SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITUS KIINTEISTÖALALLE

Digitalisoi kiinteistöalan sopimus- ja asiakirjaprosessit

Meille tämä on ihan ehdoton sovellus. Tällä ratkaistaan niin monta ongelmaa, joista saattaisi tulla isot vahingot ja kulut. Kun laskee mukaan tulostettavat paperit ja käytetyn työajan, säästämme minimissään 25 000 euroa vuosittain.

Jarmo Lindberg, Mammuttikoti

Lue asiakaskokemus

Nopea ja helppo sähköinen allekirjoitus kiinteistöalalle

Sähköinen allekirjoitus tekee kaupanteosta nopeampaa, sopimusprosessista selkeämmän ja vie vähemmän aikaa. Erilaisten asiakirjojen allekirjoittaminen ei vaadi toimistolla piipahtamista tai liitetiedostojen skannaamista. Visma Signilla voit hoitaa koko kiinteistöalan asiakirja- ja sopimusruletin digitaalisesti ja samalla säästää selvää rahaa.

Visma Sign tekee allekirjoittamisesta nopeaa ja tehokasta. Allekirjoituskutsun saaneista 89% allekirjoittaa asiakirjan ensimmäisen vuorokauden sisällä.

Asuntokauppa

Nopeudella on merkitystä. Sillä, saatko asiakkaalle sopimuksen allekirjoitettavaksi heti vai vasta huomenna, on iso merkitys kauppojen ja hyvän asiakaskokemuksen kannalta. Visma Signilla lähetät, allekirjoitat ja arkistoit asiakirjat sähköisesti, ilman skannaamista ja odottelua.

Vuokraus

Tee vuokrasopimusten ja vuokraamiseen liittyvien asiakirjojen allekirjoittamisesta helppoa vuokralaiselle ja itsellesi. Sähköisellä allekirjoituksella saat “nimen paperiin” nopeasti ja luotettavasti, missä ja milloin tahansa. Allekirjoituksen yhteydessä hoituu myös asiakirjan digitaalinen arkistointi.

Isännöinti

Säästä aikaa ja rahaa siirtymällä sähköiseen allekirjoittamiseen ja tunnistautumiseen. Taloyhtiöiden hallitusten pöytäkirjat, saunavuorot, autopaikkojen varaukset, huoltosopimukset – kaikki on allekirjoitettavissa ja arkistoitavissa sähköisesti yhdellä ohjelmalla.

Ketteryyttä ja säästöjä kiinteistöalan sopimusrulettiin

Sähköinen allekirjoittaminen säästää 90% perinteiseen allekirjoittamiseen käytetystä ajasta ja kuluista. Säästö ajassa ja rahassa on huomattava, etenkin niissä yrityksissä, joissa asiakirjoja joudutaan käsittelemään paljon.

Luopumalla manuaalisista paperiprosesseista ja asiakirjojen skannaamisesta säästät sekä omaa että asiakkaasi aikaa. Sähköinen allekirjoitus on juridisesti yhtä pätevä kuin paperille rustattukin, joten miksi et tekisi asiakirja- ja sopimusprosesseista helpompaa ja turvallisempaa?

Asiakirjojen hallinta ja arkistointi

Asiakirjojen kansiointi ja allekirjoitusten tilan tarkastaminen on Visma Signilla helppoa. Selkeän selainkäyttöliittymän kautta luot haluamasi kansiorakenteen sekä lisäät kansioihin käyttäjiä ja käyttöoikeuksia. Visma Signilla voit hallinnoida myös useiden eri yritysten tilejä samanaikaisesti, esimerkiksi jos kyseessä on isompi konserni tai isännöintitoimisto. Hallintapaneelista näet helposti myös kaikki allekirjoitusta odottavat asiakirjat. Kaikki allekirjoitetut asiakirjat säilyvät arkistossa 7 vuoden ajan sekä allekirjoituksen lähettäjällä että allekirjoittajalla.

Koemme, että olemme eturintamassa, kun käytämme tällaisia moderneja työkaluja. Se rakentaa meille brändiä, että meidän kautta homma hoituu nopeasti ja joustavasti.

OVV Asuntopalvelut, Pirjo Timonen, toimitusjohtaja

Digitalisoi ilmoitukset, hakemukset ja lomakkeet

Sähköisesti allekirjoitettavan verkkolomakkeen avulla digitalisoit vaivatta allekirjoitusta vaativat paperilomakkeet ja sähköiset lomakkeet. Verkkolomake on paperista vastinettaan tehokkaampi ja asiakasystävällisempi tapa kerätä tietoja. Paperilomakkeiden tulostamisen ja lähettämisen sijaan, verkkolomake on täytettävissä missä tahansa ja lomakkeen tiedot ovat heti yrityksesi käytössä.

Hakemukset, GDPR:n mukaiset asiakastietojen tarkistamispyynnöt, tilauslomakkeet, irtisanomisilmoitukset, asiakirjapyynnöt ja muut vastaavat lomakkeet on helppo muuttaa verkkolomakkeiksi Visma Signin avulla. Simppelin drag & drop -editorin avulla kuka tahansa luo hetkessä sähköisesti allekirjoitettavan verkkolomakkeen.

verkkolomake

Haluatko kuulla lisää Visma Signista kiinteistöalalle?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.