Tilinpäätöksen sähköinen allekirjoittaminen

Allekirjoita tilinpäätös päivässä

Sähköinen allekirjoitus tavoittaa allekirjoittajat ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi, Visma Signilla säästät jopa 90% allekirjoittamiseen liittyvästä työmäärästä ja kuluista.

Sähköinen allekirjoittaminen on kirjanpitolautakunnan (KILA 1899, 2012) mukaan juridisesti täysin pätevä tapa vahvistaa tilinpäätöksen asiakirjat.

Visma Signilla viet tilinpäätöksen maaliin nopeammin

Helppo, nopea ja nykyaikainen

Visma Sign on helppokäyttöinen ja nopea työkalu kerätä allekirjoitukset yrityksesi asiakirjoihin. Allekirjoittamalla tilinpäätöksesi sähköisesti säästät jopa 90 % asiakirjojen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja rahasta.

Tietoturvallinen ja riskitön

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti täysin sitova ja digitaalisen jälkensä ansiosta paperia poikkeuksetta turvallisempi.

Kansainvälisesti käytetty

Allekirjoita vahvasti tunnistautumalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kevyellä tunnistautumisella allekirjoitat ympäri maailman.

We are #VismaSigners

60 000

yritystä

2 600 000

allekirjoittajaa

20 000

allekirjoitusta päivittäin

Sain tehtyä neljän yrityksen tilinpäätökset valmiiksi jo tammikuun ensimmäisenä päivänä. Kolme niistä oli myös allekirjoitettu saman päivän aikana, kiitos Visma Signin.

Jarmo Sassali, Tiliamppari Oy

Tilinpäätöksen allekirjoittaminen sähköisesti

Näin helppoa se on

Lähetät tilinpäätöksen allekirjoitettavaksi nopeasti ja vaivattomasti. Allekirjoituskutsujen lähettämisen jälkeen voit seurata asiakirjan tilaa palvelussa reaaliajassa. Kun asiakirja on allekirjoitettu, se pysyy tallessa Visma Signin digitaalisessa arkistossa.

1.

Päätä tilikausi ja kirjaudu Visma Signiin

Luotuasi tilinpäätöksen ja avattuasi Visma Sign -tilin kirjaudu sisään palveluun. Voit lähettää allekirjoituskutsut saman tien. Autamme sinut mielellämme alkuun palvelun käytössä.

2.

Lisää tilinpäätös ja allekirjoittajat

Lisää tilinpäätösasiakirja Visma Signiin ja syötä vastaanottajien tiedot allekirjoituspyyntöön. Halutessasi voit liittää mukaan myös saatetekstin.

3.

Lähetä tilinpäätös allekirjoitettavaksi

Allekirjoitukset tehdään oletuksena vahvalla tunnistautumisella. Saat kuittauksen, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet tilinpäätöksen.

Turvallinen, nopea ja juridisesti pätevä

Sähköinen allekirjoittaminen on kirjanpitolautakunnan (KILA 1899, 2012) mukaan juridisesti täysin pätevä tapa vahvistaa tilinpäätöksen asiakirjat. Joten voit allekirjoittaa tilinpäätöksen sähköisesti huoletta. Kaikki pysyy tallessa, voit valita missä järjestyksessä henkilöt allekirjoittavat asiakirjan ja lisäksi hallinnoida palvelussa käyttö- ja lukuoikeuksia

Suomen Tilintarkastajat ry on laatinut ohjeen sähköisestä tilinpäätösmerkinnästä tilintarkastajien ja tilinpäätösten laatijoiden avuksi.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko nähdä, miten pääset alkuun sähköisestä allekirjoittamisesta, miten palvelu toimii käytännössä ja kuinka avaat Visma Sign-tilin? Pyydä esittely yrityksellesi ilman velvoitteita.