Sähköinen allekirjoitus lakitoimistolle

Vapauta aikasi siihen tärkeimpään – asiakkaiden auttamiseen

Juristina arki täyttyy tarkkuutta vaativasta manuaalisesta paperityöstä. Anna Visma Signin auttaa sinua vähentämään hallinnosta taakkaa sähköistämällä lakitoimistosi sopimukset ja niiden hallinnoinnin.

3 syytä valita Visma Sign

Nopeuta sopimusten käsittelyä

Lähetä sopimukset, tunnista allekirjoittajat ja kerää allekirjoitukset missä vain, milloin vain. Visma Signia voit käyttää Suomen lisäksi myös ympäri maailman.

Varmenna prosesseja

Visma Signin avulla seuraat allekirjoitusten etenemistä reaaliaikaisesti ja asetat tarvittaessa allekirjoittajat haluamaasi allekirjoitusjärjestykseen. Saat ilmoituksen heti, kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan. Ei huolta unohtuneista allekirjoituksista tai kaupparekisteriin jumittuneista asiakirjoista

Ylitä asiakkaiden odotukset

Sähköistämällä sopimisen nopeutat asiakkaidesi palvelua ja vähennät kustannuksia. Varmistat myös asiakkaidesi turvallisuuden ja tietoturvan, kun kaikki asiakirjat ovat yhdessä paikassa, tarkkojen käyttöoikeuksien takana.

Sähköistä kaikki asiakirjat Visma Signilla

Visma Signilla allekirjoitat ja säilytät kaikki juridisesti sitovat sopimukset kätevästi sähköisessä muodossa, molempien osapuolien saatavilla.

 • Toimeksiantosopimukset
 • Pöytäkirjat
 • Päätökset ja lausunnot
 • Osakassopimukset
 • Työsopimukset
 • Valtakirjat
 • Visma Signilla laitat vauhtia hitaisiin sopimusprosesseihin

  Asiakirjaikoni

  Turvallisuus ennen kaikkea

  Vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne takaavat, että tiedät kenen kanssa toimit. Todennat asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusajan sekä allekirjoitetun sisällön myös jälkikäteen. Keräät datan ja säilytät sopimukset turvallisesti tarkkojen käyttöoikeuksien takana sähköisessä arkistossa.

  Suurennuslasi-ikoni

  Vauhtia automaattisilla muistutuksilla

  Lisäämällä allekirjoituskutsulle automaattiset muistutukset, vauhditat allekirjoitusprosessia ja varmistat etteivät deadlinet pauku.

  Lomakeikoni

  Kätevät jakelulistat ja kutsupohjat käytössäsi

  Luot yksinkertainen lähetysrutiini valmiilla, allekirjoituskutsujen vastaanottajista koostuvilla jakelulistoilla. Säästät myös aikaa luomalla sinulle räätälöityjä kutsupohjia. Kutsupohjilla nopeutat allekirjoituskutsujen lähettämistä ja vähennät virheiden riskiä. Yksinkertaista ja helppoa!

  Puhekuplaikoni

  Asiakaspalvelu aina tukenasi

  Visma Signin asiantuntijat ovat apunasi heti matkasi alusta alkaen. Asiakaspalvelumme palvelee sinua kolmessa eri kanavassa, neljällä eri kielellä.

  Enemmän kuin sähköinen allekirjoitus

  Sähköisessä sopimusprosessissa itse allekirjoittaminen on ainoa manuaalinen toimenpide. Allekirjoittamisen jälkeen voit säilyttää sopimuksia sähköisesti Visma Signissa alan vaatimusten mukaisesti. Voit myös kätevästi integroida Visma Signin omaan dokumentinhallintajärjestelmääsi, kuten M-Filesiin tai vaikkapa Sharepointiin. Valmiin integraation avulla siirrät valmiit sopimukset automaattisesti ilman virhe- tai tietoturvariskejä.

  Haluatko kuulla lisää Visma Signista osana omia järjestelmiäsi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

  Turvallista tiedonkeruuta sähköisillä lomakkeilla

  Visma Signin sähköisillä lomakkeilla hoidat tiedonkeruun ja tarvittavat allekirjoitukset nopeasti ja tietoturvallisesti. Sähköisen allekirjoituksen toiminnot sisältävät lomakkeet kuuluvat jokaiselle yrityskäyttäjälle ilman erillistä lisämaksua.

  Luo minuuteissa tarpeisiisi sopivat, ammattimainen lomakkeet tai käytä palvelusta valmiina löytyviä lomakepohjia esimerkiksi rekisteritietojen päivitystä tai valtakirjoja varten.

  Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

  Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.

  Värikäs asetelma ikoneita