New Tide Oy

New Tide Oy on turvallisuusorientoitunut teknologiatalo, joka tarjoaa tunnistautumisratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmiin.

Visma Solutions Oy

Visma Solutions Oy:n toiminnanojausratkaisu ValueFrame tarjoaa toiminnanohjaus- ja CRM-palveluita asiantuntijayrityksille sähköinen allekirjoitus osana sopimusprosessia.

Alfame Systems Oy

Alfame tuottaa yrityksen liiketoimintakriittisiä integraatioratkaisuja, josissa hyödynnetään teknologioita, kuten Mule ESB ja Activi.

Verkkovaraani Oy

Verkkovaraani tarjoaa kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä verkkopalveluita, joissa on mukana käyttäjän tunnistautuminen: esimerkiksi extranet, intranet ja erilaiset palvelutilaukset.

Tibio Oy

Tibio Oy toteuttaa tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalveluita, kehittämispalveluita sekä erilaisia asiantuntija- ja projektinhallintapalveluita järjestelmätoimituksiin.

Oy Site Logic Ab

Oy Site Locig Ab on digitaalinen toimisto, joka keskittyy verkkopalveluratkaisujen ja mobiiliaplikaatioiden tuottamiseen sekä sähköisen allekirjoituksen integroimiseen.

Metatavu Oy

Metatavu erikoistuu laadukkaiden ohjelmistojen tuottamiseen sekä open source-ratkaisuihin sähköinen allekirjoitus osana kokonaisuutta.

Cubescom Oy

Cubescom on täyden palvelun IT-yritys ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja laaja-alaisesti: esimerkiksi ERP, mobiiliaplikaatiot ja räätälöidyt ohjelmistot sähköinen allekirjoitus osana ratkaisua.

Staria Oyj

Staria luo ketterät ja modernit järjestelmä- ja palveluratkaisut. Visma Sign on osa Starian asiakasratkaisua hallinnon tehostamiseksi.

Mediamaestro Oy

Mediamaestro tarjoaa ohjelmistopalveluita kokonaisvaltaisesti pääasiassa kauppa- sekä palvelualalle.

TalousAdvisor Oy

TalousAdvisor on taloushallinnon palveluyritys, joka ohjaa yrityksen johtoa kannattavaan toimintaan, tekemään oikeita päätöksiä sekä siirtymään paperittomuudessa askeleen eteenpäin.

Nettitieto Oy

Nettitieto Oy tuottaa sähköisiä ratkaisuja vaativiin ympäristöihin.

Soluto Oy

Soluto parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja ratkaisuja.

Solinum Oy

Solinum Oy on Pohjois-Suomen johtava ICT-kehittäjä, toteuttaen sähköisiä palveluista asiakkaille.

OCTO3

OCTO3 on kasvava ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia konsultointi, sopimuskehitys- ja asiantuntijapalveluja.

Fraktio Oy

Fraktio on verkkopalveluihin erikoistunut ohjelmistotalo, joka tarjoaa sovelluksia ja palveluita Visma Sign integraatiolla.

Druid Oy

Druid Oy tuottaa drupal-pohjaisia sähköisiä asiointipalveluita. Druid on ollut Onnistuu.fi- palvelun alusta lähtien kehittämässä palveluita.

Joisto Oy

Joisto tarjoaa asiakaspalvelun, kirjanpidon ja myynnin ratkaisuja asiakirjojen ja materiaalien sähköiseen hallintaan, hakuun sekä jakamiseen.

Koho Sales Oy

Koho Sales Oy:n ydinosaamista on kevyt toiminnanohjaus, jonka avulla asiantuntijayritys tehostaa tuntikirjausta, projektien hallintaa, tarjous- ja sopimusdokumenttien luontia, työajanhallintaa ja laskutusta. Sähköinen allekirjoitus on osana palvelua.

Visma Passeli Oy

Visma Passeli tarjoaa suuren yrityksen työkalut pienyrittäjälle: taloushallinnon ratkaisut, ajanvarauksen sekä kotisivut ja verkkokaupan. Passelista voit myös lähettää asiakirjat sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Tule kumppaniksi

Sähköinen allekirjoitus yleistyy osana CRM- ja ja ERP-ratkaisuja, taloushallinnon järjestelmiä, erilaisia digitaalisia verkkopalveluita sekä verkkokauppoja.

Toimimme yhteistyössä sekä ohjelmistotoimittajien että teknisten kehittäjien kanssa. Visma Sign tarjoaa kumppaneille johtavan sähköisen allekirjoituspalvelun teknologian sekä ansaintamahdollisuuden.