Nopeuta myyntiä Visma Signilla

Hyvä asiakaskokemus ja tehokkuus myynnin menestystekijänä

Avaa Visma Sign tili
Kokeile maksutta

Meillä on iso jälleenmyyntikanava ja vuosisopimuksia on noin 400 kappaletta. Jälleenmyyntisopimusten vuosittainen uusiminen hoidettiin massalähetyksenä Visma Sign allekirjoituspalvelun kautta. Sähköinen allekirjoittaminen säästi työaikaa huomattavasti ja tuli myös edullisemmaksi..

Liisa Kettinen, myyntipäällikkö, Kalevala Koru

Lue asiakaskokemus

Nopeuta myyntiä

Nopea asiakirjojen jakaminen ja allekirjoittaminen tehostaa myynnin tärkeintä vaihetta: kaupan viimeistelyä. Tässä vaiheessa myynnin putkea on tärkeää, että asiakas saa kauppaa koskevat asiakirjat tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi helposti missä vain.

Myyjänä valmistelet sopimuksen, lähetät sen allekirjoitettavaksi ja seuraat kaupan etenemistä.

Aloita tästä

Lue blogista:
Kasvata myyntiä sähköisellä allekirjoituksella

Kaupat maaliin

Visma Signilla lähetät myyntiin liittyvät asiakirjat asiakkaille tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi vaivatta. Asiakkaat voivat allekirjoittaa verkkoselaimella mistä vain.

Varmista hyvä asiakaskokemus

Onko yrityksesi kanssa toimiminen helppoa, nykyaikaista ja ketterää? Vie asiakaskokemus nykypäivään ja asiointi sähköiseksi Visma Signilla.

Joustava ja turvallinen

Visma Signilla voit hoitaa myynnin. Asiakkaat voivat tarkastella asiakirjoja yhdestä paikasta ja allekirjoittaa ne haluamallaan laitteella. Kaikki pysyy tallessa.

Hoida kaikki myyntiin liittyvä dokumentaatio yhdellä palvelulla

Myyntisopimukset

Säästä myyjien aikaa ja hoida sopimusten allekirjoitukset sähköisesti. Saat hyväksynnän asiakkaalta heti. Myös etämyynnissä ja epäselvissä tilanteissa sopimus löytyy helposti arkistosta.

Kumppanisopimukset

Mahdollista joustava yhteistyö. Sähköinen sopimus siirtyy vaivattomasti osapuolten välillä ja säilyy tallessa molemmilla yhteistyökumppaneilla.

Tilausvahvistukset

Vahvista tilaus ennen maksamista jo heti kauppatilanteessa. Sähköinen allekirjoitus antaa molemmille osapuolille varmuuden, että tilaus toimitetaan sovituilla ehdoilla.

Sopimusten solmiminen ja irtisanominen

Varmista hyvä asiakaskokemus. Tarjoa vaivaton tapa siirtyä asiakkaaksi ja samalla irtisanoa aiemmat sopimukset. Mikäli asiakkaasi haluaa irtisanoa nykyisen sopimuksen, tarjoa siihen moderni tapa.

Laskutussopimukset

Hoida yrityksen laskutussopimukset kootusti. Hyväksy uudet sopimukset nopeasti, pysy ajan tasalla sopimuksista ja mahdollisista muutoksista sekä tarkastele sähköistä arkistoa.

Verkkokauppa

Tunnista asiakkaasi luotettavasti verkossa. Takaat oikean palvelun oikealle asiakkaalle ja vältät mahdolliset korttimaksujen väärinkäytöt.

Haluatko kuulla tarkemmin myynnin tehostamisesta Visma Signilla?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.