Visma Sign B2B-sopimuspalvelu

Visma Signin B2B-sopimuspalvelun avulla nopeutat ja automatisoit koko sopimusketjun. Sopimuksen luominen, luottotietojen ja allekirjoitusoikeuden tarkistus sekä allekirjoitus onnistuvat jopa 10 minuutissa!

Ota yhteyttä

Miten sopimuspalvelu toimii?

1.

Sähköisen hakemuksen täyttäminen

Asiakas täyttää sähköisen hakemuksen verkkopalvelussa. Palvelu täydentää nimen tai y-tunnuksen perusteella automaattisesti asiakkaan perustiedot ja mm. sähköisen laskutusosoitteen.

2.

Luottopäätöksen teko

Palvelu tekee luottopäätöksen yrityksen oman luottopolitiikan mukaisesti. Kun hakemus on hyväksytty, palvelu selvittää, kenellä on oikeus allekirjoittaa sopimus yksin tai yhdessä.

3.

Sopimuksen allekirjoitus ja arkistointi

Oikeat, vahvasti tunnistautuneet henkilöt allekirjoittavat sopimuksen ja se arkistoidaan. Valmista tuli ja vain 10 minuutissa!

Automatisoi useasti käytettävät B2B-sopimukset

Yritysmaailmassa sopimusten tekoon saattaa kulua luottokelpoisuuden ja allekirjoitusoikeuden tarkistuksen vuoksi jopa useita viikkoja, mikä tarkoittaa yrityksille sekä ajan että rahan hukkaantumista. Visma Signin B2B-sopimuspalvelu automatisoi koko sopimusprosessin tehokkaasti, jolloin et enää hukkaa aikaa odotteluun.

B2B-sopimuspalvelu lisää myös sopimusprosessin läpinäkyvyyttä, sillä pystyt seuraamaan sopimuksen tilaa koko sen läpiviennin ajan. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus, jos yritykselläsi on useita toimipisteitä. Näin voit varmistua, että sopimukset tehdään kaikissa toimipisteissä samalla tavalla.

Sopimuksen teko saattoi aikaisemmin kestää useamman viikon. Uudella sopimuspalvelulla olemme pystyneet lyhentämään sen jopa 10 minuuttiin. Tässä yhdistyy kaikki, mitä tarvitsemme sopimuksen tekemiseksi.

Scandic Hotels Oy:n Liisa Karvonen

Tutustu Scandicin kokemukseen sopimuspalvelusta

Kuka hyötyy sopimuspalvelusta?

Palvelu soveltuu yrityksille, jotka solmivat sopimuksia muiden yritysten kanssa, kuten hotelli- ja vuokraustoiminnassa. Myös vähittäis- ja tukkukaupassa sekä rakentamisen toimialoilla sopimuspalvelu helpottaa ja nopeuttaa sopimuksen tekoa.

Visma Signin sopimuspalvelun avulla varmistat allekirjoittajan allekirjoitusoikeuden ja sen, että luottotiedot ovat kunnossa. Pitkällä tähtäimellä varmistut asiakkaidesi ja yhteistyökumppaneidesi laadusta, eivätkä muutokset heidän taloudessaan enää yllätä.

Haluatko keskustella yrityksesi tarpeista?

Visma Sign Petteri Tuovinen

Kysy lisää

Petteri Tuovinen
Sales Specialist
Puh. 050 432 7646
[email protected]