Suomen Tilaajavastuu Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen joko suoraan tai partnerien kautta sähköisiä palveluita. Tilaajavastuun palvelut helpottavat yritysten hallinnollisten velvoitteiden hoitamista ja lisäävät yritystietojen luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä: tästä esimerkkinä tilaajavastuutiedot sähköistävä Luotettava Kumppani -palvelu. Tilaajavastuu on kiinteistö- ja rakennustoimialan työnantajajärjestöjen kokonaan omistama yhtiö.

www

Toimitusjohtaja Lars Albäck kertoo, että Tilaajavastuun rooli erityisesti kiinteistö- ja rakennusalan yritysten auttajana laajenee de facto toimittajaksi, kun alan digitalisaatio etenee: ”Luomme toimialaratkaisuja, jotka helpottavat yhteistoimintaa. Tarkoitus on olla tulevaisuudessa merkittävä eurooppalainen peluri kiinteistö- ja rakennusalan luotettavan tiedon osalta, ja tehdä tämä yhteistyössä muiden tahojen kanssa.”

Visma Signin integraatio prosessiimme toimii erinomaisesti.

Vuonna 2013 Suomen Tilaajavastuu Oy otti käyttöönsä sähköisen allekirjoituspalvelun, Visma Signin. Sign on integroitu Tilaajavastuun omaan järjestelmään, jossa sitä käytetään varmistamaan käyttäjän henkilöllisyys. Uusia vahvoja käyttäjän tunnistuksia ja allekirjoituksia tehdään noin 450–500 kappaletta kuukaudessa. Tunnistus tehdään Valttikortti-tilauksen yhteydessä. Valttikortti on sähköinen henkilötunniste, joka toimii työntekijöiden avaimena työmaalle. Työturvallisuuslaki edellyttää, että rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti. ”Olemme saaneet tämän erittäin tietoturvakriittisen prosessin toimimaan jouhevasti. Visma Signin integraatio prosessiimme toimii erinomaisesti”, Albäck kehuu ja päättää: ”Yhteistyö Visman kanssa on ollut erittäin hyvää ja joustavaa, ja olemme oikein tyytyväisiä ratkaisuun”.


Katso kaikki asiakastarinat