Visma Sign Forms

Sähköisesti allekirjoitettava verkkolomake yrityksille

Kun tarvitset yrityksellesi verkkolomakkeen ja sinun täytyy olla varma täyttäjän henkilöllisyydestä, käytä Visma Sign-verkkolomaketta. Luot tarvitsemasi lomakkeen helppokäyttöisellä työkalulla ja se on käytössäsi välittömästi.

Luo tarvitsemasi lomake

Visma Sign Formsilla luot ammattimaisen verkkolomakkeen ilman koodaustaitoja minuuteissa. Saat lomakkeen käyttöösi heti luonnin jälkeen.

Rajattomasti käyttökohteita

Tilauslomakkeet, ehtojen hyväksynnät, valtakirjat, GDPR:n mukaiset asiakastietokyselyt, hakemuksen tai palvelun irtisanomiset. Visma Sign -verkkolomakkeilla digitalisoit allekirjoitusta vaativat lomakkeet helposti.

Maksat vain täytöistä

Visma Signilla voit luoda verkkolomakkeita tarpeesi mukaan – rajattomasti. Maksat vain saadusta arvosta eli allekirjoitetuista lomakkeista.

Oletko jos Sign-asiakas? Kirjaudu sisään

Käytämme Visma Sign-verkkolomaketta asiakkaan omien tietojen tarkistamiseen, markkinointilupien antamiseen sekä asiakastietojen muutoksiin ja muokkauksiin. Saimme yhdellä palvelulla hoidettua kaiken GDPR-vaatimusten mukaisesti.

Jaana Hurmerinta, Talouspäällikkö, MetroAuto Oy

Tee asiointi helpoksi

Asiakaskokemus edellä

Sähköisesti allekirjoitettava lomake tekee asioinnin asiakkaallesi, kumppanillesi ja työntekijällesi helpoksi. Lomake on käytettävissä missä vain, milloin vain ja sillä laitteella, jota on mieluisinta käyttää. Lomakkeen tiedot ovat heti käytettävissä yrityksessäsi tai yhdistyksessäsi.

Verrattuna paperilomakkeisiin tai tulosta – allekirjoita – skannaa – lähetä –käytäntöön saat asiakkaan asiointikokemuksen hetkessä tälle vuosituhannelle.

Verkkolomakkeen luonti Visma Sign Formsilla

Kasvua tehostamalla

Ketterämpää liiketoimintaa

Sähköinen lomake nopeuttaa lomakkeen täyttäjän ja tietojen käsittelijän työtä huomattavasti. Sähköistä hetkessä myynnin, henkilöstöhallinnon, ostojen, asiakaspalvelun ja hallinnon lomakkeet ilman erillisiä tietojärjestelmäprojekteja.

Voit luoda lomakkeita tarpeesi mukaan minuuteissa ja maksat ainoastaan allekirjoitetuista lomakkeista.

FAQ

Käyttö

 • Mikä on sähköisesti allekirjoitettava lomake?

  Sähköisesti allekirjoitettavalla lomakkeella tarkoitetaan lomaketta, jonka käyttäjä täyttää sähköisesti esimerkiksi verkkosivujen tai suoralinkin kautta. Jotta käyttäjä voi lähettää lomakkeen, täytyy hänen tunnistautua esimerkiksi pankkitunnuksien avulla (vahva tunnistautuminen).

 • Miten pääsen luomaan Sign-verkkolomakkeita?

  Kaikki Visma Signin yrityskäyttäjät voivat luoda Sign-verkkolomakkeita ilman mitään lisämaksua.
  Kirjaudu sisään Visma Sign -palveluun ja valitse valikosta verkkolomakkeet.

 • Miten verkkolomake tehdään?

  Verkkolomake rakennetaan helpon ’raahaa ja pudota’ -editorin avulla (Drag & Drop). Et siis tarvitse ollenkaan koodausosaamista tai aiempaa kokemusta verkkolomakkeiden luomisesta.

Tunnistautuminen

 • Onko lomakkeet sitovia? Voinko käyttää lomaketta esimerkiksi sopimusten solmimisessa?

  Kyllä voit! Sähköisesti allekirjoitettava lomake on juridisesti täysin sitova. Lomakkeen lähettämisen yhteydessä tapahtuva vahva tunnistautuminen toimii samalla tavoin kuin esimerkiksi käyttäjän tunnistautuessa verkkopankkiin. Käyttäjä allekirjoittaa lomakkeen sähköisesti aivan samoin kuin hän allekirjoittaisi sen paperilla.

 • Mitä henkilötietoja voin käyttäjästä kerätä? Miten tiedot pidetään turvassa?

  Lomakkeen allekirjoittamista varten lomakkeen täyttäjältä kysytään henkilötunnus täydellisenä. Sitä ei kuitenkaan tallenneta lomakepalveluun, vaan henkilötunnus poistetaan heti allekirjoituksen jälkeen. Lisätietoja Visma Sign -palvelun tallentamista tiedoista

  Jos keräät lomakkeilla arkaluonteisia henkilötietoja tai muutoin luottamuksellista tietoa, on syytä valita lomakkeen asetuksissa ettei sitä lähetetä allekirjoituksen jälkeen sähköpostitse. Visma Sign -palvelun sisällä tietojen tietoturvasta huolehditaan palvelun tietoturvasertifikaatin mukaisesti, eikä lomakkeen sisältö näy muille kuin lomakkeen omistavalle yritykselle ja allekirjoittalle.

Hinnoittelu

 • Mistä hinta muodostuu?

  Palvelun hinta on sidottu Visma Sign -hinnastoon. Palvelussa ei ole erillisiä aloitusmaksuja, käyttäjämaksuja tai kuukausimaksuja. Maksat vain tapahtumista eli sähköisistä allekirjoituksista tai käyttäjän täyttäessä lomakkeen onnistuneesti.

 • Maksaako palvelu käyttäjälle?

  Palvelun käyttö on aina ilmainen lomakkeen käyttäjälle eli allekirjoittajalle.

Haluatko tietää lisää yrityksesi prosessien digitalisoinnista Visma Signin avulla?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.