Allekirjoita tilinpäätös päivässä

Sähköinen allekirjoitus tavoittaa allekirjoittajat ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi, Visma Signilla säästät jopa 90% allekirjoittamiseen liittyvästä työmäärästä ja kuluista.

Haluatko lisätietoja tai esittelyn palvelusta? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Sain tehtyä neljän yrityksen tilinpäätökset valmiiksi jo tammikuun ensimmäisenä päivänä. Kolme niistä oli myös allekirjoitettu saman päivän aikana, kiitos Visma Sign.

Jarmo Sassali, Toimitusjohtaja, Tiliamppari Oy

Näin helppoa se on

Lähetät tilinpäätöksen allekirjoitettavaksi nopeasti ja vaivattomasti. Allekirjoituskutsujen lähettämisen jälkeen voit seurata asiakirjan tilaa palvelussa reaaliajassa. Kun asiakirja on allekirjoitettu, se pysyy tallessa Visma Signin digitaalisessa arkistossa.

Päätä tilikausi ja kirjaudu Visma Signiin

Luotuasi tilinpäätöksen ja avattuasi Visma Sign -tilin kirjaudu sisään palveluun. Voit lähettää allekirjoituskutsut saman tien.
Autamme sinut mielellämme alkuun tilin avaamisessa ja palvelun käytössä.

Lisää tilinpäätösasiakirja ja allekirjoittajat

Lisää tilinpäätösasiakirja Visma Signiin ja syötä vastaanottajien tiedot allekirjoituspyyntöön. Halutessasi voit liittää mukaan myös saatetekstin.

Lähetä tilinpäätös allekirjoitettavaksi

Allekirjoitukset tehdään oletuksena vahvalla tunnistautumisella. Saat kuittauksen, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet tilinpäätöksen.


Tilastojemme mukaan 89% kutsun vastaanottajista allekirjoittaa asiakirjan vuorokauden sisällä.


Turvallinen, nopea ja juridisesti pätevä

Sähköinen allekirjoittaminen on kirjanpitolautakunnan (KILA 1899, 2012) mukaan juridisesti täysin pätevä tapa vahvistaa tilinpäätöksen asiakirjat. Joten voit allekirjoittaa tilinpäätöksen sähköisesti huoletta. Kaikki pysyy tallessa, voit valita missä järjestyksessä henkilöt allekirjittavat asiakirjan ja lisäksi hallinnoida palvelussa käyttö- ja lukuoikeuksia

Suomen Tilintarkastajat ry on laatinut tilintarkastajien ja tilinpäätösten laatijoiden avuksi sähköisen allekirjoittamisen ohjeen.

Sähköinen allekirjoitus mobiilissa

Haluatko esittelyn palvelusta?

Haluatko nähdä, miten pääset alkuun sähköisestä allekirjoittamisesta, miten palvelu toimii käytännössä ja kuinka avaat Visma Sign-tilin?

Pyydä esittely yrityksellesi ilman velvoitteita.