Visma Sign Forms

Sähköisesti allekirjoitettava verkkolomake yrityksille

Kun tarvitset yrityksellesi sähköisen lomakkeen ja sinun täytyy olla varma täyttäjän henkilöllisyydestä, käytä Visma Sign-verkkolomaketta. Luot tarvitsemasi lomakkeen helppokäyttöisellä työkalulla ja se on käytössäsi välittömästi.

Oletko jos Sign-asiakas? Kirjaudu sisään

Tee asiointi helpoksi

Verkkolomakkeen toteuttaminen Visma Signilla

Sähköisesti allekirjoitettava lomake tekee asioinnin asiakkaallesi, kumppanillesi ja työntekijällesi helpoksi. Lomake on käytettävissä missä vain, milloin vain ja sillä laitteella, jota on mieluisinta käyttää. Lomakkeen tiedot ovat heti käytettävissä yrityksessäsi tai yhdistyksessäsi.

Sähköinen lomake on paperilomakkeisiin verrattuna huomattavasti asiakasystävällisempi vaihtoehto, joka päivittää asiakaskokemuksen tälle vuosituhannelle.

Verkkolomakkeen avulla luot ketterämpää liiketoimintaa

Visma Sign Forms on allekirjoitettava verkkolomake, joka on veloituksetta jokaisen Visma Sign -palvelua hyödyntävän yrityksen käytettävissä. Sähköinen lomake nopeuttaa huomattavasti sekä lomakkeen täyttäjän että tietojen käsittelijän työtä. Sähköistä myynnin, henkilöstöhallinnon, ostojen, asiakaspalvelun ja hallinnon lomakkeet ilman erillisiä tietojärjestelmäprojekteja. 

Lisää blogista: verkkolomakkeiden lukemattomat käyttökohteet

Luo tarvitsemasi lomake

Visma Sign Formsilla luot ammattimaisen verkkolomakkeen ilman koodaustaitoja minuuteissa. Voit lisätä lomakkeen heti esimerkiksi yrityksesi sivuille tai verkkokauppaan.

Rajattomasti käyttökohteita

Tilauslomakkeet, ehtojen hyväksynnät, valtakirjat, GDPR:n mukaiset asiakastietokyselyt, hakemuksen tai palvelun irtisanomiset. Digitalisoi allekirjoitusta vaativat lomakkeet helposti.

Ei erillistä käyttöönottoa

Verkkolomakkeet kuuluvat Visma Sign -palveluun ja ovat kaikkien yritysasiakkaiden käytössä. Voit luoda verkkolomakkeita tarpeesi mukaan – rajattomasti.

Siirrä tiedot ulkoisiin järjestelmiin

Voit siirtää helposti verkkolomakkeille syötettyjä tietoja myös ulkoisiin järjestelmiin, kuten asiakkuudenhallintajärjestelmään, jäsenrekisteriin tai erilaisiin tietokantohin

Integroi vaivattomasti

Verkkosivujen lisäksi verkkolomake on helppo integroida suoraan haluamaasi järjestelmään tai palveluun. 

Turvallinen ja luotettava

Visma Sign Formsin avulla keräät myös arkaluonteiset tiedot tietoturva- ja tietosuojavaatimusten mukaisesti. 

Käytämme Visma Sign-verkkolomaketta asiakkaan omien tietojen tarkistamiseen, markkinointilupien antamiseen sekä asiakastietojen muutoksiin ja muokkauksiin. Saimme yhdellä palvelulla hoidettua kaiken GDPR-vaatimusten mukaisesti.

Jaana Hurmerinta, Talouspäällikkö, MetroAuto Oy

FAQ

Käyttö

 • Mikä on sähköisesti allekirjoitettava lomake?

  Sähköisesti allekirjoitettavalla lomakkeella tarkoitetaan lomaketta, jonka käyttäjä täyttää sähköisesti esimerkiksi verkkosivujen tai suoralinkin kautta. Jotta käyttäjä voi lähettää lomakkeen, täytyy hänen tunnistautua esimerkiksi pankkitunnuksien avulla (vahva tunnistautuminen).

 • Miten pääsen luomaan Sign-verkkolomakkeita?

  Kaikki Visma Signin yrityskäyttäjät voivat luoda Sign-verkkolomakkeita ilman erillistä lisämaksua.
  Kirjaudu sisään Visma Sign -palveluun ja valitse valikosta verkkolomakkeet.

 • Miten verkkolomake tehdään?

  Verkkolomake rakennetaan helpon ’raahaa ja pudota’ -editorin avulla (Drag & Drop). Et siis tarvitse ollenkaan koodausosaamista tai aiempaa kokemusta verkkolomakkeiden luomisesta.

Tunnistautuminen

 • Onko lomakkeet sitovia? Voinko käyttää lomaketta esimerkiksi sopimusten solmimisessa?

  Kyllä voit! Sähköisesti allekirjoitettava lomake on juridisesti täysin sitova. Lomakkeen lähettämisen yhteydessä tapahtuva vahva tunnistautuminen toimii samalla tavoin kuin esimerkiksi käyttäjän tunnistautuessa verkkopankkiin. Käyttäjä allekirjoittaa lomakkeen sähköisesti aivan samoin kuin hän allekirjoittaisi sen paperilla.

 • Mitä henkilötietoja voin käyttäjästä kerätä? Miten tiedot pidetään turvassa?

  Lomakkeen allekirjoittamista varten lomakkeen täyttäjältä kysytään henkilötunnus täydellisenä. Henkilötunnusta ei kuitenkaan tallenneta palveluun tunnistettavassa muodossa. Lisätietoja Visma Sign -palvelun tallentamista tiedoista

  Jos keräät lomakkeilla arkaluonteisia henkilötietoja tai muutoin luottamuksellista tietoa, on syytä valita lomakkeen asetuksissa ettei sitä lähetetä allekirjoituksen jälkeen sähköpostitse. Visma Sign -palvelun sisällä tietojen tietoturvasta huolehditaan palvelun tietoturvasertifikaatin mukaisesti, eikä lomakkeen sisältö näy muille kuin lomakkeen omistavalle yritykselle ja allekirjoittalle.

Hinnoittelu

 • Mistä hinta muodostuu?

  Palvelun hinta on sidottu Visma Sign -hinnastoon ja yksi lomakkeen täyttö vastaa yhtä käytettyä allekirjoitusta. Katso tarkemmat yksityiskohdat suoraan hinnoittelusivulta.

 • Maksaako palvelu käyttäjälle?

  Palvelun käyttö on aina ilmainen lomakkeen käyttäjälle eli allekirjoittajalle.

Haluatko tietää lisää yrityksesi prosessien digitalisoinnista Visma Signin avulla?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.