Visma Sign kokemuksia

Qred Yrityslaina

Qred käyttää Visma Signia varmistaakseen hyvän ja tehokkaan asiakaskokemuksen lainatarjousten yhteydessä.

Qred on pohjoismainen rahoitusalan konserni, joka toimii tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa. Qred toimii vaihtoehtona yritysten pankkilainoille tarjoamalla rahoitusta erityisesti pienyrityksille. Yritys onkin jo rahoittanut tuhansia pienyrityksiä.

www

Asiakkaamme edustavat monia eri ammatteja. Heitä on suurin piirtein yhtä paljon molemmista sukupuolista, he ovat iältään parikymppisistä jopa eläkeikäisiin eikä heidän toimintansa ole millään lailla keskittynyt pääkaupunkiseudulle vaan se on jakaantunut eri puolelle Suomea. Heitä ei siis näennäisesti yhdistä mikään muu kuin tietenkin heidän asiakkuutensa meillä, Qred Yrityslainassa. Me kuitenkin tiedämme, että heillä on vielä yksi yhteinen piirre: kiire.

On helppo kuvitella meille soittavan yrittäjän aloittaneen päivänsä tavanomaiseen tapaan. Aamu voi käynnistyä hyvinkin miellyttävästi. Asiakkaamme herää hyväntuulisena, hyppää autoonsa ja lähtee kohti työpaikkaansa auringonkin jo paistaessa. Hän nauttii ajaessaan hyvän näkyvyyden ja sujuvan liikenteen lisäksi suosimansa radiokanavan tarjonnasta. Oletettavasti hänen sormensakin naputtavat musiikin tahdissa rattiin. Huolettomasti alkanut työpäivä jatkuu vielä jonkin aikaa työpaikalla. Sitten puhelin soi.

Tarjouksen hyväksyminen ei onneksi vie aikaa. Hänen tarvitsee vain avata lähettämämme sähköpostin sisältämä allekirjoituskutsu.

Huonot uutiset tulevat harvoin varoitusajalla. Kun puhelimesta selviää, että pahin mahdollinen on tapahtunut, aikaa ei ole hukattavaksi, sillä tilanne on korjattava heti. Pankki ei tule kysymykseenkään hitaan protokollan ja epävarman lopputuloksen takia, valinta siis tehdään usein meidän kaltaisten yrityslainan tarjoajien välillä. Tietenkin puhelinsoitto voi tarkoittaa myös erinomaisia uutisia! Mutta uusi projekti tai työmaa ei kauaa odottele ennen kuin se siirtyy seuraavalle, jos ei sen aloittamiseen tarvittavat investoinnit ole pian kasassa.

Yhtä kaikki, nopealla ja joustavalla yrityslainojen tarjoajalla on kysyntää. Nopeus ei tietenkään ole ainoa elementti, jonka takia asiakas valitsee meidät, vaikka se onkin aina mukana positiivisissa asiakaspalautteissamme. Toinen tekijä, jolla erotumme, on rahoitusneuvottelijoidemme kyky ja ammattitaito löytää asiakkaallemme juuri sopiva ratkaisu. Emme tyrkytä kenellekään ylisuuria lainoja muhkein kuukausikuluin vaan tavoitteenamme on saada aikaan yritykselle oma ja sen takaisinmaksukykyyn kustomoitu suunnitelma, joka on myös mahdollista viedä loppuun.

Mutta tuosta nopeudesta. Neuvoteltuamme yrittäjän kanssa hänen lainahakemuksestaan ja analysoituamme ko. yrityksen tunnusluvut ja muut löydettävissä olevat tiedot, teemme lainatarjouksen. Asiakas saa sen sähköpostiinsa muiden asiakirjojen ohessa puolen tunnin sisällä yhteydenotostaan. Tarjous on voimassa viikon, mutta tässä vaiheessa yrittäjällä on yleensä jo aikamoinen kiire saada rahat tililleen, joten hän haluaa prosessin eteenpäin heti. Tarjouksen hyväksyminen ei onneksi vie aikaa. Hänen tarvitsee vain avata lähettämämme sähköpostin sisältämä allekirjoituskutsu. Sen jälkeen järjestelmä ohjaa hänet Visma Signin sivuille, jossa hänen tulee klikata yhdestä napista allekirjoituksen merkiksi ja siinä se! Me saamme välittömästi tapahtumasta tiedon, jolloin voimme siirtää lainasumman asiakkaan tilille. Tämä on ehdottomasti ainoa tapa edetä kaltaisellemme fintech-yritykselle.

Olisi vaikeaa nähdä kilpailukykymme pysyvän entisellään, jos joutuisimme odottelemaan asiakkaan kanssa puolin ja toisin eri toimenpiteiden varmentumista. Lainatarjoustemme sähköinen allekirjoitusmahdollisuus on luonnollinen lisä verkkoalustamme ja online-hakemuksemme muodostamaan nykyaikaiseen ja tehokkaaseen kokonaisuuteen. Tietoturva, allekirjoittajan vahva tunnistus ja tapahtuman todennettavuus tarvittaessa jälkikäteen ovat hyvin tärkeitä elementtejä myös asiakkaan näkökulmasta.

Kun päteviä ja moderneja prosesseja on olemassa, on kaikkien etu ottaa ne käyttöön.


Katso kaikki asiakastarinat

Aloita käyttö heti

Haluatko sinäkin tehostaa yrityksesi toimintaa? Kokeile Visma Signia veloituksetta ja koe sähköisen allekirjoituksen edut itse.

Avaa Visma Sign -tili