Sähköinen allekirjoitus

Menestys on monen signauksen summa

Me ja yli 2,6 miljoonaa suomalaista allekirjoittajaa väitämme, että nyt on aika tehdä sopimisesta helppoa. Ihan jokaiselle.

Yli 60 000 yritystä ei voi olla väärässä

Luo,

allekirjoita,

arkistoi.

Kokonaan digitaalinen sopimusketju

Visma Sign tuo koko sopimusketjusi yhden palvelun alle. Jo ennen varsinaisen sopimuksen solmimista, voit kerätä sopimiseen tarvittavia tietoja sähköisellä lomakkeella asiakasystävällisesti ja tietoturvasäädöksiä noudattaen.

Sopimus maaliin nopeammin sähköisellä allekirjoituksella

Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sujuvan ja turvallisen sopimusprosessin kaikille osapuolille. Visma Signilla keräät allekirjoitukset vahvalla tunnistautumisella Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Kaikki turvallisesti tallessa Visma Signissa

Sopimusten käsittely tehostuu koko organisaatiossa, kun kaikki tietävät, että sopimukset ovat turvallisessa tallessa Visma Signissa eikä mikään jää muistin varaan.

Monipuoliset toiminnot aina käytössäsi – turvallisuus kaiken keskiössä

Allekirjoita haluamallasi tavalla

Kerää allekirjoitukset vahvalla tunnistautumisella Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kevyellä eli piirretyllä allekirjoituksella allekirjoitat ympäri maailman.

Tiedot varmassa tallessa

Allekirjoittamisen jälkeen voit säilyttää asiakirjoja Visma Signissa. Voit itse määritellä tarkat käyttöoikeudet ja haluamasi kansiorakenteet, millä varmistat turvallisen säilytyksen myös korkean tietoturvan ja tietosuojan vaativille asiakirjoille.

Reaaliaikainen seuranta

Visma Signissa seuraat allekirjoitusprosessia reaaliaikaisesti. Voit lähettää kutsun sähköpostin lisäksi myös tekstiviestillä ja vauhdittaa allekirjoittamista automaattisilla muistutuksilla.

Laajenna käyttöä ketterästi

Jos yrityksesi tarpeet muuttuvat matkan varrella, voit helposti valita suuremman allekirjoituspaketin milloin tahansa suoraan tuotteesta. Integraatioiden avulla sopimukset liikkuvat saumattomasti käyttämistäsi järjestelmistä toisiin. Löydät Visma Signin valmiina niin CRM-ohjelmistoista, ERP-ratkaisuista kuin taloushallinnon eri järjestelmistä.

We are #VismaSigners

60 000

yritystä ja organisaatiota

2 600 000

allekirjoittajaa

20 000

allekirjoittajaa päivittäin

Myynti

Kaupat maaliin nopeammin

Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa kauppojen viimeistelyä, kun asiakkaasi voi allekirjoittaa sopimukset missä vain, milloin vain. Jopa 89 % Visma Signin kautta lähetetyistä sopimuksista allekirjoitetaan saman päivän aikana! Valmistele sopimus, lähetä se allekirjoitettavaksi ja seuraa kaupan etenemistä.

 • Myyntisopimukset
 • Kumppanuussopimukset
 • Laskutussopimukset
 • Tilaussopimukset
 • Jälleenmyyntisopimukset

HR & Rekrytointi

Sujuva työsuhde alusta loppuun

Sähköisellä allekirjoituksella hoidat esimerkiksi työsopimusten allekirjoittamisen kutsumalla kaikki osapuolet allekirjoittamaan asiakirjan. Tarvittaessa voit määritellä missä järjestyksessä eri osapuolet allekirjoittavat. Visma Signiin tallennat helposti kaikki työsopimukset, työtodistukset ja irtisanomisilmoitukset digitaaliseen muotoon, varmistaen henkilötietojen turvallisen käsittelyn.

 • Työsopimukset
 • Työtodistukset
 • Irtisanomisilmoitukset
 • Etätyö- ja lomasopimukset

Yrityksen johto & hallinto

Nopeuta päätöksentekoa

Asiakirjojen digitalisointi on helpoin tapa minimoida yrityksen manuaaliset, hallinnolliset prosessit. Visma Signilla tavoitat sopimusten ja asiakirjojen osapuolet ajasta ja paikasta riippumatta. Pystyt seuraamaan allekirjoitusprosessin etenemistä reaaliajassa ja määrittämään halutessasi allekirjoittajien allekirjoitusjärjestyksen.

 • Pöytäkirjat
 • Tilinpäätökset
 • Kokouspäiväkirjat
 • Valtakirjat
 • Yhteistyösopimukset
 • Hankintasopimukset

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

Aloita sähköinen allekirjoittaminen saman tien. Saat palvelun käyttöösi 5 minuutissa. Jos haluat lisätietoja laajemmista yritysratkaisuista, jätä meille yhteydenottopyyntö.