Visma Sign allekirjoituspalvelu

Sähköinen allekirjoittaminen vie asiakirjojen käsittelyn nykyaikaan

Siirry sähköiseen allekirjoittamiseen helposti. Rekisteröidy palveluun, lataa asiakirja ja lähetä se allekirjoitettavaksi vastaanottajille. Saat palvelun käyttöösi 5 minuutissa.

Lataa maksuton opas yrityksille

Rekisteröidy Visma Signiin

Sähköinen allekirjoittaminen-käyttöliittymänäkymä

Käytä haluamallasi tavalla

Sähköinen allekirjoittaminen Visma Signilla

Siirtymällä sähköiseen allekirjoittamiseen säästät 90% perinteiseen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja kuluista.

Voit käyttää Visma Signia yrityksellesi sopivimmalla tavalla.

Sähköinen allekirjoitus mahdollisti eLääkäri.fi-sivuston lääkärin etävastaanotossa ja reseptien pikauusinnassa asiakkaan välittömän vahvan tunnistautumisen ja palveluehtojen hyväksymisen. Laajennamme jatkossa käyttöä muun muassa etäyhteyden välityksellä tehtäviin sopimuksiin.

Martin Veski, E-Lääkäri 247 Oy

Visma Sign yrityksille

Skaalautuva allekirjoituspalvelu

Visma Signilla saat näkyvyyden kaikkiin yrityksesi sopimuksiin ja asiakirjoihin. Eliminoit sokeat pisteet sekä pullonkaulat halki organisaatioiden. Lisäksi luot asiakkaillesi positiivisen kokemuksen asioimisen helppoudella.

sähköinen arkisto

Hallinnoi dokumentit läpi organisaatioiden

Visma Signilla allekirjoitat ja hallitset asiakirjat digitaalisesti halki organisaatioiden. Luot vapaasti käyttäjäryhmiä sekä jaottelet materiaalit ja oikeudet kansioittain. Voit myös hallinnoida useiden yritysten Visma Sign – tilejä esimerkiksi konsernissa, tiltoimistossa, isännöintitoimistossa tai ohjelmistotalossa.

Meillä on kumppaneidemme kanssa kokemusta suurien organisaatioiden dokumenttien hallintaratkaisuista. Olethan yhteydessä niin avaamme aihetta enemmän.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköinen allekirjoitus arkisto

Visma Signin ominaisuudet

Liitettävyys

Allekirjoituspalvelu on helposti integroitavissa mihin tahansa verkkopalveluun tai tietojärjestelmään.

Dokumenttiarkisto

Allekirjoituksen jälkeen asiakirja säilytetään kaikkien allekirjoittajien ja kutsujan arkistossa 7 vuoden ajan. Ei enää hukkuneita asiakirjoja.

Tarkat käyttöoikeudet

Voit muokata palvelun kansiorakenteita ja määrittää käyttöoikeuksia yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla.

Tekstiviesti-ilmoitukset

Allekirjoituskutsu toimitetaan halutessasi sähköpostin lisäksi tekstiviestillä. Luottamuksellisissa asiakirjoissa myös salasana voidaan toimittaa erikseen tekstiviestillä.

Viestipohjat ja jakelulistat

Valmiit viestipohjat nopeuttavat allekirjoituskutsujen lähettämistä. Voit myös luoda ja tallentaa valmiita jakelulistoja.

Personoitavuus

Voit personoida palvelun yrityksesi näköiseksi. Allekirjoituskutsun vastaanottaja näkee sähköpostiosoitteesi ja yrityksesi nimen sekä logon.

Sähköinen allekirjoittaminen organisaatiossa

Visma Sign käyttökohteet toiminnoittain

Arvoa koko organisaatiolle

Hallinnon ratkaisut

Myynnin ratkaisut

Henkilöstöhallinnon ratkaisut

Kansainvälisyys

Allekirjoita vapaasti Pohjoismaiden välillä

Visma Signin käyttäjät voivat allekirjoittaa Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Yhdellä asiakirjalla voi olla allekirjoittajia useista maista. Itse allekirjoittaminen tapahtuu paikallisilla BankID/NemID -tunnisteilla, jotka ovat samanlaisia vahvoja tunnistautumiskeinoja kuin kotimainen tunnistautuminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelu on saatavilla suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi.

Palvelun hinta on sama riippumatta siitä, mistä maasta allekirjoitus tulee.

Sähköinen allekirjoittaminen kansainvälisesti

Aloita käyttö heti

Jos haluat lisätietoja laajemmista yritysratkaisuista, jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun yhteydessä piakkoin. Voit myös kokeilla palvelua saman tien ja laajentaa käyttöä asteittain. Saat palvelun käyttöösi 5 minuutissa.