Visma Sign

Valmiit integraatioratkaisut

Anna sopimusten liikkua saumattomasti järjestelmistä toisiin. Tutustu valmiisiin Visma Sign -integraatioihin.

New Tide Oy

New Tide Oy on turvallisuusorientoitunut teknologiatalo, joka tarjoaa tunnistautumisratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmiin.

Tutustu

ValueFrame

Visma Solutions Oy:n toiminnanojausratkaisu ValueFrame tarjoaa toiminnanohjaus- ja CRM-palveluita asiantuntijayrityksille sähköinen allekirjoitus osana sopimusprosessia.

Tutustu

Alfame Systems Oy

Alfame tuottaa yrityksen liiketoimintakriittisiä integraatioratkaisuja, josissa hyödynnetään teknologioita, kuten Mule ESB ja Activi.

Tutustu

Verkkovaraani Oy

Verkkovaraani tarjoaa kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä verkkopalveluita, joissa on mukana käyttäjän tunnistautuminen: esimerkiksi extranet, intranet ja erilaiset palvelutilaukset.

Tutustu

Tibio Oy

Tibio Oy toteuttaa tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalveluita, kehittämispalveluita sekä erilaisia asiantuntija- ja projektinhallintapalveluita järjestelmätoimituksiin.

Tutustu

Oy Site Logic Ab

Oy Site Locig Ab on digitaalinen toimisto, joka keskittyy verkkopalveluratkaisujen ja mobiiliaplikaatioiden tuottamiseen sekä sähköisen allekirjoituksen integroimiseen.

Tutustu

Metatavu Oy

Metatavu erikoistuu laadukkaiden ohjelmistojen tuottamiseen sekä open source-ratkaisuihin sähköinen allekirjoitus osana kokonaisuutta.

Tutustu

Cubescom Oy

Cubescom on täyden palvelun IT-yritys ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja laaja-alaisesti: esimerkiksi ERP, mobiiliaplikaatiot ja räätälöidyt ohjelmistot sähköinen allekirjoitus osana ratkaisua.

Tutustu

Staria Oyj

Staria luo ketterät ja modernit järjestelmä- ja palveluratkaisut. Visma Sign on osa Starian asiakasratkaisua hallinnon tehostamiseksi.

Tutustu

Cloudpoint Oy

Cloudpoint Oy on sertifioitu Google Apps toimittaja.

Tutustu

TalousAdvisor Oy

TalousAdvisor on taloushallinnon palveluyritys, joka ohjaa yrityksen johtoa kannattavaan toimintaan, tekemään oikeita päätöksiä sekä siirtymään paperittomuudessa askeleen eteenpäin.

Tutustu

Mediamaestro Oy

Mediamaestro tarjoaa ohjelmistopalveluita kokonaisvaltaisesti pääasiassa kauppa- sekä palvelualalle.

Tutustu

Soluto Oy

Soluto parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja ratkaisuja.

Tutustu

Solinum Oy

Solinum Oy on Pohjois-Suomen johtava ICT-kehittäjä, toteuttaen sähköisiä palveluista asiakkaille.

Tutustu

Nettitieto Oy

Nettitieto Oy tuottaa sähköisiä ratkaisuja vaativiin ympäristöihin.

Tutustu

Fraktio Oy

Fraktio on verkkopalveluihin erikoistunut ohjelmistotalo, joka tarjoaa sovelluksia ja palveluita Visma Sign integraatiolla.

Tutustu

OCTO3

OCTO3 on kasvava ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia konsultointi, sopimuskehitys- ja asiantuntijapalveluja.

Tutustu

Druid Oy

Druid Oy tuottaa drupal-pohjaisia sähköisiä asiointipalveluita. Druid on ollut Onnistuu.fi- palvelun alusta lähtien kehittämässä palveluita.

Tutustu

Koho Sales Oy

Koho Sales Oy:n ydinosaamista on kevyt toiminnanohjaus, jonka avulla asiantuntijayritys tehostaa tuntikirjausta, projektien hallintaa, tarjous- ja sopimusdokumenttien luontia, työajanhallintaa ja laskutusta. Sähköinen allekirjoitus on osana palvelua.

Tutustu

Joisto Oy

Joisto tarjoaa asiakaspalvelun, kirjanpidon ja myynnin ratkaisuja asiakirjojen ja materiaalien sähköiseen hallintaan, hakuun sekä jakamiseen.

Tutustu

Visma Passeli Oy

Visma Passeli tarjoaa suuren yrityksen työkalut pienyrittäjälle: taloushallinnon ratkaisut, ajanvarauksen sekä kotisivut ja verkkokaupan. Passelista voit myös lähettää asiakirjat sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Tutustu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää valmiista integraatioratkaisuista? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.