinen allekirjoittaminen paitsi tehokasta myös äärimmäisen helppoa. Allekirjoituskutsun lähettäminen vie päivästäsi vain muutaman minuutin ja parhaimmillaan sopimuksesi ovat allekirjoitettu saman päivän aikana.

Lisäksi saat käyttöösi sähköiset lomakkeet ja dokumenttiarkiston:

 • Sähköinen lomake
  Kun tarvitset allekirjoitettavia lomakkeita ja sinun täytyy olla varma täyttäjän henkilöllisyydestä, käytä Visma Signin sähköisiä lomakkeita Sähköisten lomakkeiden avulla säästät asiakkaasi, kumppanisi ja työntekijäsi aikaa, kun tiedot voidaan kerätä ja siirtää järjestelmästä toiseen nopeasti ilman turhia työvaiheita.

  Helppokäyttöisellä lomaketykökalulla sähköistät hetkessä esimerkiksi seuraavat lomakkeet:

  – Tilauslomakkeet

  – Valtakirjat

  – Asiakastietokyselyt

  – Irtisanomislomakkeet

 • Sähköinen arkisto
  Sähköinen arkiston avulla pidät yrityksesi asiakirjat varmassa tallessa jopa 7 vuoden ajan. Tarkat käyttöoikeudet ja haluamasi kansiorakenteet takaavat turvallisen arkistoinnin myös korkean tietoturvan ja tietosuojan vaativille asiakirjoille.

  Meihin luottaa lukuisat korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt. Voit ladata ja tallentaa asiakirjat itsellesi PDF-muodossa tai siirtää asiakirjat siirtää turvallisesti yrityksesi omaan järjestelmään.

  – Tarkat käyttöoikeudet

  – Haluamasi kansiorakenteet

  – GDPR-turvallinen

Tiedät aina mistä maksat

Joustavat hinnoittelupaketit

Visma Signin eri käyttöä varten skaalautuvat hinnoittelupaketit joustavat tarpeidesi mukaan. Voit valita kuukausi- tai vuosilaskutuksen. Paketin muuttaminen on mahdollista milloin vain.

Aloita sähköinen allekirjoittaminen alkaen 8 €/kk.

Värikäs asetelma ikoneita

We are #VismaSigners

35 000

yritystä ja organisaatiota

1 800 000

allekirjoittajaa

15 000

allekirjoitusta päivittäin

En halua yhtään sellaista dokumenttia sähköpostiini, jonka joku on kynällä allekirjoittanut ja skannannut. Tällöin ei voi koskaan tietää, kuka sen nimen on oikeasti siihen laittanut.

Susanna Seppänen, Sarastia Rekry

Mitä tahansa teetkin

Visma Sign on ratkaisu, jota rakastat

Visma Sign taipuu yrityksesi jokaisen työntekijän tarpeisiin.

Käytä palvelua hallinnoinnin tehopakettina, asiakaskokemuksen valttikorttina, henkilöstöhallinnon helpottajana tai asiakasdatan turvallisena kerääjä. Sinä päätät, missä tilanteessa hyödyt sähköisestä prosessista.

Myynti – Tyytyväisemmät asiakkaat
Henkilöstöhallinto – Moderni työsuhde
Hallinto – Sujuvampaa päätöksentekoa

Kaupat maaliin nopeammin

Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa kauppojen viimeistelyä, kun asiakkaasi saa kauppaa koskevat asiakirjat allekirjoitettavaksi missä vain, milloin vain.

Valmistele sopimus, lähetä se allekirjoitettavaksi ja seuraa kaupan etenemistä.

 • Myyntisopimukset
 • Kumppanuussopimukset
 • Laskutussopimukset
 • Sopimusten solmiminen ja irtisanominen
 • Verkkokauppa

Mahdollista sujuva työsuhde

Sähköisellä allekirjoituksella hoidat esimerkiksi työsopimusten allekirjoittamisen kutsumalla kaikki osapuolet allekirjoittamaan asiakirjan. Tarvittaessa voit määritellä missä järjestyksessä eri osapuolet allekirjoittavat.

Fyysistä arkistointia ei tarvita, vaan kaikki tieto pysyy tallessa sähköisessä arkistossa.

 • Työsopimukset
 • Työtodistukset
 • Irtisanomisilmoitukset
 • Etätyö- ja lomasopimukset

Vahva tunnistautuminen sähköisessä allekirjoituksessa

Nopeuta päätöksentekoa

Valitse yksinkertaisin tapa minimoida hallinnollinen työ. Visma Signilla tavoitat vastaanottajat ajasta ja paikasta riippumatta. Pystyt seuraamaan allekirjoitusprosessin etenemistä reaaliajassa ja asettamaan halutessasi allekirjoittajien allekirjoitusjärjestyksen.

Hoida muun muassa seuraavat asiakirjat sähköisesti:

 • Pöytäkirjat
 • Tilinpäätökset
 • Kokouspäiväkirjat
 • Valtakirjat
 • Yhteistyösopimukset
 • Hankintasopimukset

Visma Sign

Monipuoliset ominaisuudet aina käytössäsi

Turvallisuus ennen kaikkea

Vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne takaavat, että tiedät kenen kanssa toimit. Todennat asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan sekä allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen. Keräät datan ja säilytät sopimukset turvallisesti tarkkojen käyttöoikeuksien takana sähköisessä arkistossa.

Räätälöidyt kutsupohjat

Säästä aikaa luomalla räätälöityjä ja heti käytössäsi olevia kutsupohjia. Kutsupohjilla nopeutat allekirjoituskutsujen lähettämistä ja vähennät virheiden riskiä. Yksinkertaista ja helppoa.

Reaaliaikainen seuranta

Seuraa allekirjoitusprosessia reaaliaikaisesti. Toimita kutsu halutessasi myös tekstiviestillä ja vauhdita allekirjoittamista automaattisilla muistutuksilla.

Laajenna käyttöä ketterästi

Anna sopimusten liikkua saumattomasti käyttämistäsi järjestelmistä toisiin integraation avulla. Löydät Visma Signin valmiina niin CRM-ohjelmistoista, ERP-ratkaisuista kuin taloushallinnon eri järjestelmistä.

Kokeile veloituksetta

Haluatko nähdä, miten palvelu toimii? Kokeile Visma Signia maksutta.
Ilmaiseen kokeilujaksoon kuuluu 5 allekirjoitusta.

Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, eikä kokeilu vaihdu automaattisesti tilaukseksi. Koekäytön päätteeksi voit halutessasi valita tarvitsemasi palvelupaketin ja jatkaa Visma Signin käyttöä.