Visma Sign lakitoimistoille

Vapauta aikasi siihen tärkeimpään – asiakkaiden auttamiseen

Juristina arki täyttyy tarkkuutta vaativasta manuaalisesta paperityöstä. Anna Visma Signin auttaa sinua vähentämään hallinnosta taakkaa sähköistämällä lakitoimistosi sopimukset ja niiden hallinnoinnin.

Nopeuta sopimusten käsittelyä

Lähetä sopimukset, tunnista allekirjoittajat ja kerää allekirjoitukset missä vain, milloin vain. Visma Signia voit käyttää Suomen lisäksi myös ympäri maailman.

Varmenna prosesseja

Visma Signin avulla seuraat allekirjoitusten etenemistä reaaliaikaisesti ja asetat tarvittaessa allekirjoittajat haluamaasi allekirjoitusjärjestykseen. Saat ilmoituksen heti, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan. Ei huolta unohtuneista allekirjoituksista tai kaupparekisteriin jumittuneista asiakirjoista

Ylitä asiakkaiden odotukset

Sähköistämällä sopimisen nopeutat asiakkaidesi palvelua ja vähennät kustannuksia. Varmistat myös asiakkaidesi turvallisuuden ja tietoturvan, kun kaikki asiakirjat ovat yhdessä paikassa, tarkkojen käyttöoikeuksien takana.

Integroi käyttämiisi järjestelmiin

Enemmän kuin sähköinen allekirjotus

Sähköisessä sopimusprosessissa itse allekirjoittaminen on ainoa manuaalinen toimenpide. Allekirjoittamisen jälkeen voit säilyttää sopimuksia sähköisesti Visma Signin omassa arkistossa 7 vuoden ajan.

Visma Signista löydät myös valmiit integraatiot lukuisiin eri dokumentinhallintajärjestelmiin, kuten esimerkiksi M-Filesiin. Valmiin integraation avulla siirrät valmiit sopimukset automaattisesti ilman virhe- tai tietoturvariskejä.

Tututustu valmiisiin integraatioihin

Haluatko kuulla lisää Visma Signiin integroiduista dokumentinhallintajärjestelmistä? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Sähköistä kaikki asiakirjat Visma Signilla

Toimeksiantosopimukset

Hoida toimeksiannot sähköisesti, ilman sopimusten tulostamista, skannaamista ja meilaamista edestakaisin sinun ja asiakkaasi välillä.

Pöytäkirjat

Säästä osapuolten aikaa ja allekirjoita kokouspöytäkirjat sähköisesti. Aiemmat pöytäkirjat löytyvät helposti Visma Signin sähköisestä arkistosta tai käyttämästäsi dokumentinhallintajärjestelmästä.

Päätökset

Voit allekirjoittaa sähköisesti myös erilaiset päätökset ja lausunnot. Valmiit asiakirjat arkistoituvat sähköiseen arkistoon, molempien osapuolien saataville.

Osakassopimukset

Myös osakassopimusten sähköinen allekirjoittaminen on paitsi nopeaa myös suunnattoman helppoa: Molemmat sopijapuolet hyväksyvät sopimuksen sähköisellä allekirjoituksella ja valmis sopimus arkistoituu automaattisesti ilman tulostamista tai skannaamista.

Työsopimukset

Hoida allekirjoitus joustavasti ja vahvista uusi työsopimus ilman ylimääräistä vaivaa. Sähköinen työsopimus on jatkossa helposti työntekijän ja työnantajan löydettävissä.

Valtakirjat

Valtuuta tarvittavat henkilöt nopeasti ja vaikka eri puolilla Suomea. Lataa ja lähetä dokumentti allekirjoitettavaksi. Allekirjoitusten jälkeen valtakirja on juridisesti sitova.

Asiakirjaikoni

Turvallisuus ennen kaikkea

Vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne takaavat, että tiedät kenen kanssa toimit. Todennat asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan sekä allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen. Keräät datan ja säilytät sopimukset turvallisesti tarkkojen käyttöoikeuksien takana sähköisessä arkistossa.

Suurennuslasi-ikoni

Vauhtia automaattisilla muistutuksilla

Lisäämällä allekirjoituskutsulle automaattiset muistutukset, vauhditat allekirjoitusprosessia ja varmistat etteivät deadlinet pauku.

Lomakeikoni

Kätevät jakelulistat ja kutsupohjat käytössäsi

Luot yksinkertainen lähetysrutiini valmiilla, allekirjoituskutsujen vastaanottajista koostuvilla jakelulistoilla. Säästät myös aikaa luomalla sinulle räätälöityjä kutsupohjia. Kutsupohjilla nopeutat allekirjoituskutsujen lähettämistä ja vähennät virheiden riskiä. Yksinkertaista ja helppoa!

Puhekuplaikoni

Asiakaspalvelu aina tukenasi

Visma Signin asiantuntijat ovat apunasi heti matkasi alusta alkaen. Asiakaspalvelumme palvelee sinua kolmessa eri kanavassa, neljällä eri kielellä.

#VismaSigners

Meitä on jo yli 2,3 miljoonaa!

50 000 yritystä ja organisaatiota

64 Net Promoter Score

(Ohjelmistoalan keskiarvo 39)

Jopa 20 000 allekirjoitusta päivittäin

Turvallista tiedonkeruuta sähköisillä lomakkeilla

Visma Signin sähköisillä lomakkeilla hoidat tiedonkeruun ja tarvittavat allekirjoitukset nopeasti ja tietoturvallisesti. Sähköisen allekirjoituksen toiminnot sisältävät lomakkeet kuuluvat jokaiselle yrityskäyttäjälle ilman erillistä lisämaksua.

Luo minuuteissa tarpeisiisi sopivat, ammattimainen lomakkeet tai käytä palvelusta valmiina löytyviä lomakepohjia esimerkiksi rekisteritietojen päivitystä tai valtakirjoja varten.

Haluatko kuulla lisää sähköisen allekirjoituksen käytöstä lakitoimistoissa?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Jos haluat ottaa palvelun heti käyttöön, pääset alkuun avaamalla Visma Sign -tilin.