Visma Sign allekirjoituspalvelu

Sähköinen allekirjoittaminen vie asiakirjojen käsittelyn nykyaikaan

Siirry sähköiseen allekirjoittamiseen helposti. Rekisteröidy palveluun, lataa asiakirja ja lähetä se allekirjoitettavaksi vastaanottajille. Saat palvelun käyttöösi 5 minuutissa.

Rekisteröidy Visma Signiin

Lataa maksuton opas yrityksille

Sähköinen allekirjoittaminen-käyttöliittymänäkymä

Käytä haluamallasi tavalla

Sähköinen allekirjoittaminen Visma Signilla

Siirtymällä sähköiseen allekirjoittamiseen säästät 90% perinteiseen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja kuluista.

Voit käyttää Visma Signia yrityksellesi sopivimmalla tavalla.

Visma Signin ominaisuudet

Vahva tunnistautuminen

Asiakirja allekirjoitetaan pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Vahva tunnistautuminen on suositeltavaa esimerkiksi silloin, kun vastaanottajaa ei tunneta etukäteen. Palvelu on Suomen lisäksi käytössä myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Kevyt tunnistautuminen

Allekirjoita ketterämmin piirtämällä allekirjoitus hiiren tai sormen avulla. Kevyt tunnistautuminen mahdollistaa joustavan allekirjoittamisen, sillä se toimii kaikkialla maailmassa. 

Massalähetykset

Voit lähettää yhden asiakirjan usealle allekirjoittajalle niin, että jokainen osapuoli allekirjoittaa oman versionsa asiakirjasta. 

Liitettävyys

Allekirjoituspalvelu on helposti integroitavissa mihin tahansa verkkopalveluun tai tietojärjestelmään.

Dokumenttiarkisto

Allekirjoituksen jälkeen asiakirja säilytetään kaikkien allekirjoittajien ja kutsujan arkistossa 7 vuoden ajan. Ei enää hukkuneita asiakirjoja.

Tarkat käyttöoikeudet

Voit muokata palvelun kansiorakenteita ja määrittää käyttöoikeuksia yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla.

Tekstiviesti-ilmoitukset

Allekirjoituskutsu toimitetaan halutessasi sähköpostin lisäksi tekstiviestillä. Luottamuksellisissa asiakirjoissa myös salasana voidaan toimittaa erikseen tekstiviestillä.

Viestipohjat ja jakelulistat

Valmiit viestipohjat nopeuttavat allekirjoituskutsujen lähettämistä. Voit myös luoda ja tallentaa valmiita jakelulistoja.

Personoitavuus

Voit personoida palvelun yrityksesi näköiseksi. Allekirjoituskutsun vastaanottaja näkee sähköpostiosoitteesi ja yrityksesi nimen sekä logon.

Sähköinen allekirjoittaminen organisaatiossa

Visma Sign käyttökohteet toiminnoittain

Arvoa koko organisaatiolle

Hallinnon ratkaisut

Myynnin ratkaisut

Henkilöstöhallinnon ratkaisut

Sähköinen allekirjoitus mahdollisti eLääkäri.fi-sivuston lääkärin etävastaanotossa ja reseptien pikauusinnassa asiakkaan välittömän vahvan tunnistautumisen ja palveluehtojen hyväksymisen. Laajennamme jatkossa käyttöä muun muassa etäyhteyden välityksellä tehtäviin sopimuksiin.

Martin Veski, E-Lääkäri 247 Oy

sähköinen arkisto

Hallinnoi dokumentit läpi organisaatioiden

Visma Signilla allekirjoitat ja hallitset asiakirjat digitaalisesti halki organisaatioiden. Luot vapaasti käyttäjäryhmiä sekä jaottelet materiaalit ja oikeudet kansioittain. Voit myös hallinnoida useiden yritysten Visma Sign – tilejä esimerkiksi konsernissa, tiltoimistossa, isännöintitoimistossa tai ohjelmistotalossa.

Meillä on kumppaneidemme kanssa kokemusta suurien organisaatioiden dokumenttien hallintaratkaisuista. Olethan yhteydessä niin avaamme aihetta enemmän.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköinen allekirjoitus arkisto

Aloita käyttö heti

Jos haluat lisätietoja laajemmista yritysratkaisuista, jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun yhteydessä piakkoin. Voit myös kokeilla palvelua saman tien ja laajentaa käyttöä asteittain. Saat palvelun käyttöösi 5 minuutissa.