Sähköinen allekirjoitus yrityksen johdolle

Visma Signilla ketteryyttä yrityksen päivittäisiin rutiineihin

Vie päätöksenteko nykypäivään ja hoida sopimukset ja asiakirjat sähköisellä allekirjoituksella. Visma Signilla keräät allekirjoitukset ja säilytät kaikki hallinnon dokumentit ja sopimukset kätevästi sähköisessä muodossa.

3 syytä valita Visma Sign

Yrityksesi tärkeimmät asiakirjat yhdessä paikassa

Kun allekirjoitat yrityksesi kaikki asiakirjat Visma Signilla, ne ovat aina ulottuvillasi sähköisessä muodossa. Voit helposti tarkistaa sopimuksiin ja päätöksiin liittyvät asiakirjat liitteineen yhdestä paikasta ja vältyt paperimappien ja sähköpostin selaamiselta.

Nopeuta sopimusten käsittelyä ja päätöksentekoa

Sujuvuus ja tehokkuus sopimusprosessissa säästää kaikkien osapuolten aikaa. Visma Signilla tavoitat sopimusten ja asiakirjojen vastaanottajat ajasta ja paikasta riippumatta. Tilastojemme mukaan 80% asiakirjoista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä lähetyksestä.

Turvallisuus ennen kaikkea

Paperilla tai sähköpostilla hoidetut sopimukset ovat alttiita väärennöksille, virheille ja luvattomille muutoksille. Visma Sign vaatii allekirjoittavalta henkilöltä vahvan tunnistautumisen ja varmistaa ettei asiakirja muutu allekirjoitusprosessin alettua.

Vaivatta alkuun

Otat Visma Signin käyttöön selaimessa alle 5 minuutissa

Visma Signia varten et tarvitse suuria investointipäätöksiä tai pitkiä käyttöönottoprojekteja. Joustavan pakettihinnoitteluun ja helppokäyttöisen selainpohjaisen palvelun ansiosta pääset aloittamaan muutamassa minuutissa.

Avaa tili, lataa asiakirja ja lisää allekirjoittajat. Voilá! Nyt voit lähettää ensimmäisen asiakirjasi allekirjoitettavaksi.

Aloita tästä

Turvallisuus kaiken keskiössä

Yrityksesi tärkeät tiedot turvassa

Yrityksen sopimuksiin ja muihin luottamuksellisiin asiakirjoihin tulisi olla käyttöoikeus vain määrätyillä henkilöillä. Visma Signilla hallinnoit asiakirjoja tietoturvallisesti ja päätät itse, kenellä on pääsy yrityksesi tärkeisiin dokumentteihin. Vahva tunnistautuminen allekirjoitusprosessin aikana takaa sen, että voit olla varma kenen kanssa solmit sopimuksia.

Lue lisää palvelun turvallisuudesta

Visma Signilla sähköistät kaikki yrityksesi asiakirjat

Yhtiökokoukset

Hoida yhtiökokoukset etänä ilman pöytäkirjan postittamista, skannaamista ja kierrättämistä kaikilla osapuolilla ympäri maata.

Tilinpäätökset

Sähköisesti allekirjoitetut tilinpäätökset voidaan tallentaa ja siirtää taloushallintojärjestelmiin ilman yhtään tulostusta ja skannausta.

Hallituksen kokoukset

Säästä hallituksen jäsenten aikaa – allekirjoita ja säilytä kokouspöytäkirjat turvallisesti sähköisessä muodossa.

Valtakirjat

Valtuuta tarvittavat henkilöt nopeasti ja vaikka eri puolilla Suomea. Allekirjoitusten jälkeen valtakirja on juridisesti sitova.

Yhteistyösopimukset

Vie yhteistyösopimukset tehokkaasti päätökseen. Löydät kaikki asiaan liittyvät dokumentit yhdestä paikasta.

Hankinnat

Hanki hyväksynnät yrityksesi tärkeimmille hankinnoille hetkessä oikeilta henkilöiltä sähköisesti, vaikka toiselta puolelta Suomea.

Sain tehtyä neljän yrityksen tilinpäätökset valmiiksi jo tammikuun ensimmäisenä päivänä. Kolme niistä oli myös allekirjoitettu saman päivän aikana, kiitos Visma Signin.

– Jarmo Sassali, Toimitusjohtaja, Tiliamppari Oy

Ota sähköinen allekirjoitus käyttöön

Haluatko nähdä miten palvelu toimii käytännössä? Voit kokeilla Visma Signia veloituksetta. Asiantuntijamme ovat apunasi, jos kaipaat vielä lisätietoa.

Värikäs asetelma ikoneita