Visma Sign

Valmiit integraatioratkaisut

Anna sopimusten liikkua saumattomasti järjestelmistä toisiin. Tutustu valmiisiin Visma Sign -integraatioihin.

MFiles logo

Sympa logo

Netvisor logo

Jydacom-logo

Likeit logo

Visma logo

Adensy

Helppo, yrityksille ja järjestöille muokattava CRM-järjestelmä.

Tutustu

Aspicore

Aspicore tarjoaa apurahojen ja avustusten myöntäjille kokonaisratkaisun, jonka avulla apurahojen ja avustusten hallinnointi helpottuu merkittävästi.

Tutustu

Bitcomp

Bitcomp tarjoaa älykkäitä metsätietojärjestelmiä ja satelliittidataan perustuvaa ajantasaista metsäanalytiikkaa metsäalan ammattilaisille.

Tutustu

Click2Contract

Click2Contract tuo helppoutta ja nopeutta myyntiprosessien läpi viemiseen. Valmiiden sopimuspohjien ja integraatioiden avulla voidaan ylimääräiset työvaiheet karsia pois ja tehdän myyntiprosessista huomattavasti tehokkaampi. Click2Contarcat toimii mm. Salesforcen, Hubspotin ja Pipedriven kanssa yhteen.

Tutustu

ContractZen

ContractZen on moderni metadataperusteinen pilvipalvelu, johon tallennat sopimuksesi suoraan sähköpostista ja löydät etsimäsi AI-avusteisen konenäön ja dynaamisten hakusuodattimien avulla.

Tutustu

Digital Office Company

Digital Office Company on erikoistunut tietohallinnan ratkaisuihin ja tarjoaa sekä osaamisen että tarvittavat työkalut sujuvaan dokumentti- ja sopimushallintaan.

Tutustu

Document House

Document House tuo Visma Signin osaksi tuttuja Office 365 -ohjelmia. Document Housen tarjoamalla Kameleon 365 tuotteella voit lähettää esimerkiksi word -asiakirjat suoraan muokkausnäkymästä allekirjoitettavaksi Visma Signiin.

Tutustu

Emce Professional

Voit liittää sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe talous- ja palkkahallinnon ohjelmistoa. EmCen sähköinen allekirjoitus on paitsi nykyaikainen myös turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja ja dokumentteja.

Tutustu

Hellewi (Wildfrost Oy)

Hellewi on juuri asiakkaan tarpeisiin mukautuva työkalu kurssien hallintaan opistoille, kouluille, yhdistyksille ja muille. Visma Sign -integraatiolla hoidat työsopimusten allekirjoittamisen ja sitovat ilmoittautumiset nopeasti ja tehokkaasti.

Tutustu

Innox

Innox Toiminnanohjaus on paljon enemmän kuin tunti- ja tehtäväkirjauksiin perustuvat ohjelmat, sillä se on kehitetty tilitoimistojen ja tilintarkastajien toiminnan kattavaksi kokonaisuudeksi. Visma Sign -integraation avulla asiakkaiden tunnistamiset ja riskiarviokyselyt onnistuvat helposti suoraan Innoxin sisältä.

Tutustu

Jydacom

Jydacomin Visma Sign integraatio mahdollistaa asiakkaille helpon ja ketterän toiminnan yhden järjestelmän sisällä. Integraation kautta voidaan lähettää erilaisia asiakirjoja ja dokumentteja allekirjoitettavaksi/hyväksyttäväksi Visma Signin kautta.

Tutustu

Koho Sales

Koho Sales Oy:n ydinosaamista on kevyt toiminnanohjaus, jonka avulla asiantuntijayritys tehostaa tuntikirjausta, projektien hallintaa, tarjous- ja sopimusdokumenttien luontia, työajanhallintaa ja laskutusta. Sähköinen allekirjoitus on osana palvelua.

Tutustu

Likeit Solutions

LikeIt-ohjelmistoperhe tarjoaa kattavan ratkaisun yritysten tiedonhallintaan.

Tutustu

M-Files

M-Files tarjoaa yhden markkinoiden kokonaisvaltaisimmista asiakirjojen ja sopimusten hallinnan ratkaisuista. Tekoälyllä varustettu järjestelmä pitää huolen, että asiakirjat ovat turvassa ja löydettävissä niiden koko elinkaaren ajan. Visma Sign sähköinen allekirjoitus on integroitu osaksi kokonaisuutta.

Tutustu

Netvisor

Netvisorilla allekirjoitat tilinpäätösasiakirjat näppärästi sähköisesti Visma Sign -integraation avulla.

Tutustu

webCRM

webCRM tarjoaa helppokäyttöisen CRM-järjestelmän, josta tulee nopeasti osa myyntitiimin arkea. Se antaa myynnille CRM:n perustyökalut ja uusien myyntimahdollisuuksien lisäksi välineitä asiakaspalveluun, markkinointiin ja analysointiin. webCRM on siis kattava asiakkuuksien hallinnan järjestelmä jota voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Tutustu

Nordhealth Finland

Nordhealth tarjoaa kehittyneitä digitaalisia ratkaisuja erityisesti hoitoalan yrityksille.

Tutustu

Ricoh Finland

DocuWare-ohjelmisto automatisoi liiketoiminnan prosessit ja työnkulut hallinnoimalla ja jakamalla dokumentteja sähköisesti niiden muodosta tai lähteestä riippumatta.

Tutustu

Sympa

Sympan avulla hallinnoit kaikkia HR-tietoja yhdellä järjestelmällä.

Tutustu

TWEB (Triplan)

Triplan Oy tarjoaa julkishallinnon käyttöön monipuolisia ja nykyaikaisia digitaalisia työkaluja tiedon tuottamiseen ja hallintaan. Tweb asian- ja asiakirjanhallintajärjestelmä on SÄHKE2 sertifioitu järjestelmä.

Tutustu

ValueFrame

Visma Solutions Oy:n toiminnanojausratkaisu ValueFrame tarjoaa toiminnanohjaus- ja CRM-palveluita asiantuntijayrityksille sähköinen allekirjoitus osana sopimusprosessia.

Tutustu

Visma Enterprise

Visma Enterprise tarjoaa Visma Signin sähköisen allekirjoituksen osana Saima HR ja Wilma -tuotteitaan.

Tutustu

Visma Megaflex

Visma Megaflex Oy on erityisesti kulunvalvontaan ja kiinteistöjen tilanhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys. Megaflexin järjestelmien sisällä voit kuitata Visma Signilla tarvittavat lomakkeet ja dokumentiti virallisesti ja turvallisesti.

Tutustu

Visma Passeli

Visma Passeli tarjoaa suuren yrityksen työkalut pienyrittäjälle: taloushallinnon ratkaisut, ajanvarauksen sekä kotisivut ja verkkokaupan. Passelista voit myös lähettää asiakirjat sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Tutustu

Visma Public

Personec F ESS -ohjelmiston avulla pysyt mukana henkilöstön työsuhteen elinkaaren aikana tapahtuvien tietojen ja tapahtumien hallinnassa.

Tutustu

Visma Real Estate

Hausvise-isännöintijärjestelmä nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea. Hausvisessa yhdistyy isännöinnin, taloushallinnon ja nykyaikaisten asukaspalveluiden toiminnot yhteen pakettiin.

Tutustu

Visma Software

Visma Software tarjoaa sähköisen allekirjoituksen integroituna osana tuotteitaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Visma L7, Visma Nova ja Visma Fivaldi

Tutustu

Visma Tampuuri

Visma Tampuuri tarjoaa kaiken kiinteistönhallintaan, tehokkaasti samassa paketissa.

Tutustu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää valmiista integraatioratkaisuista? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.