Allekirjoita pöytäkirjat sähköisesti

Sähköinen allekirjoitus tuo ketteryyttä hallinnollisiin rutiineihin.

Kuinka paljon aikaa ja kustannuksia voisit säästää?

Kuinka paljon voisit säästää aikaa hallinnollisissa rutiineissa, kuten tärkeiden asiakirjojen allekirjoitusten metsästämisessä?

Paperien pyörittämiseen kuluu yllättävän paljon näkymättömiä työtunteja. Myös päätöksentekoon tulee pullonkaula, kun avainhenkilö on vaikeasti tavoitettavissa. Tämä voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tarpeettomia kustannuksia.

Etäkokousten aikakaudella pöytäkirjojen sähköinen allekirjoittaminen säästää runsaasti aikaa ja vaivaa, kun asiakirjoja ei tarvitse tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja meilata ympäri maapalloa. Sähköisellä allekirjoituksella on lain edessä sama asema kuin kuin perinteisellä allekirjoituksella

Nopeuta sopimusten käsittelyä ja päätöksentekoa

Tärkeimpiin päätöksiin vaadittavat yrityksen avainhenkilöt saattavat olla hyvin vaikeasti tavoitettavissa. Vie päätöksenteko nykypäivään ja hoida sopimukset ja asiakirjat sähköisellä allekirjoituksella. Tavoitat vastaanottajat ajasta ja paikasta riippumatta sähköposti- tai tekstiviestikutsulla. Tilastojemme mukaan 89% asiakirjoista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä.

Jokainen dokumentti on jäljitettävissä ja tallentuu arkistoon. Pystyt myös seuraamaan allekirjoitusprosessin etenemistä reaaliajassa ja asettamaan allekirjoitusjärjestyksen. Tutustu tarkempiin ominaisuuksiin.

Sähköinen arkisto

Kaikki asiakirjat kätesi ulottuvilla

Kun allekirjoitat yrityksesi kaikki asiakirjat Visma Signilla, ne ovat aina ulottuvillasi palvelun sähköisessä dokumenttiarkistossa. Voit helposti tarkistaa sopimuksiin ja päätöksiin liittyvät asiakirjat liitteineen yhdestä paikasta ja vältyt paperimappien selaamiselta.

Sain tehtyä neljän yrityksen tilinpäätökset valmiiksi jo tammikuun ensimmäisenä päivänä. Kolme niistä oli myös allekirjoitettu saman päivän aikana, kiitos Visma Signin.

-Jarmo Sassali, Toimitusjohtaja, Tiliamppari Oy

Hoida asiakirjat Visma Signilla

Yhtiökokoukset

Hoida yhtiökokoukset etänä ilman pöytäkirjan postittamista, skannaamista ja kierrättämistä kaikilla osapuolilla ympäri maata.

Tilinpäätökset

Sähköisesti allekirjoitetut tilinpäätökset voidaan tallentaa ja siirtää taloushallintojärjestelmiin ilman yhtään tulostusta ja skannausta.

Hallituksen kokoukset

Säästä hallituksen jäsenten aikaa ja allekirjoita kokouspöytäkirjat sähköisesti. Aiemmat pöytäkirjat löytyvät helposti sähköisestä arkistosta.

Valtakirjat

Valtuuta tarvittavat henkilöt nopeasti ja vaikka eri puolilla Suomea. Lataa ja lähetä dokumentti allekirjoitettavaksi. Allekirjoitusten jälkeen valtakirja on juridisesti sitova.

Yhteistyösopimukset

Vie yhteistyösopimukset tehokkaasti päätökseen. Löydät kaikki asiaan liittyvät dokumentit yhdestä paikasta.

Hankinnat

Hanki hyväksynnät yrityksesi tärkeimmille hankinnoille hetkessä oikeilta henkilöiltä.

Haluatko kuulla lisää hallinnollisten prosessien nopeuttamisesta?

Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.