Visma Sign

Valmiit integraatioratkaisut

Anna sopimusten liikkua saumattomasti järjestelmistä toisiin. Tutustu valmiisiin Visma Sign -integraatioihin.

Visma Tampuuri Oy

Visma Tampuuri tarjoaa kaiken kiinteistönhallintaan, tehokkaasti samassa paketissa.

Tutustu

ValueFrame

Visma Solutions Oy:n toiminnanojausratkaisu ValueFrame tarjoaa toiminnanohjaus- ja CRM-palveluita asiantuntijayrityksille sähköinen allekirjoitus osana sopimusprosessia.

Tutustu

Visma Public Oy

Personec F ESS -ohjelmiston avulla pysyt mukana henkilöstön työsuhteen elinkaaren aikana tapahtuvien tietojen ja tapahtumien hallinnassa.

Tutustu

Visma Software Oy

Visma Software tarjoaa sähköisen allekirjoituksen integroituna osana tuotteitaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Visma L7, Visma Nova ja Visma Fivaldi

Tutustu

Visma Enterprise Oy

Visma Enterprise tarjoaa Visma Signin sähköisen allekirjoituksen osana Saima HR ja Wilma -tuotteitaan.

Tutustu

Netvisor

Netvisorilla allekirjoitat tilinpäätösasiakirjat näppärästi sähköisesti Visma Sign -integraation avulla.

Tutustu

Digital Office Company Oy

Digital Office Company on erikoistunut tietohallinnan ratkaisuihin ja tarjoaa sekä osaamisen että tarvittavat työkalut sujuvaan dokumentti- ja sopimushallintaan.

Tutustu

M-Files Oy

M-Files tarjoaa yhden markkinoiden kokonaisvaltaisimmista asiakirjojen ja sopimusten hallinnan ratkaisuista. Tekoälyllä varustettu järjestelmä pitää huolen, että asiakirjat ovat turvassa ja löydettävissä niiden koko elinkaaren ajan. Visma Sign sähköinen allekirjoitus on integroitu osaksi kokonaisuutta.

Tutustu

ContractZen Oy

ContractZen on moderni metadataperusteinen pilvipalvelu, johon tallennat sopimuksesi suoraan sähköpostista ja löydät etsimäsi AI-avusteisen konenäön ja dynaamisten hakusuodattimien avulla.

Tutustu

Sympa Oy

Sympan avulla hallinnoit kaikkia HR-tietoja yhdellä järjestelmällä.

Tutustu

Document House Oy

Document House tuo Visma Signin osaksi tuttuja Office 365 -ohjelmia. Document Housen tarjoamalla Kameleon 365 tuotteella voit lähettää esimerkiksi word -asiakirjat suoraan muokkausnäkymästä allekirjoitettavaksi Visma Signiin.

Tutustu

CRM Finland Oy

CRM Finland Oy on PK-sektorille keskittynyt asiakkuudenhallinnan asiantuntijaorganisaatio. CRM Finland Oy toimii webCRM A/S yhtiön suomalaisena yhteistyökumppanina.

Tutustu

Zefort (Aivan Innovations Oy)

Zefort on vaivaton ratkaisu kaikenlaisten sopimusten elinkaaren hallintaan. Sopimuksen arkistointi vaatii vain yhden sähköpostin. Tekoälyyn pohjautuva järjestelmä analysoi sopimukset ja tuo ne valittujen henkilöiden saataville.

Tutustu

Likeit Solutions Oy

LikeIt-ohjelmistoperhe tarjoaa kattavan ratkaisun yritysten tiedonhallintaan.

Tutustu

Adensy Oy

Helppo, yrityksille ja järjestöille muokattava CRM-järjestelmä.

Tutustu

Bitcomp Oy

Bitcomp tarjoaa älykkäitä metsätietojärjestelmiä ja satelliittidataan perustuvaa ajantasaista metsäanalytiikkaa metsäalan ammattilaisille.

Tutustu

Koho Sales Oy

Koho Sales Oy:n ydinosaamista on kevyt toiminnanohjaus, jonka avulla asiantuntijayritys tehostaa tuntikirjausta, projektien hallintaa, tarjous- ja sopimusdokumenttien luontia, työajanhallintaa ja laskutusta. Sähköinen allekirjoitus on osana palvelua.

Tutustu

Aspicore Oy

Aspicore tarjoaa apurahojen ja avustusten myöntäjille kokonaisratkaisun, jonka avulla apurahojen ja avustusten hallinnointi helpottuu merkittävästi.

Tutustu

Visma Passeli Oy

Visma Passeli tarjoaa suuren yrityksen työkalut pienyrittäjälle: taloushallinnon ratkaisut, ajanvarauksen sekä kotisivut ja verkkokaupan. Passelista voit myös lähettää asiakirjat sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Tutustu

Nordhealth Finland Oy

Nordhealth tarjoaa kehittyneitä digitaalisia ratkaisuja erityisesti hoitoalan yrityksille.

Tutustu

TWEB (Triplan Oy)

Triplan Oy tarjoaa julkishallinnon käyttöön monipuolisia ja nykyaikaisia digitaalisia työkaluja tiedon tuottamiseen ja hallintaan. Tweb asian- ja asiakirjanhallintajärjestelmä on SÄHKE2 sertifioitu järjestelmä.

Tutustu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää valmiista integraatioratkaisuista? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.