Sähköinen allekirjoitus tekee sopimisesta sujuvampaa

Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa turvallisemman ja tehokkaamman sopimisen. Lähetä, allekirjoita ja solmi sopimukset silmänräpäyksessä Visma Signilla.

Ota palvelu käyttöön alkaen 10€/kk

Älykäs kumppanisi sopimusketjun kaikkiin vaiheisiin

Käsittele sopimukset ammattimaisesti

Lähetä ja allekirjoita sopimukset nopeammin ja turvallisemmin, milloin ja miltä laitteelta tahansa. Kun minimoit manuaalisen työn, luot sujuvaa ja mukavaa arkea molemmille puolille pöytää: otat samalla huomioon sekä omat työntekijäsi että asiakkaasi.

Seuraa sopimuksia reaaliajassa

Visma Sign pitää huolta siitä, että sopimukset tulevat allekirjoitettua eikä sopimusprosessi veny turhaan. Visma Signissa seuraat helposti jopa reaaliajassa missä vaiheessa mikäkin sopimus menee – jos allekirjoitus uupuu, hoidat muistuttamisen näppärästi yhdellä klikkauksella.

Ota huomioon sekä oma että asiakkaidesi tietoturva

Sähköinen allekirjoitus turvaa sekä sinua että asiakkaitasi. Asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö ovat aina kiistämättömästi todennettavissa.

Palvelun avulla voit käsitellä ja hallinnoida turvallisesti myös arkaluonteisia tietoja. Lukuisat korkeaa tietoturvaa ja tietosuojaa edellyttävät yritykset ja yhteisöt luottavat Visma Signiin.

Suomen suosituin ohjelmisto sähköiseen allekirjoittamiseen

50 000+

yritystä ja organisaatiota

2 300 000+

allekirjoittajaa

Jopa 20 000

allekirjoitusta päivittäin

Monipuoliset toiminnot aina käytössäsi – turvallisuus kaiken keskiössä

Allekirjoita haluamallasi tavalla

Kerää allekirjoitukset vahvalla tunnistautumisella Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kevyellä eli piirretyllä allekirjoituksella allekirjoitat ympäri maailman.

Lue blogista: Mitä ovat kevyt ja vahva tunnistautuminen?

Tiedot varmassa tallessa

Allekirjoittamisen jälkeen voit säilyttää asiakirjoja Visma Signin arkistossa. Voit itse määritellä tarkat käyttöoikeudet ja haluamasi kansiorakenteet, millä varmistat turvallisen säilytyksen myös korkean tietoturvan ja tietosuojan vaativille asiakirjoille.

Reaaliaikainen seuranta

Visma Signissa seuraat allekirjoitusprosessia reaaliaikaisesti. Voit lähettää kutsun sähköpostin lisäksi myös tekstiviestillä ja vauhdittaa allekirjoittamista automaattisilla muistutuksilla.

Laajenna käyttöä ketterästi

Jos yrityksesi tarpeet muuttuvat matkan varrella, voit helposti valita suuremman allekirjoituspaketin milloin tahansa suoraan tuotteesta. Integraatioiden avulla sopimukset liikkuvat saumattomasti käyttämistäsi järjestelmistä toisiin. Löydät Visma Signin valmiina niin CRM-ohjelmistoista, ERP-ratkaisuista kuin taloushallinnon eri järjestelmistä.

Kaikki mukaan!

Visma Sign taipuu yrityksesi jokaisen työntekijän tarpeisiin

Visma Sign helpottaa kaikkien sopimuksia käsittelevien ja allekirjoittavien työntekijöidesi arkea. Siksi tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme rajattoman määrän käyttäjiä – aina ilman lisäkustannuksia.

Myynti – Nopeammat kaupat
HR & rekrytointi – Moderni työntekijäkokemus
Yrityksen johto ja hallinto – Sujuvampaa päätöksentekoa

Kaupat maaliin nopeammin

Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa kauppojen viimeistelyä, kun asiakkaasi voi allekirjoittaa sopimukset missä vain, milloin vain. Jopa 89 % Visma Signin kautta lähetetyistä sopimuksista allekirjoitetaan saman päivän aikana! Valmistele sopimus, lähetä se allekirjoitettavaksi ja seuraa kaupan etenemistä.

Visma Signilla solmit kätevästi:

 • Myyntisopimukset
 • Kumppanuussopimukset
 • Laskutussopimukset
 • Tilaussopimukset
 • Jälleenmyyntisopimukset

Lue lisää

Kuva Visma Signin sähköisestä lomakkeesta.

Sujuva työsuhde alusta loppuun

Sähköisellä allekirjoituksella hoidat esimerkiksi työsopimusten allekirjoittamisen kutsumalla kaikki osapuolet allekirjoittamaan asiakirjan. Tarvittaessa voit määritellä missä järjestyksessä eri osapuolet allekirjoittavat. Visma Signiin tallennat helposti kaikki työsopimukset, -todistukset ja irtisanomisilmoitukset digitaaliseen muotoon, varmistaen henkilötietojen turvallisen käsittelyn.

Visma Signilla allekirjoitat ja säilytät turvallisesti:

 • Työsopimukset
 • Työtodistukset
 • Irtisanomisilmoitukset
 • Etätyö- ja lomasopimukset

Lue lisää

Kuva Visma Signin sähköisestä lomakkeesta.

Nopeuta päätöksentekoa

Asiakirjojen digitalisointi on helpoin tapa minimoida yrityksen manuaaliset, hallinnolliset prosessit. Visma Signilla tavoitat sopimusten ja asiakirjojen osapuolet ajasta ja paikasta riippumatta. Pystyt seuraamaan allekirjoitusprosessin etenemistä reaaliajassa ja määrittämään halutessasi allekirjoittajien allekirjoitusjärjestyksen.

Hallitset sähköisesti kaikki yrityksesi:

 • Pöytäkirjat
 • Tilinpäätökset
 • Kokouspäiväkirjat
 • Valtakirjat
 • Yhteistyösopimukset
 • Hankintasopimukset

Lue lisää

Tuotekuva Visma Signin sähköisestä arkistosta

Vaivatta alkuun

Otat Visma Signin käyttöön selaimessa alle 5 minuutissa

Visma Signia varten et tarvitse suuria investointipäätöksiä tai pitkiä käyttöönottoprojekteja. Joustavan pakettihinnoitteluun ja helppokäyttöisen selainpohjaisen palvelun ansiosta pääset aloittamaan muutamassa minuutissa.

Avaa tili, lataa asiakirja ja lisää allekirjoittajat. Voilá! Nyt voit lähettää ensimmäisen asiakirjasi allekirjoitettavaksi.

Aloita tästä

Vahva tunnistautuminen

Turvallisuus ennen kaikkea

Minimoi sopimusriskit juridisesti sitovalla ja jälkikäteen muuttumattomalla sähköisellä allekirjoituksella.

Vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne takaavat, että tiedät kenen kanssa toimit.

Todennat asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan sekä allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen.

Keräät datan ja säilytät sopimukset turvallisesti tarvittavien käyttöoikeuksien takana sähköisessä arkistossa.

Lue lisää palvelun turvallisuudesta

Asiakirja voidaan allekirjoittaa vahvalla tunnistautumisella. Valitse tunnistautumistapa ja siirry allekirjoittamaan

ikoniseinä

Valitse tarpeisiisi sopiva integraatio

Anna sopimusten liikkua saumattomasti järjestelmistä toisiin. Löydät Visma Signin valmiina niin CRM-ohjelmistoista, ERP-ratkaisuista kuin taloushallinnon eri järjestelmistä.

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

Aloita sähköinen allekirjoittaminen saman tien. Saat palvelun käyttöösi 5 minuutissa. Jos haluat lisätietoja laajemmista yritysratkaisuista, jätä meille yhteydenottopyyntö.

Värikäs asetelma ikoneita